fbpx

BMW 8-serie Coupé (G15)

BMW 8-serie Coupé

THE 8

Bemästra alla situationer, njut av varje ögonblick. BMW 7-serie Sedan står för självmedveten närvaro, osedvanlig prestanda och maximal komfort. BMW 745e laddhybrid förenar det bästa av två världar: effekten hos den sexcylindriga motorn och upp till 58 kilometers elektrisk räckvidd. BMW 750Li drivs av en nyutvecklad åttacylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor och standardsystemet xDrive, utvecklad för att inta en ledande ställning. Det emotionella formspråket hos den eleganta designen samt den behagliga atmosfären i kupén genom individuella anpassningssalternativ och tekniska innovationer gör den till en symbol för BMW:s lyxklass. Självständighet möter exklusivitet. Lyx möter prestanda.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

KOMPROMISSLÖS KRAFT. REPRESENTATIVA PRESTANDA.

Pulsacclerator i skräddarsydd kostym: nya BMW 8-serie Coupé kombinerar en sportbils karaktär med flärden hos BMW:s lyxklass – och skapar en helt ny estetik.

EXTERIÖR.

BMW 8-serie Coupé leder vägen in i en ny era av BMW:s formspråk, som känns igen vid första anblicken tack vare frontens extra smala strålkastare. Den sportiga exteriören präglas av ett raffinerat samspel, där de distinkt tecknade linjerna över hela bilens sida utgör en medveten kontrast som betonar de konkava ytorna och det muskulösa skulderpartiet. I kombination med den flackt fallande taklinjen skapas en vässad coupésilhuett som inte liknar någon annan.

BMW LASERLIGHT.

Extrautrustningens BMW Laserlight lyser i helljusläget med laser nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till 600 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Blå accenter och logon BMW Laserlight i strålkastaren demonstrerar bilens tydliga hightech-karaktär och sportiga ambitionsnivå.

INTERIÖR.

Sportvagn i lyxbilsklassen – den moderna, minimalistiska interiören i nya BMW 8-serie Coupé är ett tydligt bevis på att kontrasterna kompletterar varandra perfekt. Högsta klass på materialen, innovativ teknik och ett stort antal färg- och utrustningsalternativ skapar en lyxig känsla och exklusiv flärd, trots att även de utpräglade egenskaperna hos en fullfjädrad sportbil kommer till sin fulla rätt. Såväl de sobra reglagen som de klara designlinjerna pekar tydligt ut vilken riktning det är som gäller – framåt. Detta bekräftas med eftertryck av den maximala förarorienteringen som ger interiören en riktigt dynamisk känsla. Och är en källa till ren och skär körglädje.

LÄDER MERINO

En fråga om stil? Här är svaret: BMW Individual läderutrustning i fint läder Merino höjer stilnivån i interiören ännu mer och skapar en exklusiv och sober stämning. Du kan välja mellan ett stort antal exklusiva färgvarianter – från elegant Svart och mustig Cognac till ljusaste Elfenbensvit. Även de nya, kontrastfärgade klädslarna i Bicolor gör att både den sportiga och den representativa sidan av din personlighet får sitt lystmäte.

GLASINLÄGG CRAFTED CLARITY.

Varje detalj gör den än mer oemotståndlig: de eleganta glasinläggen CraftedClarity har rak slipning och en svalt blå färgton som ger den sportiga interiören en originell och personlig accent. Inläggen finns på växelväljarspaken, de centrala reglagen, volymreglaget och start-/stoppknappen. De skapar en harmonisk växelverkan mellan den sportiga stilen och den exklusiva designen, som tillsammans utgör den här bilens signum.

M KOLFIBERDETALJER.

Dynamik in i minsta detalj: BMW 8-serie Coupé lyckas förena högsta prestanda med högsta kvalitet under samma kolfibertak, vilket dessutom ger bilen den rätta racingkaraktären. Med M Carbon exteriörpaket* får M Sport ännu fler dynamiska accenter, som bakpartiets läckra diffusor med vässad design och ändrör med dekorelement av kolfiber. Helhetsintrycket som skapas tack vare bakspoiler, dekor för luftintagen och backspegelkåporna i äkta kolfiber är ett statement även när bilen står still. *M Carbon exteriörpaket är tillgängligt för M850i xDrive från oktober 2018 och från november 2018 för 840d xDrive.

SKRÄDDARSYDD SENSATION.

Exklusiva material.

Fascinerande in i minsta fiber: medan de unika lackeringarna skapar en BMW 8-serie Coupé med imponerande utsida, gör de lyxiga materialen, de smakfulla kontrastsömmarna och de sobra dekordetaljerna sitt till för sportfaktorn i interiören – som känns lika bra som den ser ut. Det visar sig allra bäst i de välplacerade perforeringarna och i dekorsömmarna på extrautrustningens multifunktionsstolar. Högsta prestanda och kvalitet på alla plan ger interiören sin oslagbart sportiga elegans.

REN KRAFT. PERFEKT PRECISION.

Ren dynamik, ren acceleration, ren gåshud – den 4,4 liters M Performance TwinPower Turbo V8-bensinmotorn med 390 kW (530 hk) i BMW 8-serie Coupé tvingar upp både varvräknaren och förarens puls i gränsområdet på rekordtid. Och framför allt: ju kurvigare, desto roligare. Denna lyxsportvagn tar såväl racingkvaliteterna som kraften och precisionen till nästa nivå. Även en stark, rak 6-cylindrig BMW Twin-Power Turbo-dieselmotor med 235 kW (320 hk) med förfinad gångkultur finns som alternativ.

M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO V8-BENSINMOTOR.

Ytterst kraftfull med ett inre lugn: BMW 8-serie Coupé har en M Performance TwinPower Turbo V8-bensinmotor med 4,4, liters volym och 390 kW (530 hk) som skapar en unik fusion av högsta dynamik och effektivitet. Med ett vridmoment på 750 Nm lockar detta kraftpaket fram vartenda uns av körglädje oavsett vägsträckan. Två variabla turboaggregat och ett insprutningstryck på upp till 2 500 bar får ut ännu högre effekt, samtidigt som effektiviteten till och med höjs. Och tack vare Active Sound-systemet låter motorn precis lika kraftfull som dess prestanda.

RESERVATIONSLÖST DYNAMISK.

Framsteg är att alltid ligga steget före: oavsett om det gäller säkerhets- eller assistanssystem – med de innovativa tekniska lösningarna i nya BMW 8-serie Coupé är du alltid uppdaterad. Och tack vare det nyskapande operativsystemet BMW Operating System 7.0 är det enklare än någonsin att styra funktioner för navigation och kommunikation precis så som du vill ha det.

BANBRYTANDE.

Ren dynamik, ren acceleration, ren gåshud – den 4,4 liters M Performance TwinPower Turbo V8-bensinmotorn med 390 kW (530 hk) i BMW 8-serie Coupé tvingar upp både varvräknaren och förarens puls i gränsområdet på rekordtid. Och framför allt: ju kurvigare, desto roligare. Denna lyxsportvagn tar såväl racingkvaliteterna som kraften och precisionen till nästa nivå. Även en stark, rak 6-cylindrig BMW Twin-Power Turbo-dieselmotor med 235 kW (320 hk) med förfinad gångkultur finns som alternativ.

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL.

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 10,25'' stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital instrumentdisplay med en bildskärmsdiagonal på 12,3''.

RESERVATIONSLÖST DYNAMISK.

BMW 8-serie Coupé är konsekvent konstruerad för högsta kördynamik och sportighet. Den intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive med avstämning för bakhjulsdriven karaktär ger optimalt drivgrepp och bästa tänkbara körstabilitet i kombination med M sportdifferential och standardutrustningens fälgar med olika däckdimensioner fram och bak. Dessutom tillkommer något lägre markfrigång, den styva karossen och det adaptiva M chassit – optimala förutsättningar för en äkta sportvagn. Extrautrustningens elektromekaniskt reglerade krängningshämmare minimerar karossens lutning i sidled vid kurvor och gör det därmed möjligt att hålla oväntat hög hastighet vid kurvtagning.

ANVÄNDARGRÄNSSNITT.

Helt givet att nya BMW 8-serie Coupé bryter ny mark även när det gäller uppkoppling. Innovationen heter BMW Live Cockpit Professional och består av en högupplöst 10,25'’ informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital instrumentdisplay med en bildskärmsdiagonal på 12,3'’ – båda i perfekt samspel tack vare det innovativa BMW Operating System 7.0. Displayerna utmärker sig genom intuitiv hantering med pekfunktion, geststyrning och röststyrning* samt ett flertal möjligheter att göra inställningar efter dina egna preferenser. *Inte med svensk språkversion.

FÖRARASSISTANS.

Höga prestanda kräver stor suveränitet. Därför kan nya BMW 8-serie Coupé även extrautrustas med Driving Assistant Professional. Funktionerna ser till att ge dig diskret och smidigt stöd för att hålla avstånd, hastighet och hålla bilen i rätt fil samt hjälper till att undvika kollisioner. Dessutom varnar systemet för trafik från sidan, kollisioner bakifrån och för personer på vägbanan. Även i nödsituationer får du assistans.

BMW DIGITAL KEY

Varför ska du ta med dig fjärrkontrollen när du ändå har din telefon? Med Digital Key* på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta motorn. Ladda ned den digitala nyckeln till din Android-telefon (tillgänglig för vissa modeller) och dela den med familj och vänner. Giltighetstiden är ett år. * Endast för vissa smartphones.

REMOTE SOFTWARE UPGRADE*.

Vill du att din BMW ska ha aktuella versioner och den senaste programvaran? Med Remote Software Upgrade* är din BMW alltid uppdaterad. Bekvämt, säkert och smidigt utan att du behöver åka till din BMW serviceverkstad. Uppgraderingen görs trådlöst, som på din smartphone. *Funktionen är inte tillgänglig i Sverige.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

BMW M8 GTE.

Motorsport-DNA.

SLÄPP LOSS KRAFTEN.

M Performance.

BMW M850i xDrive släpper loss racinggenerna i BMW 8-serie Coupé. Framför allt tack vare BMW M Performance TwinPower Turbo V8-bensinmotorn med 4,4 liters cylindervolym och 390 kW (530 hk), som bevisar sin kraft på varenda meter av sträckan. Äkta racingteknik i form av två Twinscroll-turboaggregat, cylinderfoder med speciellt ytskikt och separat reglerade kylkretsar visar också tydligt varifrån dess DNA kommer. För optimal dynamik och perfekt drivgrepp svarar 20'' sportdäck, fyrhjulsdriften BMW xDrive med bakhjulsbetonad avstämning samt M sportdifferential. M850i xDrive särskiljer sig rent utseendemässigt genom extra stora luftintag, frontspoilerläpp, M-emblem, Air Breather på sidorna och M bakspoiler. Sist men inte minst gör även de många designdetaljerna i Ceriumgrå sitt till: njurens infattning och stavar, Air Breather-inläggen, 20'' lättmetallfälgarna och ändrören ger BMW M850i xDrive en egen stil bland sportvagnarna.

UNIK I ALLA AVSEENDEN.

BMW Individual.

En unik individualist: utrustning från BMW Individual förädlar helhetsintrycket av BMW 8-serie Coupé med exklusiva lackeringar, raffinerad läderutrustning och eleganta interiörlister.

EXTERIÖR.

Det är du som bestämmer: representation eller racing. Med metalliclackeringarna från BMW Individual har du många alternativ att välja mellan, till exempel Dravitgrå, Aventurinröd*, Almandinbrun* och Tanzanitblå*. I kombination med exklusiva lättmetallfälgar fulländas den spektakulära uppvisningen i stilsäkerhet. * Tillgänglig från mars 2019.

INTERIÖR.

Exklusivt sportig eller ytterst elegant: du utformar själv interiören precis efter dina egna önskemål. Interiörlisterna av ädelträ är i glänsande Pianolack Svart. Helläderutrustning BMW Individual i finaste läder Merino finns i ett stort antal färger, med en palett som sträcker sig från Svart till Cognac och Elfenbensvit. Dessutom erbjuds för första gången klädsel i Bicolor med kontrastfärger som exempelvis Tartufo, Fionaröd eller Midnattsblå i kombination med kraftfull Svart.
* Tillgänglig från mars 2019.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

BILAR I LAGER

ALLA BMW 8-SERIE

KONTAKTA MIG, JAG VILL VETA MER.

BMW 8-serie Coupé (G15)

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

Andra har även tittat på:

Blå X3

BMW X3 (G01)

| BILMODELLER, BMW X3, UNDER 9,5 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring (G21)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Touring, Privatleasing | No Comments
JTNDJTIxLS0lMjBCTVclMjAzLVNlcmllJTIwLS0lM0UlMEElM0NzY3JpcHQlMjBkYXRhLXBhY2thZ2VuYW1lJTNEJTIybUJpbGFyR3JvdXAyMDE5JTIyJTIwZGF0YS1hc3NvcnRtZW50JTNEJTIyQVVDVFVESUFBWWtCd0FIVnF3QUdMQUFfJTIxJTIyJTIwZGF0YS1hY3Rpb25uYW1lJTNEJTIyU29rTGlzdGElMjIlMjBkYXRhLWlkbmFtZSUzRCUyMm9iamVrdCUyMiUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYWNjZXNzLmJ5dGJpbC5jb20lMkZtQmlsYXJHcm91cDIwMTklMkZhY2Nlc3MlMkZjb250ZW50JTJGZ2V0Y29udGVudCUyRjElMkZhY2Nlc3NwYWtldC1hdXRvbG9hZGVyLm1pbi5qcyUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==
Blå 3-serie Gran Turismo

BMW 3-serie Gran Turismo (F34)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Gran Turismo, ÖVER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 7,5 PRISBASBELOPP, UNDER 8 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå X1

BMW X1 (F48)

| BILMODELLER, BMW X1, Privatleasing | No Comments
Parkeringsdistanskontroll (PDC) bak Automatisk baklucka Farthållare med bromsfunktion Klimatautomatik med tvåzonsreglering BMW-njure med exklusivt utformade stavar med framsidan i Aluminium matt och högglansförkromad infattning Främre stötfångare med designdetaljer och hasplåt…

KONTAKTA OSS

Besök oss gärna i vår nya moderna anläggning i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro

VÄSTERÅS

Transformatorgatan 11
721 37 Västerås
Telefon: 021-17 11 80
vasteras@mbilar.com

LÄS MER
ESKILSTUNA

Västerleden 56
633 47 Eskilstuna
Telefon: 016-17 11 80
eskilstuna@mbilar.com

LÄS MER
DALARNA

Singelgatan 3
784 72 Borlänge
Telefon: 0243-315 300
dalarna@mbilar.com

LÄS MER
ÖREBRO

Bettorpsgatan 22
703 69 Örebro
019 – 16 43 80
orebro@mbilar.com

LÄS MER