fbpx

SERVICERÅDGIVARE TILL M-BILAR I VÄSTERÅS

By oktober 3, 2019Lediga Tjänster

SERVICERÅDGIVARE
TILL M-BILAR I VÄSTERÅS

Tycker du att det roligaste som finns är att ge service, träffa kunder och hjälpa dem med deras utmaningar? Har du några års erfarenhet av kundservice och har både driv och engagemang så kan tjänsten som servicerådgivare hos oss vara nästa steg för dig!

Din roll

Som servicerådgivare har du kontakt med verkstadens kunder genom hela processen. Du ger service, stöd och vägledning och säkerställer att kunden får ett professionellt bemötande från första kontakt till utlämning av bil. Du gör en första preliminär bedömning, bokar in service eller reparation, ger kostnadsförslag och gör en klar och tydlig gemensam överenskommelse om uppdraget. När bilen är klar är det du som tar betalt och lämnar ut bilen till kunden.

 

Vem trivs här?

Som servicerådgivare kommer du få en viktig roll hos oss, du blir den person som kunden först möter när man lämnar in bilen på verkstad. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet av arbete med kundservice. Har du fordonstekniska kunskaper är det givetvis en fördel men inget krav. Det viktigaste för oss är att du brinner för service och har en stark vilja att göra dina kunder nöjda. Du har ett intresse för bilar och teknik i allmänhet, din inställning och starka vilja att lära kommer hjälpa dig att lyckas i rollen som servicerådgivare.

Som person är du kommunikativ och relationsskapande, du är en problemlösare, bra på samarbete och gillar ordning och reda. Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter, har lätt för att se vad som behöver göras och har förmågan att lägga in en högre växel om arbetssituationen kräver det. Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vidare har du B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en rolig och stimulerande roll hos oss på M-Bilar i Västerås. Du kommer att få arbeta med fantastiska produkter i ett team med duktiga och engagerade medarbetare som gillar att ge järnet för att göra kunderna nöjda

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring process eller tjänst får du gärna kontakta Johan Skarfors på johan.skarfors@mbilar.com Sista ansökningsdag är 31 oktober. Urval kommer att påbörjas efter sista ansökningsdag.

Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

Övriga upplysningar

Bifoga ditt CV*:

Bifoga ett personligt brev*:

KONTAKTA OSS

Besök oss gärna i vår nya moderna anläggning i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro

VÄSTERÅS

Transformatorgatan 11
721 37 Västerås
Telefon: 021-17 11 80
vasteras@mbilar.com

LÄS MER
ESKILSTUNA

Västerleden 56
633 47 Eskilstuna
Telefon: 016-17 11 80
eskilstuna@mbilar.com

LÄS MER
DALARNA

Singelgatan 3
784 72 Borlänge
Telefon: 0243-315 300
dalarna@mbilar.com

LÄS MER
ÖREBRO

Bettorpsgatan 22
703 69 Örebro
019 – 16 43 80
orebro@mbilar.com

LÄS MER