SÄLJARE TILL M BILAR I Borlänge

M BILAR GROUP, SEDAN1994 EN BETRODD ÅTERFÖRSÄLJARE AV BMW, SÖKER NU EN ENGAGERAD OCH MÅLINRIKTAD SÄLJARE TILL VÅR FULLSERVICEANLÄGGNING I BORLÄNGE.

VAD ERBJUDER VI

Hos oss på M Bilar Group blir du en del av en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att göra skillnad. Som dotterbolag till Bilia erbjuder vi stora karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar löpande med att utbilda och utveckla all vår personal för att möta våra anställdas individuella behov och karriärmål.
Utöver detta erbjuder vi:


Meriterande med erfarenhet av aktiv och uppsökande försäljning.

Vi möter kunderna på deras villkor, därför kommer du som säljare hos oss möta och betjäna kunder både i vår bilhall och ute hos dem. Du kommer att arbeta med befintliga kunder, inkommande kunder och proaktivt följa upp med kunder i vår prospektbas. Rollen omfattar försäljning riktad mot både privatpersoner och företag. Erfarenhet av aktiv och uppsökande försäljning är särskilt meriterande och något vi tar extra hänsyn till i vår rekrytering.

DIN ROLL

Rollen som säljare innebär ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. Proaktivt arbete är en naturlig del i rollen som säljare hos oss. Kunder möter du i bilhallen men också ute på aktiviteter och över telefon och mail. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

VEM TRIVS HÄR

Vi tror att du har erfarenhet av arbete med kunder eller servicetjänster, meriterande med erfarenhet av uppsökande försäljning. Även eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

ANSTÄLLNINGEN

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Eventuellt kan en tillsvidareanställning tillämpas direkt eller innan sex månader har passerat. Lönesättningen är individuell.

VI PÅ M BILAR

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar samt en serviceverkstad i Mora. Totalt har företaget ca. 100 anställda.

VI SER FRAM EMOT ATT TA DEL AV DIN ANSÖKAN!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till ansokan@mbilar.com senast 31/1 -2024. Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av regional försäljningschef Patrk Hellberg,  patrik.hellberg@mbilar.com eller telefonnummer 0243-315 302

ANSÖK VIA FORMULÄR

Här kan du lägga in din ansökan. Efter registreringen sparas dina uppgifter i kandidatbasen och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Namn *Click or drag files to this area to upload.
You can upload up to 3 files.

Klicka eller dra filer till rutan för att ladda upp. Max 3 filer. (pdf eller word)

När du skickar in din ansökan godkänner du samtidigt M Bilars Personuppgiftspolicy


Laddar

Meny

Besök oss

SE Bilmodeller

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy