fbpx

Mekaniker/Fordonstekniker till vår helt nya serviceverkstad i Mora.

Är du en utbildad Mekaniker/Fordonstekniker med ett strålande leende och som inte är rädd för att få skit under naglarna. Vill du arbeta med BMW, ledande teknologi och bilar i världsklass? Då bör din nästa tjänst vara hos oss!

Just nu söker vi på M Bilar Group i Dalarna nya teammedlemmar till vår helt sprillans nya auktoriserade BMW Service-verkstad. Vår nya anläggning i Mora öppnar portarna under hösten 2021. Vi söker dig som minst har en treårig fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet av arbete som tekniker utöver det.         AC-behörighet samt erfarenhet av BMW-bilar är meriterande.

Du kommer vara med och bygga upp ett team i nya fräscha lokaler för att ge våra kunder bästa möjliga rådgivning och service. Att förstå och överträffa kundens förväntningar är något vi på M-Bilar Group Dalarna brinner för. Bemötandet mot kunden är lika viktigt som rådgivning och service.

Din roll som tekniker

Som BMW-tekniker arbetar du med den senaste innovationstekniken och motorer med drivlineteknik i världsklass. Du förstår att BMWs utveckling blir en del av din egen. Du är en social lagspelare som kan ”ratta utan kartläsare”, driva det egna arbetet framåt med goda resultat. Du är noggrann, strukturerad och förstår att endast det bästa är gott nog i vår kvalitetsvärld. Du utför självständigt arbetet med service, reparationer, elektronik och felsökning.

 

I en tillvaro där vi siktar mot toppen är det självklart att du erbjuds utbildningar för att stanna i tätposition vad gäller reparation, service och kvalitet. Vi är även fullt auktoriserade för MINI, vilket ger dig möjlighet att ”skruva” ett annat härligt bilmärke.

Vi på M Bilar Group

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI. Nu öppnar vi även serviceanläggning i Mora. Sedan tidigare har vi fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget nära 100 anställda.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till ansokan@mbilar.com senast 30 juni 2021. Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta vår Servicechef Jerker Rogström. Tel: 010–160 57 23 E-post: jerker.rogstrom@mbilar.com

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro