fbpx

Säljare till M Bilar i Örebro

M Bilar Group, sedan1994 en betrodd återförsäljare av BMW, söker nu en engagerad och målinriktad säljare till vår fullserviceanläggning i Örebro.

Vad erbjuder vi

Hos oss på M Bilar Group blir du en del av en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att göra skillnad. Som dotterbolag till Bilia erbjuder vi stora karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar löpande med att utbilda och utveckla all vår personal för att möta våra anställdas individuella behov och karriärmål. 

 

Utöver detta erbjuder vi:

  • Frihet under ansvar: Vi tror på att ge våra medarbetare möjlighet att ta ansvar och fatta egna beslut. Det uppmuntrar initiativtagande och kreativitet, samtidigt som vi ställer höga krav på att våra medarbetare lever upp till sina ansvarsområden. Detta skapar en miljö där du kan växa och trivas, samtidigt som du bidrar till företagets framgång.
  •  BMW är känt världen över för sin kvalitet, innovation och design. Att arbeta med dessa premiumprodukter innebär att du får möjlighet att representera och sälja bilar som är ledande inom teknologi och hållbarhet. Det ger dig en unik möjlighet att fördjupa dig i den senaste tekniken och vara en del av en bransch som ständigt utvecklas.
  •  Med över ett kvarts sekel som en betrodd BMW-återförsäljare har M Bilar Group etablerat sig som en stark aktör i branschen. Som anställd hos oss blir du en del av ett välrenommerat företag som värdesätter långsiktighet och trygghet för sina medarbetare. Du kan lita på att vi står bakom dig och ger dig det stöd du behöver för att nå framgång i din roll.

Din roll

Rollen som säljare innebär ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. Proaktivt arbete är en naturlig del i rollen som säljare hos oss. Kunder möter du i bilhallen men också ute på aktiviteter och över telefon och mail. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Vem trivs här

Vi tror att du har erfarenhet av arbete med kunder eller servicetjänster, meriterande med erfarenhet av uppsökande försäljning. Även eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Anställningen

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Eventuellt kan en tillsvidareanställning tillämpas direkt eller innan sex månader har passerat. Lönesättningen är individuell.

Vi på M Bilar

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar samt en serviceverkstad i Mora. Totalt har företaget ca. 100 anställda.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till ansokan@mbilar.com senast 31/10 -2023. Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av regional försäljningschef Kasper von Celsing, kasper.von.celsing@mbilar.com eller telefonnummer 016-17 11 81

ANSÖK VIA FORMULÄR

Här kan du lägga in din ansökan. Efter registreringen sparas dina uppgifter i kandidatbasen och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Klicka eller dra filer till rutan för att ladda upp. Max 3 filer. (pdf eller word)

När du skickar in din ansökan godkänner du samtidigt M Bilars Personuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro