fbpx

BMW i5

Nya helelektriska i5

BMW i5 är nytt och spännande tillskott bland BMW:s elbilar. Med sportiga köregenskaper, imponerande räckvidd och avancerad teknik kommer denna bil att erbjuda en helt ny upplevelse för förare som vill kombinera elektrisk prestanda med den klassiska BMW-körglädjen. Med dess lansering (okt 2023) är BMW i5 redo att ta elbilsmarknaden med storm och sätta nya standarder inom segmentet.

BMW i5 kommer att finnas i två varianter: eDrive40 med 335 hästkrafter och bakhjulsdrift, och M60 xDrive med 590 hästkrafter och fyrhjulsdrift. 

Helt veganskt interiör

Genom att erbjuda en helt vegansk interiör sätter BMW en ny standard för lyxiga bilar som är mer miljövänliga och hållbara. Materialen som används är noga utvalda för att uppnå högsta kvalitet och komfort, samtidigt som de är fria från animaliska produkter. Detta ger bilägare möjlighet att njuta av den exklusiva BMW-upplevelsen medvetet och utan att kompromissa med sina värderingar.

En digital upplevelse

Nya BMW 5-serien ger en integrerad och användarvänlig digital upplevelse med BMW Curved Display. Med funktioner som parkeringsassistent med backassistent, videostreaming och ”In-car gaming” blir resan ett sant nöje. Dessa tekniska innovationer gör det möjligt för föraren att enkelt och säkert hantera olika funktioner och kontroller medan de håller fokus på körningen. 

Avskalad och sportig inredning

BMW har gjort betydande förbättringar inne i bilen.  Minskningen av knappar och kontroller, den nya designen på ratten, den bakgrundsbelysta funktionsenheten och de sportiga stolarna bidrar alla till att skapa en modern, användarvänlig och skön körupplevelse.

BMW i5 eDrive40: Elektrisk förbrukning blandad körning WLTP i kWh/100 km: 19,7–15,9; Räckvidd, WLTP i km: 472–581

BMW i5 M60 xDrive: Elektrisk förbrukning blandad körning WLTP i kWh/100 km: 21,2–18,2; Räckvidd, WLTP i km: 441–515

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy