THE iX3

Upplev BMW iX3

BMW iX3 inleder en ny era inom utsläppsfri körglädje. Upptäck BMW:s första helt elektriska Sports Activity Vehicle, som förenar det bästa av två världar: kördynamiken och premiumkvaliteten hos BMW X3 med den förhöjda prestandan och effektiviteten hos femte generationens BMW eDrive-teknik. Med en räckvidd på upp till 459 kilometer* och en strömförbrukning från 18,5 kWh/100 km* sätter BMW iX3 en ny standard. Och tack vare de intelligenta produkterna och skräddarsydda tjänsterna i BMW Charging laddar du enklare, snabbare och effektivare än någonsin. Fullt utvecklad och helt elektrisk: BMW iX3 ger redan framtiden en elektrifierande närvaro redan nu.

*Värdena har beräknats enligt WLTP-mätmetoden.

Aktuella erbjudanden:

Det finns inga aktuella kampanjer för denna bilmodell.
Spela videoklipp

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

UTFÖRANDEN OCH UTRUSTNING.

Utföranden för BMW iX3

Utförandet Charged kompletterar den omfattande standardutrustningen med funktioner som höjer komforten och säkerheten ytterligare. Utöver de många praktiska detaljerna ger stolsvärmen och Ambient Light en känsla av välbefinnande när du sitter i din BMW.

Exteriör

 • Låsbara hjulbultar
 • Exklusivlackering i Mineralvit metallic, fler lackeringar finns
 • Akustisk fotgängarvarning

 

Interiör
 • Däcktrycksvisning
 • Däckreparationssats
 • Stolar för förare och framsätespassagerare i Leatherette Svart med dekorsöm, fler klädselalternativ finns
 • Stolsvärme för förare och passagerare
 • Passagerarairbag, urkopplingsbar
 • Ambient Light
 • Skiljenät för bagageutrymmet
 • Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning

DEN ELEKTRIFIERADE KÖRDYNAMIKEN I BMW iX3.

Drivline- och chassikomponenter för BMW iX3 i översikt.

Den exceptionella kördynamiken och effektiva prestandan hos BMW iX3 kan framför allt tillskrivas femte generationen av eDrive-tekniken. Den elektriska drivlinan, som utgörs av elmotorer, växellåda och effektelektronik, är anpassad för högsta effektivitet och körglädje. Högprestandabatteriet med speciellt framtagna litiumjonceller försörjer elmotorn med energi. Direktdrivningen gör att du har omedelbar tillgång till det maximala vridmomentet, vilket ger accelerationer utan fördröjning eller avbrott. I kombination med det adaptiva chassit som anpassar stötdämparnas egenskaper efter den aktuella körsituationen garanterar högsta komfort och exakt kördynamik på alla vägar. Det gör att BMW iX3 erbjuder den perfekta kombinationen av effektivitet, prestanda och suverän tystnad. Dessutom understryker de exceptionella designmässiga höjdpunkterna i BMW, i blå och banbrytande teknik som tillvalet 20” Aerodynamikfälgar eller den ikoniska ljuddesignen bilens exklusiva framtoning ytterligare. Med tillvalet BMW njurar BMW Individual Shadow Line högglans med utökad omfattning, som fönsterramar och takreling i svart högglans och förstärker bilens dynamik ytterligare. Med BMW iX3 blir varje resa till en elektrifierande upplevelse.

TEKNIKEN I BMW iX3.

Förarassistanssystem och konnektivitet för BMW iX3.

BMW iX3 visar vägen. Avancerade förarassistanssystem som Driving Assistant Professional, som ingår som standard, assisterar dig med delautomatiserade system i alla körsituationer. Parking Assistant Plus underlättar tack vare Surround View och parkerings- och backningsassistenten både vid parkering och vändning på små ytor. BMW Intelligent Personal Assistant är den ultimata fordonsexperten och finns alltid vid din sida. Den visar information om status för din bil, ger tips om hur du kör så sparsamt som möjligt och låter dig styra över de olika funktionerna i interiören via röststyrning, allt medan innovativa underhållningsfunktioner som smartphone-integreringen med Android Auto eller Apple CarPlay underhåller och ger dig information. Med de digitala tjänsterna som ingår i Connected Charging får du hela tiden information om aktuell status för batteriet, var närmaste laddstation finns och du kan hantera laddningsprocessen – för bekymmersfri och avkopplande körning med din BMW iX3. Dessutom underlättas reseplaneringen genom att stopp för att ladda bilen läggs till automatiskt, och du får även information om laddstationer och intressanta POI:er i närheten, så att du till exempel kan få ut mesta möjliga av ditt laddstopp på ett café.

TEKNISKA DATA.

Vikt och bagagevolym
Tjänstevikt kg
2260
Tillåten totalvikt kg
2725
Tillåten last kg
540
Bagageutrymmets volym
510
Tillåtet axeltryck fram/bak kg
1220/1650
Elmotor
Max effekt kW (hk)
210 (286)/6000
Max vridmoment Nm
400
Prestanda
Max hastighet km/h
180
Acceleration 0–100 km/h s
6.8
Räckvidd och laddtider
Elräckvidd km*
Upp till 459
Kapacitet litiumjonbatteri brutto/netto kWh
80
Laddtid (DC-snabbladdning) med 50 kW/125 A (80 %)
34 min
Laddtid med 3,7 kW/16 A laddbox (80 %) h
7.5
Förbrukning
Elförbrukning kWh/100 km*
19,1 − 18,6 kWh
Bränsleförbrukning blandad körning l/100 km*
0
Koldioxidvärde blandad körning g/km*
0
Hjul
Däckdimension fram
245/50 R19 105 W XL
Däckdimension bak
245/50 R19 105 W XL
Fälgdimension och -material fram
8 J x 19″, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
8 J x 19″, lättmetall

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

Telefonnummer till M Bilar Groups anläggningar

Meny

Besök oss

SE Bilmodeller