TEKNIKER TILL M BILAR GROUP I ÖREBRO

VI PÅ M BILAR GROUP AB ÖREBRO ÄR I EN EXPANSIV FAS OCH SÖKER NU EN TEKNIKER TILL VÅRT SERVICETEAM.

”Som tekniker hos oss får du fokusera på den biltekniska delen i arbetet. Det ger oss en fördel att våra tekniker är specialister på dom fordonstekniska momenten”. – Johan Skarfors

VAD ERBJUDER VI

Vi erbjuder dig ett inspirerande arbete med bilbranschens starkaste varumärke i ett företag i ständig tillväxt och med stor framtidstro. Vi är en tight organisation där alla bidrar till vår utveckling. Du får kontinuerlig utbildning av våra produkter och en spännande och varierande roll, där du får möjlighet att arbeta i ett utvecklingsinriktat bolag med fantastiska bilar och duktiga kollegor.

DIN ROLL

Hos oss får du möjlighet att arbeta med trevliga kollegor som tillsammans bidrar till att ge våra kunder en service och kvalitet av högsta klass. Din dag kan bestå av allt från service- och reparationsarbeten till byte av större komponenter. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål blir tillgodosedda. Redan efter sex månader är du certifierad

VEM TRIVS HÄR

Vi söker en lagspelare som kan samarbeta och värdesätter därför positiv attityd. Vi ser gärna att du som person har hög arbetsmoral och är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är bekväm i digitala miljöer och har en positiv inställning till den tekniska biten. Du är även lösningsorienterad och har en god förståelse för hur moderna bilar med bland annat el- och hybridteknik fungerar eller har intresse utav att lära dig!

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.    

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbete som mekaniker/tekniker. Har du arbetat med BMW bilar och har AC-behörighet är det meriterande. Vi ser alltid till att vår personal är rätt utbildad. Du kommer därför få gå de utbildningar som behövs utöver din fordonstekniska utbildning för ditt arbete som BMW tekniker hos oss.

ANSTÄLLNINGEN

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Eventuellt kan en tillsvidareanställning tillämpas direkt eller innan sex månader har passerat. 
Lönesättningen är individuell.

VI PÅ M BILAR GROUP

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar samt en serviceverkstad i Mora. Totalt har företaget ca. 100 anställda. 

VI SER FRAM EMOT ATT TA DEL AV DIN ANSÖKAN!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till ansokan@mbilar.com senast den 31/10 2023. Löpande urval kommer att ske.

ANSÖK VIA FORMULÄR

Här kan du lägga in din ansökan. Efter registreringen sparas dina uppgifter i kandidatbasen och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Klicka eller dra filer till rutan för att ladda upp. Max 3 filer. (pdf eller word)

När du skickar in din ansökan godkänner du samtidigt M Bilars Personuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Meny

Besök oss

SE Bilmodeller

Kontakta mig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilken anläggning vill du ska kontakta dig?
Kontaktuppgifter

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy