SERVICERÅDGIVARE TILL M BILAR I ÖREBRO

Vi söker en engagerad och driven Servicerådgivare till vår anläggning i Örebro. Vi arbetar med ett av marknadens starkaste varumärke och nu behöver vi stärka upp vår personalstyrka.

VAD ERBJUDER VI

Vi erbjuder dig ett inspirerande arbete med bilbranschens starkaste varumärke i ett företag i ständig tillväxt och med stor framtidstro. Vi är en tight organisation där alla bidrar till vår utveckling. Du får kontinuerlig utbildning av våra produkter och en spännande och varierande roll, där du får möjlighet att arbeta i ett utvecklingsinriktat bolag med fantastiska bilar och duktiga kollegor.

DIN ROLL

Som servicerådgivare har du kontakt med verkstadens kunder genom hela serviceprocessen. Du ger service, stöd och vägledning och säkerställer att kunden får ett professionellt bemötande från första kontakt till utlämning av bil. Du gör en första preliminär bedömning, bokar in service eller reparation, ger kostnadsförslag och gör en klar och tydlig gemensam överenskommelse om uppdraget. När bilen är klar är det du som tar betalt och lämnar ut bilen till kunden. 
I rollen som Servicerådgivare styr du det vardagliga arbetet och stöttar våra tekniker i stort som smått för att göra varje dag effektiv och lönsam.

DIN PROFIL

Som servicerådgivare kommer du få en viktig roll hos oss, du blir den person som kunden först möter när man lämnar in bilen på verkstad. Du kommer även vara den viktigaste länken mellan teknikerna och servicerådgivarna då du i första hand ska vara den som teknikerna vänder sig till vid frågor.
Vi söker därför dig som har några års erfarenhet av arbete med kundservice. Har du fordonstekniska kunskaper är det givetvis en fördel men inget krav. Det viktigaste för oss är att du brinner för service och har en stark vilja att göra dina kunder och kollegor nöjda. Du har ett intresse för bilar och teknik i allmänhet, din inställning och starka vilja att lära kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen som servicerådgivare. Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter, har lätt för att se vad som behöver göras och har förmågan att lägga in en högre växel om arbetssituationen kräver det. Vi söker dig som har hög kommunikationsförmåga och som vill skapa goda relationer med både kunder och kollegor. Vidare är du en problemlösare, är bra på att samarbeta och har ordning och reda runt omkring dig. Vi ser positivt på om du tidigare haft ansvar som ställföreträdande eller liknande. Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vidare har du B-körkort.

ANSTÄLLNINGEN

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Eventuellt kan en tillsvidareanställning tillämpas direkt eller innan sex månader har passerat. Lönesättningen är individuell.

VI PÅ M BILAR

M Bilar är sedan 1994 återförsäljare av BMW. Vi har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro samt en serviceverkstad i Mora. Vi har försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. M Bilar är ett fristående företag som ingår i Biliakoncernen sedan 2022. Totalt har företaget ca 100 anställda och tillsammans säljer vi ca 2000st nya bilar och 2000st begagnade bilar. Varje år tar vi emot ca 40 000 besökande kunder på våra verkstäder.

VI SER FRAM EMOT ATT TA DEL AV DIN ANSÖKAN!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till ansokan@mbilar.com senast den 15/1 – 2024. Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Servicemarknadschef Johan Skarfors
Tel: 021-171195
E-post: johan.skarfors@mbilar.com

ANSÖK VIA FORMULÄR

Här kan du lägga in din ansökan. Efter registreringen sparas dina uppgifter i kandidatbasen och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Klicka eller dra filer till rutan för att ladda upp. Max 3 filer. (pdf eller word)

När du skickar in din ansökan godkänner du samtidigt M Bilars Personuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Meny

Besök oss

SE Bilmodeller

Kontakta mig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken anläggning vill du ska kontakta dig?
Kontaktuppgifter

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy