fbpx

Försäljningschef till M Bilar Group i Örebro

M Bilar Group, sedan 1994 en betrodd återförsäljare av BMW, söker nu en engagerad och målinriktad försäljningschef till vår fullserviceanläggning i Örebro.

Jobba hos M Bilar Group

Vad erbjuder vi

Hos oss på M Bilar Group blir du en del av en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att göra skillnad. Som dotterbolag till Bilia erbjuder vi stora karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar löpande med att utbilda och utveckla all vår personal för att möta våra anställdas individuella behov och karriärmål. Utöver detta erbjuder vi:

  • Frihet under ansvar: Vi tror på att ge våra medarbetare möjlighet att ta ansvar och fatta egna beslut. Det uppmuntrar initiativtagande och kreativitet, samtidigt som vi ställer höga krav på att våra medarbetare lever upp till sina ansvarsområden. Detta skapar en miljö där du kan växa och trivas, samtidigt som du bidrar till företagets framgång.
  • BMW är känt världen över för sin kvalitet, innovation och design. Att arbeta med dessa premiumprodukter innebär att du får möjlighet att representera och sälja bilar som är ledande inom teknologi och hållbarhet. Det ger dig en unik möjlighet att fördjupa dig i den senaste tekniken och vara en del av en bransch som ständigt utvecklas.
  • Med över ett kvarts sekel som en betrodd BMW-återförsäljare har M Bilar Group etablerat sig som en stark aktör i branschen. Som anställd hos oss blir du en del av ett välrenommerat företag som värdesätter långsiktighet och trygghet för sina medarbetare. Du kan lita på att vi står bakom dig och ger dig det stöd du behöver för att nå framgång i din roll.

Din roll

Som vår Försäljningschef ansvarar du för personal, budget och försäljningsprognos. Du kommer att spela en avgörande roll i vår fortsatta framgång genom att säkerställa att våra kunder får service utöver det vanliga och att vårt säljteam ständigt strävar efter att överträffa sina mål. Du rapporterar direkt till företagets Regionala Försäljningschef och kommer att ha ansvar för att leda, coacha och utveckla vårt säljteam.

Vem trivs här

Vi söker en ledare med dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning och lagledning, gärna inom fordonsbranschen. Du är en förtroendeingivande person med starka sociala färdigheter och förmågan att inspirera och motivera ditt team. Som person är du självgående, flexibel och har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. B-körkort är ett krav.

Anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Lönesättningen är individuell.

Vi på M Bilar Group

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar samt en serviceverkstad i Mora. Totalt har företaget ca. 100 anställda.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och leda ett säljteam hos en framstående BMW-återförsäljare? Skicka in din ansökan idag.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till kasper.von.celsing@mbilar.com senast den 10/6 2023.
Löpande urval kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av M Bilar Groups Regionala Försäljningschef Kasper von Celsing, kasper.von.celsing@mbilar.com eller telefonnummer 0734–171181

 

ANSÖK VIA FORMULÄR

Här kan du lägga in din ansökan. Efter registreringen sparas dina uppgifter i kandidatbasen och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Klicka eller dra filer till rutan för att ladda upp. Max 3 filer. (pdf eller word)

När du skickar in din ansökan godkänner du samtidigt M Bilars Personuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro