fbpx

Tekniker till M Bilar Group i Borlänge

Vi på M Bilar Group AB Borlänge är i en expansiv fas och söker nu en kollega till vårt serviceteam.

Om rollen

Hos oss får du möjlighet att arbeta med trevliga kollegor som tillsammans bidrar till att ge våra kunder en service och kvalitet av högsta klass. Din dag kan bestå av allt från service- och reparationsarbeten till byte av större komponenter. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit tillgodosedda.  

Din profil

Vi tror att du är en produktiv lagspelare. För att trivas hos oss på M Bilar Group så behöver du kunna samarbeta och bidra till gruppen. Vi ser gärna att du som person har hög arbetsmoral och är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är bekväm i digitala miljöer och är tekniskt lagd.  Du är även lösningsorienterad och har en god förståelse för hur moderna bilar med bland annat el- och hybridteknik fungerar, eller har vilja och intresse utav att lära dig.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.   

Vi söker dig som har minst en treårig fordonsteknisk utbildning, eller likvärdig utbildning, och gärna några års erfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker utöver det. AC-behörighet samt erfarenhet av att arbeta med BMW-bilar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse av att utföra ett gott arbete, att vara en bra lagspelare och viljan att utvecklas tillsammans med oss.

Vi på M Bilar Group

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar samt en serviceverkstad i Mora. Totalt har företaget nära 100 anställda. Läs mer på www.mbilargroup.nu.

Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag mm, självklart så har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till ansokan@mbilar.com senast 30/9-2022. Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår
Servicechef Maria Gidlöf
Tel: 0243–315331
E-post: maria.gidlof@mbilar.com

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro