fbpx

Reservdelspersonal till M Bilar Group Örebro

Vikariat med chans till mer

Har du ett brinnande intresse för premiumbilar? Är du redo för en ny utmaning? Kom och arbeta med oss på M Bilar Group

Din roll

Som reservdelspersonal gillar du att leverera hög service till både verkstad, butik, försäljningsavdelning och till externa företagskunder. Du kommer att sköta allt som ingår i rollen reservdelar/lager så som beställningar, godsmottagning, plock av reservdelar till verkstaden, däck & hjul mm. I ditt ansvar ingår att serva kunden via telefon, mejl och över disk. Du är även behjälplig i vår servicedisk och hjälper kunden med alla ärenden som att boka verkstadstid för service etc.

Centralt för rollen är att arbeta utifrån ett kundperspektiv med mycket kontakt med interna och externa kunder. Du arbetar med stort fokus på service och har en bra förmåga att ha flera ärenden i gång samtidigt. 

Vem trivs här?

Som reservdelspersonal kommer du få en viktig roll hos oss. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med kundservice. Det viktigaste för oss är att du brinner för service och har en stark vilja att göra dina kunder nöjda. Du har ett intresse för bilar och teknik i allmänhet, din inställning och starka vilja att lära kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen som reservdelsrådgivare. Som person är du kommunikativ och relationsskapande, bra på samarbete och gillar ordning och reda. Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter, har lätt för att se vad som behöver göras och har förmågan att lägga in en högre växel om arbetssituationen kräver det. Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Kunskaper i KOBRA är meriterande. Vidare har du B-körkort och kan utrycka dig väl i både tal och skrift.

VAD ERBJUDER VI?

Vi erbjuder dig en rolig och stimulerande roll hos oss på M Bilar Group Örebro. Du kommer att få arbeta med fantastiska produkter i ett team med duktiga och engagerade medarbetare som gillar att ge järnet för att göra kunderna nöjda!

Vi på M Bilar Group

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget nära 100 anställda. Läs mer på www.mbilargroup.nu Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag mm. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla cv och personligt brev tillansokan@mbilar.comsenast 31 oktober. Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta vår Servicechef  Daniel Klemets
Tel: 019-164388
E-post: daniel.klemets@mbilar.com

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro