fbpx

BMW 745e Sedan

BMW 745e Sedan

För dig som reser i första klass. Nya BMW 745e Sedan fortsätter att sätta exklusivt resande i fokus med en elektrisk räckvidd på upp till 49 km*. Lyxåket låter dig förena det bästa av två världar. Samspelet mellan den sexcylindriga motorn och det toppmoderna högvoltsbatteriet ger maximal effekt, förbättrade förbrukning

Med BMW 745e laddhybrid kan man förena det bästa av två världar: den respektingivande effekten hos den sexcylindriga motorn och den banbrytande effektiviteten hos den senaste generationens högvoltsbatteri. Den centrala komponenten i hybridväxellådan är den innovativa E-motorn som är integrerad i den åttaväxlade automatväxellådan. Den gör det möjligt att köra helt elektriskt med en hastighet av upp till 140 km/h i upp till 58 kilometer**.

1 G/KM
koldioxidutsläpp
1 KM**
elektrisk räckvidd
BMW-745e-laddhybrid

Nya BMW 7-serien är vår tolkning av modern lyx, självmedveten närvaro och maximal komfort.

Jozef Kabaň, Designchef BMW

Bilen kan laddas bekvämt hemma, antingen med den medföljande laddkabeln eller med BMW i Wallbox, som kan ladda batteriet fullt på ca 2 h 50 min (Wallbox) till 4,5 timmar (vanligt vägguttag). Bilens laddanslutning sitter väl skyddad mot väder och vind under en lucka framtill på vänster sida av bilen.

Mobilitetstjänsten CHARGE NOW gör att du kan ladda bilen enkelt, smidigt och säkert vid offentliga laddstationer. Med hjälp av CHARGE NOW-webbplatsen, CHARGE NOW-appen eller direkt i navigationssystemet kan du se var lämpliga laddstationer finns både inom landets gränser och utomlands. Kontantfri tillgång via CHARGE NOW-kortet eller app-autentisering med månadsfaktura skapar en sömlös och användarvänlig laddningsupplevelse.

Den innovativa Plug-in-Hybrid-drivningen kombinerar en bränslesnål förbränningsmotor med en elmotor med hög effekt. Den extra höga systemeffekt som detta ger gör att du får räckvidden hos den förbränningsmotorbaserade drivningen samtidigt som du har möjlighet att köra med noll utsläpp.

En av de avgörande komponenterna i konceptet BMW eDrive är den intelligenta energistyrningen. Systemet sköter samspelet mellan elmotorn och alla andra delar i drivlinan för att få bästa tänkbara effektivitet i kombination med hög kördynamik.

Vid körning i eDrive-läge kan du välja mellan körlägena HYBRID; ELECTRIC och BATTERY CONTROL via de separata knappar som finns för detta. Detta gör att det är extra enkelt att konfigurera laddhybriden för olika körsituationer. Bilen startas alltid i HYBRID-läget, vilket säkerställer ett optimalt samspel mellan förbränningsmotorn och elmotorn.

Räcker batteriets laddnivå för att åka in till stan? Finns det någon laddstation i närheten? Med BMW Remote Services kan du se efter bekvämt via appen BMW Connected på din smartphone. Du kan fjärrstyra temperaturen, låsa bilen eller blinka med helljuset.

Aktuella erbjudanden:

BMW 745e Sedan (G12)

Det finns inga aktuella kampanjer för denna bilmodell.

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

THE 7

Läs mer om bilmodellen

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy