BMW 3-Serie sedan

Bensin • Diesel • Laddhybrid

BMW 3-serie laddhybrid

Under mer än fyra årtionden har BMW 3-serien varit känt för sin imponerande körupplevelse. Genom att kombinera modern teknologi och dynamisk design fortsätter BMW 3-serien att arva detta arv. Den finns tillgänglig med olika motoralternativ inklusive diesel, bensin och laddhybrid. Oavsett vilken typ av motor du väljer kan du förvänta dig en imponerande kraft under motorhuven.

NOLL TILL 100KM/H PÅ ​
0 sek
ELEKTRISK RÄCKVIDD UPP TILL​
0 KM

Majoriteten av fordonets funktioner kan nu styras genom den stora BMW Curved Display. Displayen är böjd mot föraren och har intuitiva widgets som gör det ännu lättare att navigera genom pekskärmen. Curved Display är nu standard för 3-serien.

Det är lätt att känna igen 3-serie Sedan tack vare dess dynamiska frontdesign. De stora sexkantiga luftintagen tillsammans med den framträdande grillen förmedlar en stark känsla av självsäkerhet.

En av de avgörande komponenterna i konceptet BMW eDrive är den intelligenta energistyrningen. Systemet sköter samspelet mellan alla delarna i BMW:s drivlina och elmotorn för att få bästa tänkbara effektivitet i kombination med hög kördynamik.

eDrive-drivningen har tre olika drivlägen som kan väljas med tillhörande knappar: HYBRID, ELECTRIC och BATTERY CONTROL. Det gör det extra enkelt att snabbt anpassa plug-in-hybriden till olika körsituationer. Bilen startas alltid i HYBRID-läget som säkerställer ett optimalt samspel mellan förbrännings- och elmotorn.

Med appen BMW Connected kan du inte bara kolla batteriets laddstatus, återstående räckvidd och var närmaste laddstation ligger, utan även de aktuella värdena för förbrukning och effektivitet för din BMW 3 –Serie var och när du vill. Med fjärrstyrningsfunktionerna kan du dessutom starta laddningen och mäta hur effektiv din senaste körsträcka var. Tack vare smarta tips lär du dig att köra på ett sätt som optimerar räckvidden ytterligare. För att alltid ha perfekt temperatur i bilen kan du ställa in den redan i förväg med iDrive-reglaget eller appen BMW Connected.

Med boost-funktionen får förbränningsmotorn stöd av elmotorn, vilket innebär en extra effekt på upp till 30 kW (40 hk). Drivningen reagerar med ännu bättre respons när föraren gasar. Den tydligt märkbara boost-funktionen ger överlägset bra dragkraft och skapar en enastående och mycket sportig körupplevelse.

Aktuella erbjudanden:

Det finns inga aktuella kampanjer för denna bilmodell.

Kontakta mig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken anläggning vill du ska kontakta dig?
Kontaktuppgifter

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Meny

Besök oss

SE Bilmodeller

Kontakta mig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken anläggning vill du ska kontakta dig?
Kontaktuppgifter

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

Telefonnummer till M Bilar Groups anläggningar