fbpx

BMW 2-serie
Active Tourer

Vart du än är på väg

Nya BMW 2-serie active tourer med xDrive 4-hjulsdrift, över 90 km elektrisk räckvidd och en uppdaterad modern interiör med BMW Curved Display.
 
Precis som stadslivet är BMW 2-serie laddhybrid Active Tourer full av energi. Upplev accelerationen från 0 till 100 på bara 7,0 sekunder. Eller körglädjen på längre sträckor. I en bil som har allt du förväntar dig av en BMW.

Den elektriska räckvidden kommer därmed vara på upp till 93 km*.

 

0.8 L*
Förbruk, blandat l/100 km
1 KM*
elektrisk räckvidd

STORSTADSPULS.

Full av energi även invändigt. Med BMW 225e xDrive Active Tourer är stämningen given. Och läget! Tack vare de högt monterade sätena kan alla i bilen njuta av ett upphöjt perspektiv. Sätt dig tillrätta och gör dig redo att uppleva nya horisonter.

HÅLLBART AVTRYCK I STADSBILDEN.

Den går inte att ta miste på. Redan vid första anblicken är drivkraften påtaglig. De karakteristiska blå njurstavarna och navkåporna ger BMW 225e xDrive Active Tourer ett modernt och effektfullt utseende. Den stora njuren och det genomgående luftintaget bidrar ytterligare till den sportiga och dynamiska känslan hos BMW 225e xDrive Active Tourer. En typisk BMW med andra ord, unik och annorlunda.

KÖRGLÄDJE I EN STRID STRÖM

Laddad med energi. BMW 225e xDrive Active Tourer kombinerar flexibilitet och enastående förbrukningsvärden med BMW-typisk kördynamik. Perfekt för en tur genom storstaden!

SENASTE GENERATIONENS ANVÄNDARFUNKTIONER

BMW 2-serie Active Tourer har senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner som är allt annat än standard i kompaktklassen. BMW Curved Display och BMW Intelligent Personal Assistant är standard och du får en helt ny användarupplevelse.

BMW 225e & 230e xDrive Active Tourer

Systemeffekt kW (hk)

180 (245)

Acceleration 0–100 km/h s

7,0

Bränsleförbrukning blandad körning från l/100 km*

0,6-0,8

Koldioxidvärde blandad körning från g/km*

14-19

Aktuella erbjudanden:

BMW 225e xDrive Active Tourer

Det finns inga aktuella kampanjer för denna bilmodell.

Boka en provkörning

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

bmw 2

Läs mer om bilmodellen

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Testing

Boka service - NY