fbpx

ERBJUDANDE FÖRETAGSLEASING

MINI Countryman S E Plug-in Hybrid

Nya MINI Countryman Plug-In Hybrid tämjer elektriciteten för att skapa en spännande och samtidigt hållbar körupplevelse. Med sin genomtänkta design och precisionsteknik förändrar den allt du trodde du visste om att köra en hybrid. Med sin perfekta balans mellan kraft och effektivitet drar du fördel av det bästa med de båda drivteknikerna.

ALL4 Fyrhjulsdrift | AUT | Navigation | 220 hk | 0-100 km/h: 6.8 s | 50 km elektrisk räckvidd (WLTP)

MINI Företagsleasing Finansiell:

fr. . kr/mån*

36 månader och 1000mil/år

MINI Företagsleasing Operationell:

fr. . kr/mån**

36 månader och 1000mil/år

Förmånsvärde:

fr. . kr/mån

vid 50% marginalskatt

Gäller för aktuell bilmodell

Laddbara bilarMini Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-In Hybrid LCI (F60)

Läs mer

*Månadskostnaderna för Företagsleasing Finansiell anges exkl. moms, beräknas på 25 % särskild leasingavgift, 50 % restskuld och 36 månader avtalstid, samt inkl. miljöbonus.

**Månadskostnaderna för Företagsleasing operationell är inkl miljöbonus och försäkring samt avser 36 månaders löptid och körsträcka 10.000km/år. Förmånsvärden är beräknade på 50 % marginalskatt och baserade på 2020 års priser.

Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering från MINI Financial Services. Med reservation för eventuella prisförändringar och tryckfel. Angivna priser är endast rekommenderade priser från BMW Northern Europe AB och varje enskild återförsäljare äger rätt att sätta eget pris. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Med reservation för ev. prisförändringar och tryckfel. Angivna priser baseras på vägledande priser från BMW Northern Europe AB, varje enskild återförsäljare äger rätten att sätta sitt eget pris. Priserna kan ändras vid eventuella större ränteökningar.

Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta oss för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.

Erbjudandet gäller fram till 31 mars 2021 eller så långt lagret räcker. 

Prisförslag

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

MINI AT WORK

FÖRETAGSLEASING.

Det finns flera sätt att finansiera MINI som tjänstebil. Läs mer om MINI Företagsleasing Finansiell och MINI Företagsleasing Operationell nedan och välj det sätt som passar dig bäst. Det är MINI som tjänstebil på ditt sätt.

FÖRETAGSLEASING FINANSIELL.

Förutsägbarhet och flexibilitet: Frihet är MINI Företagsleasing Finansiell. Bekymmersfri körglädje utan att du behöver vara långsiktigt bunden till fordonet. Betala bara för det faktiska användandet – du hyr din bil av oss. Det ger fasta månadskostnader och förbättrad likviditet.

Leasingavgiften styrs av kontraktstiden och ditt restvärde. Vi skräddarsyr leasingavtalet efter företagets behov och vi lämnar kreditbesked direkt när du väljer ut din nya bil. Vid kontraktsslutet har du möjlighet att byta till en ny modell.

MINI Företagsleasing Finansiell har följande fördelar:

  • Fasta månadskostnader utan att binda kapital.
  • Kostnaderna är beroende av ditt användande.
  • Effektiv styrning av leasingavgiften baserat på kontraktstiden och restvärdet.
  • 2 veckors fri Rulla-Ut försäkring med MINI Originalföräkring samt ytterligare 4 månaders rabatterad försäkring om du tecknar dig på ett år.
  • 50 % av momsen är avdragsgill.

FÖRETAGSLEASING OPERATIONELL.

MINI Företagsleasing Operationell är leasingen som gör din tillvaro som företagare enklare. Försäkring, service och viss extrautrustning ingår, och du betalar inte en krona när du hämtar bilen. Du behöver kort sagt inte tänka på någonting – det har vi redan gjort.

MINI Företagsleasing Operationell har följande fördelar:

  • 0 kr kontant.
  • MINI Försäkring genom If Försäkringar.
  • Garanterat restvärde.
  • Enkelt att budgetera.
  • 50% av momsen är avdragsgill.

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro

KONTAKTA MIG.

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy