fbpx

ServiceCHEF till M Bilar Group i Borlänge

Vill du vara med och lyfta vår servicemarknad till nästa nivå? Just nu söker vi en resultatorienterad servicechef.

Din roll

Servicemarknaden är en viktig del i verksamheten som ger oss möjlighet att ge våra kunder bästa tänkbara service för sin BMW eller MINI. Den växer ständigt i takt med att beståndet ökar och att vi inför kompletterande varor och tjänster för att öka kundnöjdheten. Nöjda kunder är vårt största fokus och något som vi ständigt strävar efter att förbättra för att upplevelsen alltid ska vara premium i kontakten med oss. Vi ser stora utvecklingsmöjligheter för servicemarknaden.

Vem trivs här?

Servicechefen har huvudansvaret för den totala driften av verkstad, reservdelar och tillbehör. Du har personalansvar för ca15 medarbetare. Du kommer också att ansvara för vår nya serviceverkstad i Mora. Vi tror att du är en närvarande chef som kan följa, utveckla och påverka de olika arbetsprocesserna. Du har även budget och resultatansvar för affärsområdet. Du har några års erfarenhet som ledare och gärna från liknande verksamhet. Du har goda datakunskaper, B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska. Troligtvis är du intresserad av bilbranschen och har även ett allmänt tekniskt intresse. För att vara lyckosam i rollen krävs att du är drivande, energisk och triggas av att utveckla din avdelning och dina medarbetare. Du är duktig på att planera och prioritera och har förmåga att lyfta blicken för att se vilka resurser som kan behövas framöver. Du är resultatorienterad och har alltid fokus på affären. Vi tror att du är en coachande chef som tar till dig gruppens åsikter och brinner för att engagera och motivera dina medarbetare.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett inspirerande arbete med bilbranschens starkaste varumärke i ett företag i ständig tillväxt och med stor framtidstro. Vi är en tight organisation där alla bidrar till vår utveckling. Du får kontinuerlig utbildning av våra produkter och en spännande och varierande roll, där du får möjlighet att arbeta i ett utvecklingsinriktat bolag med fantastiska bilar och duktiga kollegor! För att vi ska fortsätta utvecklas framgångsrikt investerar vi i det viktigaste som finns – människor som bidrar till en engagerad och positiv företagskultur. Vi lever som vi lär och strävar efter den fulländade upplevelsen.

Vi på M Bilar Group

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar samt en serviceverkstad i Mora. Totalt har företaget nära 100 anställda. Läs mer på www.mbilargroup.nu. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag mm, självklart så har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla ditt CV och personliga brev till ansokan@mbilar.com senast 16/1 2022. Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta vår servicemarknadchef  Johan Skarfors. Tel: 021-17 11 95, E-post: johan.skarfors@mbilar.com

    När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy