fbpx

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och sedan 2019 även återförsäljare av MINI och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och begagnade bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget ca 100 anställda.

Säljare till M Bilar Group i Borlänge

Brinner du för försäljning, är tävlingsinriktad och har förmågan att ge kunder service utöver det vanliga? Då kan tjänsten som säljare hos M Bilar Group i Borlänge vara din nästa utmaning!

Rollen som säljare

I rollen som säljare arbetar du främst i vår bilhall med att ta emot kunder och självständigt arbeta med försäljning av nya och begagnade bilar samt tillbehör, serviceavtal, försäkrings och finansieringslösningar. Målgruppen är både privatpersoner och företagskunder. Du ansvarar för hela säljprocessen; boka och genomföra kundmöten, lämna offerter, lägga order och sköta utleverans av bil till kund. I arbetet ingår också att utföra eventuell värdering av inbytesbilar. Du rapporterar till försäljningschef.

Vem trivs här?

På M Bilar Group älskar vi att göra affärer och vi strävar alltid efter att ge våra kunder en serviceupplevelse utöver det vanliga! Vi tror därför att du liksom vi gillar kontakten med människor samtidigt som du motiveras av att göra affärer och gärna sätter egna utmanande mål för att utvecklas. För att lyckas i rollen som säljare är det viktigt att du är driven samtidigt som du har en hög känsla för service. Du har en god förmåga att planera och strukturera det egna säljarbetet men kan även vara flexibel i vardagen.

Gillar du bilar och har ett stort tekniskt intresse kommer det att underlätta i dialogen med kunderna men det viktigaste är att du är förtroendeingivande och besitter en hög social kompetens. Vi söker dig som utmanas av höga mål och som har dokumenterat goda resultat inom försäljning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som säljare inom fordonsbranschen.

B-körkort är ett krav. Tjänsten är på heltid där även schemalagt arbete på helg ingår.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en spännande och varierande roll som säljare där du får möjlighet att ge kunder service i världsklass och driva försäljningen av ett premiumvarumärken mot individuellt uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett team av positiva, resultatinriktade och duktiga kollegor. Är du som vi; en person som tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet kommer du att trivas hos oss på M Bilar Group.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till Patrik.hellberg@mbilar.com senast den  10/11 -2022.
Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av försäljningschef Patrik Hellberg, Patrik.hellberg@mbilar.com eller telefonnummer 0704-370545