fbpx

Tekniker till M Bilar Group i Örebro

Vi på M Bilar Group AB Örebro är i en expansiv fas och söker nu en tekniker till vårt serviceteam.

Om rollen

Hos oss får du möjlighet att arbeta med trevliga kollegor som tillsammans bidrar till att ge våra kunder en service och kvalitet av högsta klass. Din dag kan bestå av allt från service- och reparationsarbeten till byte av större komponenter. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blir tillgodosedda.   

Din profil

Vi tror att du är en produktiv lagspelare. För att trivas hos oss på M Bilar Group så behöver du kunna samarbeta och bidra till gruppen. Vi ser gärna att du som person har hög arbetsmoral och är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är bekväm i digitala miljöer och är tekniskt lagd.  Du är även lösningsorienterad och har en god förståelse för hur moderna bilar med bland annat el- och hybridteknik fungerar eller har intresse utav att lära dig detta.   

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.     

Vi söker dig som har minst en treårig fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet av arbete som mekaniker/tekniker utöver det. AC-behörighet samt erfarenhet av att arbeta med BMW-bilar är meriterande.  

Vi på M Bilar Group

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar samt en serviceverkstad i Mora. Totalt har företaget ca. 100 anställda.  

Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag mm, självklart så har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar.  

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till ansokan@mbilar.com senast 30/9-2022. Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår Servicechef Daniel Klemets Tel: 019–164380 E-post: daniel.klemets@mbilar.com

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro