fbpx

Reservdelspersonal till M Bilar Group i Eskilstuna

Har du ett brinnande intresse för att arbeta med lagerhantering och reservdelar på premiumbilar? Är du redo för en ny utmaning? Kom och arbeta med oss på M Bilar Group.

Om rollen

Som reservdelspersonal gillar du att leverera hög service till både verkstad, butik, försäljningsavdelning och till externa företagskunder. Du kommer att sköta allt som ingår i rollen reservdelar/lager så som beställningar, godsmottagning, plock av reservdelar till verkstaden, däck & hjul mm. I ditt ansvar ingår att serva kunden via telefon, mejl och över disk. Du är även behjälplig i vår servicedisk och hjälper kunden med alla ärenden som att boka verkstadstid för service etc.
Centralt för rollen är att arbeta utifrån ett kundperspektiv med mycket kontakt med interna och externa kunder. Du arbetar med stort fokus på service och har en bra förmåga att ha flera ärenden i gång samtidigt.

Din profil

Som reservdelspersonal kommer du få en viktig roll hos oss. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete lagerhantering inom bilbranschen eller liknade. Det viktigaste för oss är att du brinner för service och har en stark vilja att göra dina kunder nöjda. Du har ett intresse för bilar och teknik i allmänhet, din inställning och starka vilja att lära kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen som reservdelsrådgivare. Som person är du kommunikativ och relationsskapande, bra på samarbete och gillar ordning och reda. Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter, har lätt för att se vad som behöver göras och har förmågan att lägga in en högre växel om arbetssituationen kräver det. Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vidare har du B-körkort och kan uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du arbetat i affärssystemet kobra är det meriterande.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder dig en rolig och stimulerande roll hos oss på M Bilar Group Eskilstuna. Du kommer att få arbeta med fantastiska produkter i ett team med duktiga och engagerade medarbetare som gillar att ge järnet för att göra kunderna nöjda!  För oss är det självklart att du ska trivas hos oss och erbjuder därför friskvårdsbidrag upp till 2000kronor per år. Vi är kollektivanslutna till Motorbranschavtalet. Utöver lön får du även tjänstepension och försäkringsskydd. Vi tillämpar även hobbykvällar!

Anställningen

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Eventuellt kan en tillsvidareanställning tillämpas direkt eller innan sex månader har passerat. 
Lönesättningen är individuell.

Vi på M Bilar Group

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget nära 100 anställda. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till ansokan@mbilar.com. Löpande urval kommer att ske.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår Servicechef Joacim Wilhelmsson
Tel: 016-17 11 86
E-post:
joacim.wilhelmsson@mbilar.com

ANSÖK VIA FORMULÄR

Här kan du lägga in din ansökan. Efter registreringen sparas dina uppgifter i kandidatbasen och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Klicka eller dra filer till rutan för att ladda upp. Max 3 filer. (pdf eller word)

När du skickar in din ansökan godkänner du samtidigt M BilarsPersonuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro