fbpx

BMW X2 (F39)

By July 16, 2019BILMODELLER, BMW X2

BMW X2

BE THE ONE WHO DARES.

Absolut unik. Extremt ovanlig. Helt nya BMW X2 visar sina sportiga ambitioner redan vid första anblicken. Kaxigt kraftfull utstrålning i kombination med dynamiska och smidiga köregenskaper gör den oslagbar i sin klass. Tillsammans med den högklassiga interiören och många innovativa tekniska lösningar är den sinnebilden för den nya tidens extroverta ledargestalt. Är du redo?

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

UNIK HELA VÄGEN.

Exteriörens designdetaljer.

Helt nya BMW X2 går sin egen väg – det syns lång väg. Det extroverta formspråket har förenats med dynamiska linjer för att ge en synnerligen sportig coupékaraktär. Klockrena proportioner och nyskapande design är det som gör den här bilen så extraordinär. Helt rätt för dig som vill utforska nya vägar.

Luftintag.

Fångar blicken direkt: den självsäkra fronten med sin kraftfulla stötfångare och stora, trekantiga luftintag på sidorna som ger ännu effektivare kylning av bromsarna och motorn. Integrerad Air Curtain i luftintagen bidrar till att minska karossens luftmotstånd.

Hjulhuskanter.

Sportigt helhetsintryck. De framträdande hjulhuskanterna i Frozen Grey ingår i M Sport X och ger de imponerande fälgarna en maximalt dynamisk inramning. Precis som de distinkta tröskelbreddarna är de ett omisskännligt bevis på att BMW X2 är en fullvärdig medlem i X-familjen.

Tröskelbreddare.

BMW X2 drar sportigheten till sin spets. Det vittnar även den innovativa dekoren på tröskelbreddarna och dörrarna i Frozen Grey om. De bildar en genomgående enhet med hjulhuskanterna, som också är utförda i Frozen Grey. Tillsammans skapar de ett konsekvent och kraftfullt samspel mellan lackeringen och dekoren hela vägen till bakpartiet.

M bakspoiler.

Dynamik in i minsta detalj. Extrautrustningens M bakspoiler betonar den smäckra och coupéliknande silhuettens sportiga form. Med sin distinkta kontur är den ett blickfång i sig, samtidigt som den ger BMW X2 med sin breda stans ett perfekt avslut.

Bakpartiets design.

Konsekvent hela vägen. Det karakteristiska formspråket fortsätter hela vägen till bakpartiet. Bakluckan går hela vägen ner till stötfångaren, vilket ger en estetisk look. Bakluckans handtag är diskret integrerat i BMW-emblemet.

Panoramaglastak.

Ljuseffekter även när det är stängt. Extrautrustningens tvådelade panoramaglastak täcker i princip hela innertaket i BMW X2. Det ger mer ljus i passagerarutrymmet och skapar en fascinerande rymlig känsla. Den främre delen kan öppnas steglöst.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

ALLTID STEGET FÖRE.

BMW Connected+.

I BMW X2 har du bästa tänkbara uppkoppling mellan din smartphone och bilen: tack vare de innovativa tjänsterna för BMW Connected+ i appen BMW Connected. Du kan bland annat planera in möten eller rutter och skicka dem till navigationssystemet, meddela andra din exakta position i realtid eller din beräknade ankomsttid, och när du väl är framme kan du få en vägbeskrivning av sista biten till fots i din smartphone. Upplev en app som underlättar ditt liv – säg hej till BMW Connected.

Send to Car.

Med Send to Car kan du planera dina smarta rutter och skicka till bilen redan innan du stiger in. BMW Connected+ upptäcker om bränslenivån är låg och lägger in ett tankstopp på vägen om det behövs.

Dela din beräknade ankomsttid.

Med funktionen Dela din beräknade ankomsttid kan du meddela familj och vänner var du är och när du kommer fram. Mottagaren får en länk till en webbplats, där bilens aktuella position visas på en karta.

Navigation från dörr till dörr.

Kom fram i tid utan att stressa: med tjänsten Navigation från dörr till dörr för appen BMW Connected. När du är framme och har parkerat bilen kan du få vägbeskrivning hela vägen fram till det slutgiltiga målet via en smartphone eller en ansluten smartwatch.

BMW ConnectedDrive.

Vägvisande teknik för framtidens uppkoppling. Med BMW ConnectedDrive har du alltid kontakt med allt som är viktigt för dig – för att resan ska bli ännu mer avkopplande. Se själv.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

400

maximalt vridmoment. På bilden visas BMW X2 xDrive20d med en 4-cylindrig BMW TwinPower Turbo-dieselmotor, som ger direkt respons, suverän dragkraft och nervkittlande acceleration.

BOKA EN PROVKÖRNING

BMW X2 (F39)

Kliv in och kör iväg! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig om din provkörning.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

TAR HELLRE TÄTEN ÄN FÖLJER EFTER.

Kraftfulla motorer. Direkt styrning. M sportchassi som extrautrustning. Köregenskaper med högsta precision – i en klass för sig. Temperamentsfull dynamik och accelerationsvillig smidighet för snabba spurter och långresor, för stadstrafik och kurviga landsvägar. Ge bilen chansen att överträffa sig själv: med fyrhjulsdriften BMW xDrive. Den ger BMW X2 enastående drivgrepp och kursstabilitet, så att bilen går som på räls även i de snävaste kurvorna. Hjärtklappning ingår – om du är redo.

BILAR I LAGER

BMW X2 (F39)

Exteriören och interiören för BMW X2 M35i.

PRESTANDA IN I MINSTA DETALJ.

BMW X2 M35i visar upp en maximalt sportig stil – med detaljer i Ceriumgrå, som till exempel dubbelnjurens infattning, backspegelkåporna och de två ändrören. M instegslister med M35i-logo på de förkromade inläggen och extrautrustning som M sportstolar med integrerade nackskydd och M bilbälten är tydliga vinkar om vad M Performance innebär: en extremt dynamisk körupplevelse. Den 4-cylindriga tvåliters M Performance TwinPower Turbo-bensinmotorn ger maximal drivkraft, det adaptiva chassit har M-specifik avstämning, de kraftfulla M sportbromsarna ger optimal bromskraft och visar även sin kapacitet med blålackerade bromsok med M-logo.

Luftintag på sidorna i Ceriumgrå
Innovativt användargränssnitt med pekskärm
M sportstolar med klädsel i läder Dakota med perforering
Adaptivt chassi, sänkt 10 mm
4-cylinder M Performance TwinPower Turbo 2,0-liters bensinmotor
BMW dubbelnjure i Ceriumgrå
20" M lättmetallfälgar 721, Bicolor Ceriumgrå
Bakre diffusor i Ceriumgrå

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

KONTAKTA MIG, JAG VILL VETA MER.

BMW X2 (F39)

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

Andra har även tittat på:

Blå X3

BMW X3 (G01)

| BILMODELLER, BMW X3, UNDER 9,5 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring (G21)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Touring, Privatleasing | No Comments
JTNDJTIxLS0lMjBCTVclMjAzLVNlcmllJTIwLS0lM0UlMEElM0NzY3JpcHQlMjBkYXRhLXBhY2thZ2VuYW1lJTNEJTIybUJpbGFyR3JvdXAyMDE5JTIyJTIwZGF0YS1hc3NvcnRtZW50JTNEJTIyQVVDVFVESUFBWWtCd0FIVnF3QUdMQUFfJTIxJTIyJTIwZGF0YS1hY3Rpb25uYW1lJTNEJTIyU29rTGlzdGElMjIlMjBkYXRhLWlkbmFtZSUzRCUyMm9iamVrdCUyMiUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYWNjZXNzLmJ5dGJpbC5jb20lMkZtQmlsYXJHcm91cDIwMTklMkZhY2Nlc3MlMkZjb250ZW50JTJGZ2V0Y29udGVudCUyRjElMkZhY2Nlc3NwYWtldC1hdXRvbG9hZGVyLm1pbi5qcyUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==
Blå 3-serie Gran Turismo

BMW 3-serie Gran Turismo (F34)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Gran Turismo, ÖVER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 7,5 PRISBASBELOPP, UNDER 8 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå X1

BMW X1 (F48)

| BILMODELLER, BMW X1, Privatleasing | No Comments
Parkeringsdistanskontroll (PDC) bak Automatisk baklucka Farthållare med bromsfunktion Klimatautomatik med tvåzonsreglering BMW-njure med exklusivt utformade stavar med framsidan i Aluminium matt och högglansförkromad infattning Främre stötfångare med designdetaljer och hasplåt…

KONTAKTA OSS

Besök oss gärna i vår nya moderna anläggning i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro

VÄSTERÅS

Transformatorgatan 11
721 37 Västerås
Telefon: 021-17 11 80
vasteras@mbilar.com

LÄS MER
ESKILSTUNA

Västerleden 56
633 47 Eskilstuna
Telefon: 016-17 11 80
eskilstuna@mbilar.com

LÄS MER
DALARNA

Singelgatan 3
784 72 Borlänge
Telefon: 0243-315 300
dalarna@mbilar.com

LÄS MER
ÖREBRO

Bettorpsgatan 22
703 69 Örebro
019 – 16 43 80
orebro@mbilar.com

LÄS MER