fbpx

Servicechef till M Bilar i Örebro

Vill du vara med och lyfta vår Servicemarknad till nästa nivå? Just nu söker vi en resultatorienterad Servicechef.

Din roll

Servicemarknaden är en viktig del i verksamheten som ger oss möjlighet att ge våra kunder bästa tänkbara service för sin BMW eller MINI. Den växer ständigt i takt med att beståndet ökar och att vi inför kompletterande varor och tjänster för att öka kundnöjdheten. Nöjda kunder är vårt största fokus och något som vi ständigt strävar efter att förbättra för att upplevelsen alltid ska vara premium i kontakten med oss. Vi ser stora utvecklingsmöjligheter för servicemarknaden.

Vem trivs här

Servicechefen har huvudansvaret för den totala driften av verkstad, reservdelar och tillbehör. Du har personalansvar för ca 14 medarbetare i Örebro. Vi tror att du är en närvarande chef som kan följa, utveckla och påverka de olika arbetsprocesserna. Du har även budget och resultatansvar för affärsområdet.
Du har några års erfarenhet som ledare och gärna från liknande verksamhet. Du har goda datakunskaper, B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska. Troligtvis är du intresserad av bilbranschen och har även ett allmänt tekniskt intresse.
För att vara lyckosam i rollen krävs att du är drivande, energisk och triggas av att utveckla din avdelning och dina medarbetare. Du är duktig på att planera och prioritera och har förmåga att lyfta blicken för att se vilka resurser som kan behövas framöver. Du är resultatorienterad och har alltid fokus på affären. Vi tror att du är en coachande chef som tar till dig gruppens åsikter och brinner för att engagera och motivera dina medarbetare.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder dig ett inspirerande arbete med bilbranschens starkaste varumärke i ett företag i ständig tillväxt och med stor framtidstro. Vi är en tight organisation där alla bidrar till vår utveckling.
Du får kontinuerlig utbildning av våra produkter och en spännande och varierande roll, där du får möjlighet att arbeta i ett utvecklingsinriktat bolag med fantastiska bilar och duktiga kollegor.

Vi på M Bilar

M Bilar är sedan 1994 återförsäljare av BMW. Vi har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro samt en serviceverkstad i Mora. Vi har försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. M Bilar är ett fristående företag som ingår i Biliakoncernen sedan 2022. Totalt har företaget ca 100 anställda och tillsammans säljer vi ca 2000st nya bilar och 2000st begagnade bilar. Varje år tar vi emot ca 40 000 besökande kunder på våra verkstäder.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till johan.skarfors@mbilar.com senast den 27/10 2023. Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Servicemarknadschef Johan Skarfors
Tel: 021-171195
E-post: johan.skarfors@mbilar.com

ANSÖK VIA FORMULÄR

Här kan du lägga in din ansökan. Efter registreringen sparas dina uppgifter i kandidatbasen och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Klicka eller dra filer till rutan för att ladda upp. Max 3 filer. (pdf eller word)

När du skickar in din ansökan godkänner du samtidigt M Bilars Personuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Testing

Boka service - NY