fbpx

Sen start för M Bilar Groups BMW M4 GT4

Äntligen är det dags för årets första tävlingshelg! Som alla känner till så har det varit ett kämpigt år för alla, inte minst för folk inom motorsporten. Men jag är enormt glad och tacksam för att vi tillsammans har lyckats få ihop en så bra satsning som det faktiskt kommer att bli!

 

Nu till helgen (01–03) Oktober kommer vi att gästa GT4 Scandinavia på Mantorp Park. Det är en bana jag kört mycket på vilket kommer göra det till en perfekt uppvärmning inför vårt huvudfokus, de kommande racen i GT4 European Series och ADAC GT4 Germany. Som ni vet kommer jag att fortsätta i M-Bilar Group BMW M4 GT4 med support från BMW Motorsport. För mig personligen är det en enorm chans att visa mina egenskaper ute i Europa framför BMW och andra intressanta kontakter. Jag är övertygad om att detta kommer att bli riktigt bra! Nästa race efter Mantorp är på den legendariska banan SPA i Belgien.

Men vi tar en tävling i taget och just nu ligger allt fokus på att vinna i helgen på Mantorp. Vi gjorde tester på den banan under sommaren, tester som gick väldigt bra och jag har en mycket positiv inställning till helgen.

Jag håller er uppdaterade under helgen!

Alfred Nilsson
alfrednilssonracing@outlook.com
076-130 32 97

Tony
tony@ytec.se
070-303 66 42

Allt material är fritt att publicera. Alfred / Racing Publication.

M Bilar Group Racing

Henric Skoog och M Bilar inleder samarbete

Henric Skoog och BMW-återförsäljaren M Bilar Group har inlett ett samarbete inför den senarelagda men nu nära förestående motorsportsäsongen 2020.   Skoog står inför sin …