fbpx

Däckskiftare till M Bilar Group i Västerås

Vi står inför en ny däckbytarsäsong och förväntar oss en ökad arbetsbelastning. Därför söker vi på M Bilar Group AB i Västerås två däckskiftare till vårt serviceteam.

Din roll

I din roll kommer du att utföra hjulskiften, hantera hämtning och lämning av hjul i däckhotellet samt sköta inlagring och utcheckning. Det är viktigt för oss att du bidrar till en kreativ och trivsam laganda, och säkerställer en väl fungerande arbetsplats för dig och ditt team. Vi värderar fackmannamässigt väl utfört arbete och ser till att kundens önskemål alltid blir tillgodosedda. För denna tjänst krävs B-körkort. Som person värdesätter du kvalitet, är effektiv, noggrann och har en stark känsla för kundservice.

Anställningen

Tjänsten är en tidsbegränsad korttidsanställning som sträcker sig från den 9 oktober till den 30 november, med möjlighet till förlängning in i december. Lönesättningen är individuell.

Vi på M Bilar Group

M Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och MINI och har idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge och Örebro med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar samt en serviceverkstad i Mora. Totalt har företaget ca. 100 anställda. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Du söker tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till ansokan@mbilar.com så snart som möjligt. Löpande urval kommer att ske.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår servicechef Oliver Blomgren
Tel: 021–171197, E-post:
oliver.blomgren@mbilar.com

ANSÖK VIA FORMULÄR

Här kan du lägga in din ansökan. Efter registreringen sparas dina uppgifter i kandidatbasen och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Klicka eller dra filer till rutan för att ladda upp. Max 3 filer. (pdf eller word)

När du skickar in din ansökan godkänner du samtidigt M Bilars Personuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro