LADDBARA BILAR

Kraft, elegans och laddbar körglädje.

Alla våra elbilar och laddhybrider bjuder på uttrycksfull design, en uppsjö av smarta och innovativa lösningar kombinerat med en sömlös växelverkan mellan en kraftfull förbränningsmotor och tystlåten elmotor. Hitta den som passar dig bäst.

HYBRIDFAKTA.

Hybridbilar förenar det bästa av två världar och ger dig därför exemplariska möjligheter att slå ett slag för miljön. Men hur fungerar samarbetet mellan el- och bensinmotor i praktiken? Här kommer sammanfattningen.

Våra hybridbilar har en effektiv förbränningsmotor och en kraftfull elmotor som sömlöst arbetar tillsammans. Du kan själv välja när du vill köra på batteri och när du vill nyttja annat drivmedel som diesel eller bensin. Du laddar hybriden genom vårt elnät, precis som en vanlig elbil. När elmotorn tar slut tar bensin- eller dieselmotorn över istället, i den tankar du som vanligt. Den konventionella drivningen ger lång räckvidd medan elmotorn bidrar till mindre utsläpp och näst intill ljudlös kördynamik, framför allt i stadstrafiken.

Din körstil påverkar körsträckan.

För att optimera din körning och minska förbrukningen har bilarna fyra olika körlägen. 

  • Comfort 
  • Sport 
  • Adaptive (i kombination med extrautrustning adaptivt chassi) 
  • ECO PRO – här får du hjälp av intelligenta funktioner som hjälper dig att köra bränslesnålt. 

 

BMW eDrive – vår eldrivna drivlina.

Alla våra laddbara bilar bygger på något som heter BMW eDrive-teknik. En elmotor, högpresterande litiumjonteknik och intelligent energistyrning skapar tillsammans nästintill ljudlös och utsläppsfri körglädje.

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

Telefonnummer till M Bilar Groups anläggningar

Meny

Besök oss

SE Bilmodeller