fbpx

BMW 8-serie Gran Coupé (G16)

BMW 8-serie Gran Coupé

THE 8

När dynamik möter lyx uppstår något unikt: BMW 8-serie Gran Coupé är en sportbil som tar andan ur dig med fyra dörrar och enastående känsla av rymd. Bilens design är estetik i sin mest engagerande form. Det motiverar ett helt nytt formspråk för lyxiga sportbilar och förmedlar ohämmad kraft och imponerande smidighet. BMW 8-serie Gran Coupé levererar på detta kompromisslösa löfte om sportiga köregenskaper för varje meter asfalt den lägger bakom sig. Så snart den temperamentsfulla motorn driver upp varvräknaren i den övre delen av skalan stiger även passagerarnas puls. På alla fyra platserna – i en oemotståndlig och samtidigt imponerande sportig ambiens.

Få ett prisförslagKontakta mig

UTTRYCKSFULL KARAKTÄR

UTFÖRANDEN FÖR BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ.

Impulsive Heat

Närvaro möter elegans: Utrustningsalternativet ”Impulsive Heat” ger en extra temperamentsfull exteriör genom en spektakulär lack i Aventurinröd metallic och sportiga 20” lättmetallfälgar. I kupén ger den utökade läderutrustningen Merino i strålande Elfenbensvitt den exklusiva ambiensen en elegant touch. Detta fascinerande växelspel mellan den fängslande exteriören och den eleganta interiören gör BMW 8-serie Gran Coupé till något utöver det vanliga.

Exteriör
 • Lackering Aventurinröd metallic
 • 20″ lättmetallfälgar Multieker 700 Bicolor
 • Chrome Line-exteriör
 • Adaptiva LED-strålkastare
Interiör
 • Instegslister med belyst BMW Individual-logo
 • BMW Individual läder Merino fint narvat Elfenbensvit
 • Multifunktionsstolar för förare och framsätespassagerare
 • Glasapplikation CraftedClarity.
 • Panoramaglastak
 • BMW Individual innertak Antracit
 • Harman Kardon Surround Sound System
 • Ädelträutförande Fineline koppareffekt högglans

Dark Seduction

Svart, stark, sportig: Utrustningsvarianten Dark Seduction med lacken Safirsvart metallic och 20” lättmetallfälgar i Svart ger bilen ett genomgående dynamiskt utseende. BMW 8-serie Gran Coupé sätter ytterligare sportiga accenter med designdetaljer i svart ur BMW Individual Högglans Shadow Line med utökat omfång som njurar, Air Breather och ändrör. Den kontrasterande utökade BMW Individual läderutrustningen Merino i temperamentsfull Bicolor Fionaröd/Svart i interiören förstärker intrycket av extravagant sportighet.

Exteriör
 • Lackering Safirsvart metallic
 • 20″ lättmetallfälgar Y-eker 728 M Svart
 • BMW Individual Shadow Line högglans med utökad omfattning
 • M Sport
 • M sportbromsar (från 30i, extrautrustning för 20i)
 • Adaptiva LED-strålkastare
Interiör
 • Instegslister med belyst M Sport logotyp
 • BMW Individual läder Merino fint narvat Fionaröd/Svart
 • BMW Individual interiörlister Pianolack Svart
 • M lädersportratt, M sportstyrning
 • BMW Individual innertak Antracit
 • Multifunktionsstolar för förare och framsätespassageraren inklusive aktiv stolsventilation
 • M bilbälten
 • Glasapplikation CraftedClarity.
 • Panoramaglastak
 • Harman Kardon Surround Sound System

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagKontakta mig

DESIGN

EXTERIÖR- OCH INTERIÖRDESIGNEN FÖR BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Unik design sätter en ny standard – och den gör det i en mängd olika konfigurationer. Upptäck de eleganta utrustningsalternativen i exteriören och interiören hos BMW 8-serie Gran Coupé. Oavsett vad du väljer: Den sportigt lyxiga karaktären hos denna sportbil imponerar i varje fiber och i alla utföranden.

C-stolpe med fendesign.

C-stolparna med fendesign och de nya, moderna tolkningen av BMW:s hovmästarknyck i sidorutornas grafik bidrar i hög grad till den flytande silhuetten. Lösningen med fenor i övergången från taket till bakpartiet påminner om designen hos klassiska handbyggda bilar. Samtidigt förmedlar stolparnas stora yta både status och närvaro.

Panoramaglastak.

Det elektriska panoramaglastaket med skjut- och lyftfunktion släpper när det är öppet in mycket frisk luft och ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär även när det är stängt. Glastaket öppnas och stängs med en knapptryckning eller med bilnyckeln. Utrustat med solskydd och vindavvisare. Dessutom ger panoramaglastaket bilens glasade ytor ett enhetligt utseende från vindrutan till bakrutan.

BMW Laserlight.

Extrautrustningens BMW Laserlight lyser i helljusläget med laser nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till 600 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Blå accenter och logon BMW Laser i strålkastaren demonstrerar bilens tydliga hightech-karaktär och sportiga ambitionsnivå.

Active Air Stream-njurar.

Active Air Stream-njurarna öppnar och stänger luftspjällen i kylargrillen beroende på hur mycket kylluft som motorn, bromsarna och klimatanläggningen behöver. De rörliga stavarna gör dessutom att systemet kan reducera luftmotståndet när de är stängda, vilket förbättrar de aerodynamiska egenskaperna.

Frontspoiler M sport.

Frontspoilern M sport med spoilerläpp förstärker det sportigt dynamiska intrycket och förbättrar bilens luftmotståndsvärde ytterligare. Genom luftintagen styrs luftströmmen effektivt till utsidan av framhjulen. Funktionen Air Curtain förhindrar luftvirvlar vid hjulhusen, vilket minskar luftmotståndet.

Ändrör friform.

Ändrören i Ceriumgrått på både vänster och höger sida är en lika distinkt som exklusiv designhöjdpunkt i bilens bakparti. Signaturfärgen är lika sportig som den är lyxig.

4+1 sittplatser

Ytterplatserna i baksätet är sportigt skålade med integrerade nackstöd, vilket ger känslan av att sitta i en fristående stol även i baksätet. En extra plats i mitten gör att fem personer kan åka kortare sträckor i bilen. Ryggstödet har naturligtvis trepunktsbälten på alla tre platserna.

Belysningspaket med Ambient Light

Ambient Light består av ett stort antal LED-ljuskällor som skapar en behaglig ljusatmosfär i kupéutrymmet och ger en särskilt rymlig känsla när det är mörkt ute. Färger, ljusstyrka och färgscenarier kan ställas in individuellt. Utrustningen omfattar konturbelysning och belysning av kartfickorna samt ljuslister i mittkonsolen.

Multifunktionsstolar för förare och framsätespassagerare

Multifunktionsstolar för förare och framsätespassagerare har många inställningsmöjligheter som som ger hög sittkomfort och säkerhet. Tack vare elektrisk inställning av ryggstödsbredd, justerbart svankstöd och manuell inställningen av sitsdjupet kan stolarna anpassas optimalt till de personliga behoven.

CraftedClarity glasapplikation

De exklusiva glasinläggen CraftedClarity omfattar handtillverkade kristallglasdetaljer för växelväljarspaken, volymreglaget, kontrollreglaget för iDrive och start-/stoppknappen vilket ger interiören en ännu lyxigare look och känsla.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med tre diamantdiskanter ger fantastiskt ljud i studiokvalitet på alla platser i bilen. 16 optimalt placerade högtalare ser till att ge en oförglömlig ljudupplevelse. Högtalarna är belysta, vilket även framhäver den enastående ljudkvaliteten visuellt.

Klimatautomatik med 4-zonsreglering

Klimatautomatiken med 4-zonsreglering möjliggör individuell klimatkomfort på alla fyra sittplatserna. Klimatet för framstolarna regleras via kontrollpanelen med TFT-fullfärgsdisplayen av limmat glas i instrumentpanelen. Baksätespassagerarna kan ställa in önskat klimat via kontrollpanelen under luftutsläppet i änden på mittkonsolen.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagKontakta mig

INDIVIDUELL LYX MED SPORTIG KARAKTÄR

INTERIÖRHÖJDPUNKTER FÖR BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Interiördesignen i BMW 8-serie Gran Coupé utstrålar individuell lyx med sina utsökta detaljer, samtidigt som den tydligt vittnar om bilens sportiga köregenskaper. Den högkvalitativa läderutrustningen är mycket exklusiv, alla material håller absolut högsta kvalitet och kompletteras av interiörytornas perfekta finish. Kombinerat med mästerligt hantverkskunnande presenterar sig den moderna och förstklassiga interiören i BMW 8-serie Gran Coupé med högsta tänkbara komfort och en kupé med en fantastisk känsla av rymd.

ENGAGERANDE ESTETIK GÅNGER FYRA

BMW 8-serie Gran Coupé är en imponerande fyradörrars sportbil som revolutionerar formspråket i klassen. Motorhuvens muskulösa och exakta konturer ger en föraning om de imponerande fartresurserna som finns under huven. Skuggspelet som skapas av linjerna hos bilens modellerade sidor hänför, liksom den konsekventa coupé-silhuetten. Bilens linjer möts i ett distinkt bakparti med kraftfulla skuldror som signalerar ohämmad kraft även när bilen står parkerad. Bakrutan är inbäddad mellan två fenor som mynnar ut i bakluckan – en exklusiv detalj som annars bara ser på bilar som tillverkas för hand.

ABSOLUT RÖRELSEFRIHET

Baksätespassagerarna i BMW 8-serie Gran Coupé möts av en imponerande rymd som man inte förväntar sig i en sportbil. Det långa axelavståndet och den höjda taklinjen gör att passagerarna i baksätet möts av generös takhöjd och gott om plats för att sträcka ut benen. Bekvämare än så här går det inte att resa i en lyxig sportcoupé.

FÖRSTKLASSIGT RYMLIGT BAKSÄTE

Baksätespassagerarna i BMW 8-serie Gran Coupé möts av mycket bekväma, skålade lädersäten utformade som fristående stolar, klädda i finaste läder och med en sportig känsla. Platserna i baksätet ger passagerarna en behaglig, omfamnande känsla och skålningen ger perfekt stöd på sidorna även vid dynamisk körning. Det gör att bakätespassagerarna kan njuta av en imponerande resa.

LJUS. LUFT. LYX

Panorama-glastaket hos BMW 8-serie Gran Coupé (tillval) släpper in frisk luft när det är öppet och när det är stängt ger det en lyxig känsla av rymd och gör att kupén fullkomligen badar i ljus. Glastaket öppnas och stängs helt automatiskt och har skjut- och lyftfunktion. Om solen skulle skina för starkt går det dessutom att stänga solskyddsgardinen steglöst med en knapptryckning.

EN LYX SOM ÄR FÖRE SIN TID

INNOVATIV TEKNIK I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Njut av teknikens framsteg varje meter: BMW 8-serie Gran Coupé sätter inte bara en ny standard på vägarna, utan även när det gäller innovativ teknik. Från den senaste generationens anpassningsbara styrkoncept via den behändiga röststyrningen som möjliggörs av BMW Intelligent Personal Assistant till semiautonom körning: De innovativa digitala tjänsterna och assistanssystemen i denna lyxiga sportbil gör att varje resa känns mer personlig och avkopplande, vilket tar körglädjen till en ny nivå.

KOMPROMISSLÖS KÖRUPPLEVELSE

Den nervkittlande känslan är förprogrammerad: BMW 8-serie Gran Coupé erbjuder med sina innovativa drivline- och chassikomponenter maximalt sportiga köregenskaper. Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan möjliggör extra sportiga växlingar, och det adaptiva M chassit ger suveränt dynamisk väghållning på alla underlag. Den aktiva integrallänken med medstyrande bakaxel gör att det krävs mindre rattutslag och ökar körstabiliteten och komforten speciellt vid snabb kurvtagning. Dessutom ger den intelligenta fyrhjulsdriften xDrive maximalt väggrepp och spårstabilitet. För extra körglädje svarar den låga tyngdpunkten och karossens höga grundstyvhet.

PULSHÖJAREN

Den 8-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn på 4,4 liter och 390 kW (530 hk) får också både varvräknaren och förarens puls att sticka iväg. Den kraftfulla Bi-Turbo-motorn gör att BMW M850i xDrive Gran Coupé får ett vridmoment på 750 Nm och bilen accelererar från 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder. Det är siffror som annars är förbehållet banracingbilar. Det som gör detta möjligt är de många komponenterna i bilen som från början har utvecklats för racingbilar. Till exempel optimera de båda Twin-Scroll-avgasturboladdarna effektutbytet och ger imponerande prestanda. Stark karaktär som förstärks av det fylliga ljudet från motorns 8 cylindrar. Ännu en garanti för gåshud.

IMPONERANDE EFFEKT

Den nyutvecklade 6-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn med en volym på 3,0 liter och 250 kW (340 hk) imponerar med sin höga effekt och sitt höga vrid på låga varvtal. Med ett vridmoment på 500 Nm får motorn i BMW 840i bilen att accelerera från 0 till 100 km/h på 5,2 sekunder. Maximal körglädje ingår. Både vid snabba accelerationer på raksträckor och på slingrande vägar. Tack vare sin silkeslena gång erbjuder motorn en körupplevelse utöver det vanliga även på långresor – hela tiden ackompanjerat av den härliga barrytonstämman från den 6-cylindriga, bränslesnåla motorn.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagKontakta mig

BMW INDIVIDUAL – UTTRYCK FÖR INDIVIDUELL KLASS

Sätt din personliga prägel på BMW 8-serie Gran Coupé. Med de exklusiva BMW Individual-utrustningsalternativen: En mängd unika lackeringar med spektakulära regnbågsskimrande eller skimmereffekter – som Tansanitblå metallic – ger lyxsportbilen ett unikt utseende. Finaste läderutrustningar av högsta kvalitet där sömmarna har sytts helt och hållet för hand förhöjer intrycket i den redan utsökta kupén med en mängd färgvarianter och fina kontrastsömmar – till exempel BMW Individual helläderutrustningen Merino med fint narvat läder i Elfenbensvit med kontrastsöm Tartufo. Den sportiga lyxig ambiensen fulländas av de exklusiva BMW Individual interiörlisterna i Pianolack Svart och Individual takhimmel Alcantara.

DRAGNINGSKRAFTEN HOS DET EXTRAORDINÄRA

EXKLUSIVA MATERIAL I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

BMW 8-serie Gran Coupé imponerar med sportiga lättmetallfälgar och speciallacker som förstärker bilens unika design på ett optimalt sätt med specialglans och skimrande effekter. Invändigt talar användningen av uteslutande lyxiga material sitt tydliga språk. Den sportigt eleganta ambiensen imponerar med detaljer i finaste läder och förstklassig haptik samt högkvalitativa interiörlister med perfekt finish. Exklusiva dekordetaljer som harmonierar med helhetsbilden och förädlar kupén ytterligare.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagKontakta mig

PRESTANDA

DRIVLINE- OCH CHASSITEKNIK FÖR BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

BMW 8-serie Gran Coupé fascinerar med imponerande smidighet och otyglad dynamik. Från de effektstarka Bi-Turbo-bensinmotorerna via det adaptiva M chassit och den aktiva integralstyrningen till den intelligenta fyrhjulsdriften xDrive – det optimerade samspelet mellan de många innovativa drivline- och chassikomponenterna ger ett härligt förväntansfullt sug i maggropen. Framför allt på slingrande vägar, där denna unika sportbil briljerar med högsta precision, väggrepp och körstabilitet och bjuder på maximal körglädje.

BMW TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor

M Performance TwinPower Turbo åttacylindriga-bensinmotorn kombinerar två turboaggregat, den steglöst variabla ventilstyrningen Valvetronic och direktinsprutningen High Precision Injection. Motorn ger en toppeffekt av 390 kW (530 hk) vid ett maximalt vridmoment på 750 Nm. De båda turboaggregaten är kompakt placerade mellan cylinderraderna.

BMW xDrive

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften steglöst mellan fram- och bakhjulen för bättre grepp, kördynamik och körsäkerhet i alla körsituationer. Det innovativa samspelet mellan alla reglerfunktioner för dynamik i sidled gör att systemet täcker in allt från drivgreppsoptimerade till maximalt sportiga och kördynamiska köregenskaper.

Rak sexcylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor

Den nya generationens raka sexcylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotor kännetecknas av imponerande kraftutveckling, silkeslen gång och ett mäktigt motorljud. Tack vare Dubbel-VANOS, Valvetronic, direktinsprutning och TwinScroll-turboaggregat levererar motorn 250 kW (340 hk) och vridmomentet är imponerande 500 Nm.

Adaptivt M chassi Professional

Det adaptiva M chassit Professional kombinerar adaptivt M chassi, aktiv integralstyrning och aktiva krängningshämmare. Resultatet är högsta tänkbara körstabilitet och kördynamik.

M sportdifferential

M sportdifferentialen ger optimalt drivgrepp och maximal körstabilitet även vid fullt gaspådrag ut ur tvära svängar, vid höga kurvhastigheter eller vid körning på olika underlag. Drivgreppet maximeras via en elektroniskt reglerad lamellspärr som minskar skillnaderna i rotationshastighet mellan bakhjulen.

Aktiv integralstyrning

Den aktiva integralstyrningen kombinerar en styrvinkelberoende utväxling på framaxeln med bakhjul som hjälper till att styra. I låga hastigheter ökar smidigheten och lättstyrdheten tack vare att bakhjulen och framhjulen styr i motsatt riktning. I högre farter styr bakhjulen åt samma håll som framhjulen, för ännu bättre stabilitet och komfort.

Sportavgassystem

Sportavgassystemet som ingår som standard ger ifrån sig ett mäktigt och sportigt motorljud som går att anpassa till körsituationen och förarens preferenser. Det skapar en känsloladdad ljudupplevelse vid sportig körning.

xDrive-drivlina

Jämfört med fyrhjulsdriften ger bakhjulsdriften förutom en märkbart lägre vikt framför allt opåverkad precis styrning med mycket hög styrrespons. Det gör att bilen upplevs både lättare och smidigare. Den lägre vikten och den lägre friktionen jämfört med fyrhjulsdriften sänker bränsleförbrukningen och ger läge utsläpp.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagKontakta mig

INNOVATION

INTELLIGENT TEKNIK I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Sportiga köregenskaper som hänför och innovativ lyx är ingen motsägelse. Därför är BMW 8-serie Gran Coupé utrustad med mängd banbrytande tekniker som saknar motstycke även i lyxklassen. Kommunicera med den självlärande BMW Personal Intelligent Assistant via röststyrning eller njut av de allra senaste användningsalternativen via iDrive, gester eller pekskärm och låt de semiautonoma förarassistanssystemen hjälpa dig i besvärliga körsituationer. Allt för att göra resan säkrare, bekvämare och mer avkopplande.

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en 10,25" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay.

BMW Intelligent Personal Assistant

”Hey BMW, who are you?” Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre.

BMW Digital Key

Varför ska du ta med dig fjärrkontrollen när du ändå har din telefon? Med BMW Digital Key eller Key Card på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta motorn. Ladda ned den digitala nyckeln till din Android-telefon (tillgänglig för vissa modeller) och dela den med familj och vänner.

In-Car Experiences

Din BMW Intelligent Personal Assistant månar om dig: Den piggar upp när du är trött, får dig att koppla av efter en stressig dag och anpassar bilens kupé så att den matchar din sinnesstämning optimalt. Med In-Car Experiences, där bland annat Caring Car Programme och Experience Modes ingår, får systemet dig att må ännu bättre.

In-Car Experiences

Din BMW Intelligent Personal Assistant månar om dig: Den piggar upp när du är trött, får dig att koppla av efter en stressig dag och anpassar bilens kupé så att den matchar din sinnesstämning optimalt. Med In-Car Experiences, där bland annat Caring Car Programme och Experience Modes ingår, får systemet dig att må ännu bättre.

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och maximal säkerhet i många kritiska eller monotona körsituationer. Paketet omfattar styr- och spårhållningsassistent inkl passage-assistent, nödstoppsassistent, lokal riskvarning, kurshållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd och ytterligare säkerhetsfunktioner.

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View samt parkeringshjälp på sidan, nödbromsfunktionen aktiv parkeringsdistanskontroll, parkeringsassistent för parkering parallellt med eller vinkelrätt mot gatan och backningsassistent.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagKontakta mig

BILAR I LAGER

ALLA BMW 8-SERIE

KONTAKTA MIG, JAG VILL VETA MER.

BMW 8-serie Gran Coupé (G16)

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

Andra har även tittat på:

Blå X3

BMW X3 (G01)

| BILMODELLER, BMW X3, UNDER 9,5 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring (G21)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Touring, Privatleasing | No Comments
JTNDJTIxLS0lMjBCTVclMjAzLVNlcmllJTIwLS0lM0UlMEElM0NzY3JpcHQlMjBkYXRhLXBhY2thZ2VuYW1lJTNEJTIybUJpbGFyR3JvdXAyMDE5JTIyJTIwZGF0YS1hc3NvcnRtZW50JTNEJTIyQVVDVFVESUFBWWtCd0FIVnF3QUdMQUFfJTIxJTIyJTIwZGF0YS1hY3Rpb25uYW1lJTNEJTIyU29rTGlzdGElMjIlMjBkYXRhLWlkbmFtZSUzRCUyMm9iamVrdCUyMiUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYWNjZXNzLmJ5dGJpbC5jb20lMkZtQmlsYXJHcm91cDIwMTklMkZhY2Nlc3MlMkZjb250ZW50JTJGZ2V0Y29udGVudCUyRjElMkZhY2Nlc3NwYWtldC1hdXRvbG9hZGVyLm1pbi5qcyUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==
Blå 3-serie Gran Turismo

BMW 3-serie Gran Turismo (F34)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Gran Turismo, ÖVER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 7,5 PRISBASBELOPP, UNDER 8 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå X1

BMW X1 (F48)

| BILMODELLER, BMW X1, Privatleasing | No Comments
Parkeringsdistanskontroll (PDC) bak Automatisk baklucka Farthållare med bromsfunktion Klimatautomatik med tvåzonsreglering BMW-njure med exklusivt utformade stavar med framsidan i Aluminium matt och högglansförkromad infattning Främre stötfångare med designdetaljer och hasplåt…

KONTAKTA OSS

Besök oss gärna i vår nya moderna anläggning i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro

VÄSTERÅS

Transformatorgatan 11
721 37 Västerås
Telefon: 021-17 11 80
vasteras@mbilar.com

LÄS MER
ESKILSTUNA

Västerleden 56
633 47 Eskilstuna
Telefon: 016-17 11 80
eskilstuna@mbilar.com

LÄS MER
DALARNA

Singelgatan 3
784 72 Borlänge
Telefon: 0243-315 300
dalarna@mbilar.com

LÄS MER
ÖREBRO

Bettorpsgatan 22
703 69 Örebro
019 – 16 43 80
orebro@mbilar.com

LÄS MER