fbpx

ERBJUDANDE PRIVATLEASING​

MINI Countryman SE Plug-in Hybrid

Experience

fr. . kr/mån*

MINI Cooper SE ALL4 Countryman

Nya MINI Countryman Plug-In Hybrid tämjer elektriciteten för att skapa en spännande och samtidigt hållbar körupplevelse. Med sin genomtänkta design och precisionsteknik förändrar den allt du trodde du visste om att köra en hybrid. Med sin perfekta balans mellan kraft och effektivitet drar du fördel av det bästa med de båda drivteknikerna.

  • Vinterhjul ingår

* Erbjudandet gäller vid leverans & registrering före 31/12. 1000 mil per år i 36 månader.
* Inklusive serviceavtal samt vinterhjul utan kostnad. 

BILAR FÖR OMGÅENDE LEVERANS​

. %

RÄNTA PÅ ALLA NYA OCH BEGAGNADE BILAR I LAGER.

Gäller endast bilar som kan ordertecknas och levereras före 31/12 2020

Gäller för aktuell bilmodell

Laddbara bilarMini Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-In Hybrid LCI (F60)

Läs mer

MINI Countryman SE All4: Bränsleförbrukning: 1.8l/100 km, CO2 utsläpp: 42 g/km

  • MINI TO GO – Priserna avser Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månader löptid och en avtalad körsträcka om 1.000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift samt avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via BMW Financial Services Scandinavia AB.
  • Med reservation för ev. prisförändringar och tryckfel. Angivna priser baseras på vägledande priser från BMW Northern Europe AB, varje enskild återförsäljare äger rätten att sätta sitt eget pris. Priserna kan ändras vid eventuella större ränteökningar.
  • Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta oss för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.
  • Erbjudandet gäller fram till 31 december 2022 eller så långt lagret räcker. 1000 mil och 36 månader.

Prisförslag

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

– UTRUSTNINGSNIVÅER –

– SPECIFIKATIONER –

 COOPERCOOPER SE ALL4 PLUG-IN HYBRID
SÄTEN55
BAGAGEUTRYMME450-1390 L405-1275 L
DÖRRAR55
TANKVOLYM51-61 L36 L
 COOPER SE ALL4 PLUG-IN-HYBRID
BREDD1822 MM
TJÄNSTEVIKT (INKL FÖRARE)1760 KG
LÄNGD4299 MM
HÖJD1559 MM
HJULBAS2670 MM
 COOPER SE ALL4 PLUG-IN-HYBRID
ANTAL CYLINDRAR 3
CYLINDERVOLYM1499 CM³
EFFEKT 136 + 88 = 224 HK
VRIDMOMENT 220 + 165 = 385 NM 
BRÄNSLEEL + BENSIN
0 – 100 KM/H6,9
BRÄNSLEFÖRBRUKNING WLTP1.8 L/100KM
CO2 G/KM WLTP40

 

Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsvärdena utgår från EU-förordning (EG) 715/2007 i den version som gällde vid tidpunkten för typgodkännande. Värdena avser ett typfordon med grundläggande konfiguration och det visade intervallet tar hänsyn till storleken på hjul, däck och extrautrustning.

*Värdena är enligt WLTP-körcykeln. Från och med 1 januari 2020 har WLTP helt ersatt körcykeln NEDC. På grund av mer realistiska testförhållande i WLTP är uppmätt bränsleförbrukning, energiförbrukning och koldioxidvärde ofta högre och verklig räckvidd i många fall lägre än med uppmätt NEDC-värde. Andra värden kan gälla vid beräkning av skatt och övriga fordonsavgifter. Du kan beräkna din fordonsskatt på: www.bilsvar.se.

Mer information om WLTP-körcykeln finns på www.mini.se/wltp.

Värdena avser basmodell med standardväxellåda; värden i [ ] gäller för modell med extrautrustningens växellåda.

Modellerna på bilderna kan ha extrautrustning och tillbehör som inte ingår i standardutrustningen för den svenska marknaden. Information om vilka modeller och utrustningsalternativ som erbjuds i Sverige framgår av texten. Kontakta din MINI-återförsäljare för mer information. Med förbehåll för ändringar i konstruktion och utrustning samt skrivfel och andra felaktigheter.

MINI TO GO

Med MINI TO GO Privatleasing blir det enkelt för dig att köra MINI. Med Service Inclusive upp till 4000 mil och utan att behöva betala kontantinsats kan du njuta av din bil i 36 månader. Därefter lämnar du tillbaka din MINI och väljer en ny.

0 kr kontantinsats.*

*I vissa prisexempel på hemsidan är en kontantinsats inräknad för att minska månadskostnaden.

MINI Service Inclusive upp till 36 månader/4000 mil.

Leasingavtalet är 36 månader långt.

MINI TO GO är en form av långtidshyra, en så kallad privatleasing. Det innebär att MINI Financial Services äger bilen och hyr ut den till dig under 36 månader.

På den här webbplatsen har vi gjort vårt bästa för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta den bil du är intresserad av, med andra ord välja bilmodell med den extrautrustning du tycker passar dig, Genom att skicka in en fråga om prisförslag eller om du vill boka en provkörning med dina kontaktuppgifter så kontaktar en säljare dig för att hjälpa till med ytterligare frågor samt eventuellt slutföra affären. Ingenting på den här webbplatsen är bindande.

Förutom bilen med den extrautrustning du valt så ingår alltid MINI Service Inclusice under 36 månader upp till 4000 mil, priset vi anger är inklusive moms.

Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer samt exempelvis kostnader för böter samt drifts-, underhålls- och reparationskostnader vid skada.

Med MINI Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Din nya MINI har nämligen MINI Service Inclusive under 36 månader upp om du inte kör mer än 4 000 mil. Det innebär att du kostnadsfritt får ordinarie service, i enlighet med bilens intervallsystem, utförd hos din auktoriserade MINI återförsäljare/verkstad i Sverige. Kör du mer än 4000 mil finns ytterligare Service Inclusive-paket att köpa till.

Du måste själv lägga till försäkring när du beställer bilen. Det enklaste och mest förmånliga är att teckna en leasingförsäkring från MINI Originalförsäkring, vilket ger dig en fast premie under hela kontraktstiden, när du beställer din bil.

Om du väljer att inte teckna försäkringen ovan är din nya MINI alltid försäkrad i två veckor, kostnadsfritt, genom en så kallad “Rulla-ut” försäkring från MINI Originalförsäkring.

I dagsläget erbjuder MINI Financial Services endast en kontraktstid på 36 månader.

I och med att körsträckan påverkar din månadskostnad är viktigt att direkt höra av sig till oss om din avtalade körsträcka inte stämmer överens med verkligheten. Vi hjälper dig då att justera avtalet enligt dina önskemål.

När du lämnar tillbaka bilen vid leasingperiodens slut och har kört ”mer” än den avtalade körsträckan, kommer du att debiteras 12,50 kr per övermil, inklusive moms. Du undviker alltså detta genom att justera avtalet så snart du inser att du kommer att köra mer.

Du når oss enkelt under din leasingperiod via Mina sidor, som du kommer att få inloggning till, eller hör av dig till vår kundservice som svarar i telefon eller via mejl. Vi är alltid lätta att få tag i och hjälper dig gärna med frågor och funderingar samt korrigeringar av körsträcka eller annat när du är kund hos oss.

Privatleasing är en långtidshyra med en avtalad kontraktstid. Det går att lösa kontraktet i förtid om särskilda anledningar föreligger, detta kommer dock att medföra kostnader för dig.

Du kan ansöka om att överlåta finansieringen till en ny kund. Detta gör du genom att ansöka om överlåtelse på Mina sidor, som du kommer att få inloggning till, eller hör av dig till vår kundservice som svarar i telefon eller via mejl. När vi får in ansökan görs en sedvanlig kreditbedömning av den nya kunden och om vi godkänner kunden överlåts ditt kontrakt.

Den bil du valt är den bil du är bunden till under hela din kontraktstid. Om särskilda anledningar föreligger och du vill byta bilmodell under pågående kontraktstid vänder du dig till din återförsäljare för rådfrågning.

Vid kontraktsslut skall bilen återlämnas till MINI Financial Services via din MINI-återförsäljare. Skulle du vilja köpa ut din bil är det en dialog du i god tid innan kontraktsslut initierar med din återförsäljare som gärna ger dig råd om de olika alternativ som finns.

Körsträckan påverkar din månadskostnad, detta innebär att om du kör mer än du angav när du tecknade avtalet och korrigerar upp körsträckan under pågående kontraktstid ökar månadskostnaden.

I kontraktets allmänna villkor finner du information om exakt vilka faktorer som kan påverka din månadskostnad.

En av de största skillnaderna är att vid billån/avbetalning måste du enligt lag betala minst 20% av bilens värde i kontantinsats. Pengar som du kan investera i annat för att få avkastning på. Vid privatleasing långtidshyr du bilen och behöver inte betala någon insats vid starten vilket innebär att du inte binder upp något kapital i bilen. Det betyder även att du inte äger bilen när du har den på privatleasing utan du hyr den av oss på MINI Financial Services och lämnar tillbaka bilen efter 36 månader. Har bilen inga skador utöver normalt slitage och du har hållt körsträckan inom avtalets ramar tillkommer inga kostnader vid återlämnandet av bilen.

Med MINI TO GO får du nöjet att köra en helt ny MINI, du betalar ingen kontantinsats och du slipper tänka på bilens andrahandsvärde och besväret med att sälja bilen.

I samband med att du hämtar ut din nya bil via MINI Privatleasing får du en Återlämningsguide där det tydligt framgår vad som är normalt slitage och vad som räknas som skador som måste åtgärdas. Genom att lämna in bilen på service i enlighet med bilens intervallsystem och få småskador reparerade medan de fortfarande är små undviker du kostnader vid återlämnandet.

– Erbjudanden MINI TO GO –

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

KONTAKTA MIG.

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy