fbpx

BMW 7-serie Sedan

THE 7

Bemästra alla situationer, njut av varje ögonblick. BMW 7-serie Sedan står för självmedveten närvaro, osedvanlig prestanda och maximal komfort. BMW 745e laddhybrid förenar det bästa av två världar: effekten hos den sexcylindriga motorn och upp till 58 kilometers elektrisk räckvidd. BMW 750Li drivs av en nyutvecklad åttacylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor och standardsystemet xDrive, utvecklad för att inta en ledande ställning. Det emotionella formspråket hos den eleganta designen samt den behagliga atmosfären i kupén genom individuella anpassningssalternativ och tekniska innovationer gör den till en symbol för BMW:s lyxklass. Självständighet möter exklusivitet. Lyx möter prestanda.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

ERBJUDANDEN TJÄNSTEBILAR

Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil.

Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5 prisbasbelopp. Priser och basbeloppsnivåer nås genom tecknande av 10% ramavtal via återförsäljare eller finansiering genom BMW Finacial Services.

Visa alla tjänstebilserbjudanden

BMW 745e laddhybrid.

Förmånsvärde från 4.908 kr/månad

Pris från 1.012.500 kr

Företagsleasing från 7.283 kr/månad

Bonus
Bonusen för BMW 740e är 17.500 kr, för BMW 740Le är bonusen på 16.667 kr och för BMW 740Le xDrive är bonusen på 6.667 kr.

Koldioxidvärde: från 45 g CO2/km**

IMPONERANDE ELEGANS

BMW 7-SERIE SEDANS EXTERIÖR OCH INTERIÖR

En speciell form av utstrålning: BMW 7-serie Sedan ger ett starkt och beslutsamt intryck. De fokuserade strålkastarna och de imponerande sammankopplade dubbelnjurarna bildar den självmedvetna fronten och understryker fordonets aktuella karaktär vid första anblicken. Från de främre luftintagen till Air Breathern och bakvagnen skapas en flytande design. På så sätt ger BMW 7-serie Sedan både ett utdraget och elegant utseende. På insidan är BMW 7-serie Sedan både tydlig och högvärdig. Interiören i lyxigt helläder och det multimodulära manöverkonceptet framhäver den förstklassiga estetiken och den unika komforten. Dessutom ger ambientbelysningen kupén en unik atmosfär och avrundar det harmoniska designkonceptet på ett perfekt sätt.

Frontspoiler

Frontspoilern med stor BMW-njure bidrar till en stark närvaro på gatan. Dessutom är de nedre luftintagen infattade i dynamiskt utformade Air Blades som optimerar bilens aerodynamik och som framhäver sedanens sportiga och eleganta karaktär.

BMW laserljus

BMW laserljus lyser nästan dubbelt så långt som andra strålkastare i det hastighetsstyrda helljusläget, vilket ger bättre framförhållning och högre säkerhet. Tekniken manifesteras av blå accenter och emblemet ”BMW Laser”. Utrustningen inkluderar adaptiva LED-strålkastare med BMW Selective Beam, inkl bländningsfri helljusassistent.

Air Breather

Air Breathern accentuerar bilens sportiga och eleganta karaktär och ger optimal luftstyrning vid hjulhuset. I kombination med frontspoilern och den stora BMW-njuren ger sedanmodellen en stark närvaro på vägarna.

Bakspoiler

Den nydesignade bakspoilern, de smala baklyktorna och ändrören med trapetsformad kontur som är placerade långt ut ger bakvagnen ett brett och modernt utseende. Även de platta LED-baklyktorna och det smala ljusbandet mellan ljusenheterna framhäver sedanmodellens breda utseende.

Baklyktor med ljusband

De tvådelade baklyktorna har bakljus, bromsljus, backljus, dimljus och körriktningsvisare med LED-teknik. Reflexerna är integrerade på höger och vänster sida i stötfångaren. Ett smalt ljusband mellan ljusenheterna framhäver bilens bredd.

Panoramaglastak

Panoramaglastaket kan öppnas för att släppa in frisk luft och ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär även när det är stängt. Det öppnas och stängs automatiskt med en knapptryckning eller via fjärrkontrollen och är utrustat med skjut- och lyftfunktion samt solskyddsgardin och vindavvisare.

Läder ”Nappa” kompletterande kontrastsömmar Cognac

Exklusivt läder ”Nappa” med utökad omfattning/kontrastsömmar NMRI Cognac, interiörfärg svart.

Ambienta ljusaccenter

De ambienta ljusaccenterna längs med B-stolparna skapar en behaglig känsla av välbefinnande för passagerarna i baksätet. Det mjuka ljuset kan tändas och släckas med en knapp och skapar en behaglig stämning, inte bara i mörker. Skärmarna i baksätet kan användas utan reflexer även om belysningen är aktiverad.

Lastkant av rostfritt stål

Den breda lastkanten av rostfritt stål skapar ädla accenter och ger bagageutrymmet ett mer högvärdigt utseende.

BMW Individual kylbox

Den elektriska BMW Individual kylboxen är integrerad i bagageutrymmet och kan öppnas från passagerarutrymmet när mittarmstödet i baksätet är nedfällt. Med en volym av ca 15 liter ger den plats för t.ex. två dryckesflaskor (0,5 liter) och en champagneflaska (0,375 liter). Kylboxen är lätt att ta bort om hela bagageutrymmet behövs.

Executive Lounge

Executive Lounge erbjuder högsta sittkomfort och perfekt utsikt åt alla håll för passageraren till höger i baksätet. Sätet har en massagefunktion och många inställningsmöjligheter som gör resan extra avkopplande. Här har man maximalt benutrymme och tack vare fotstödet på baksidan av framsätets ryggstöd får man en bekväm viloställning.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

BMW 745e PLUG-IN HYBRID

THE 7

Med BMW 745e laddhybrid kan man förena det bästa av två världar: den respektingivande effekten hos den sexcylindriga motorn och den banbrytande effektiviteten hos den senaste generationens högvoltsbatteri. Den centrala komponenten i hybridväxellådan är den innovativa E-motorn som är integrerad i den åttaväxlade automatväxellådan. Den gör det möjligt att köra helt elektriskt med en hastighet av upp till 140 km/h i upp till 58 kilometer.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

BANBRYTANDE TEKNIK

BANBRYTANDE INNOVATIONER I BMW 7-SERIE SEDAN

Intuitiv med siktet mot framtiden. Snart nog kommer du att kunna välja om du vill köra själv eller om du vill att bilen ska köra åt dig. Redan idag ger förarhjälpsystemen BMW Personal CoPilot en försmak av hur körning kommer att te sig inom en snar framtid. Systemen hjälper föraren eller övertar även vissa uppgifter helt och hållet. I BMW 7-serie Sedan står föraren helt i fokus. Indikatorerna för BMW Live Cockpit Professional kan nämligen enkelt anpassas. BMW Intelligent Personal Assistant möjliggör snabb och bekväm användning av de enskilda funktionerna. En ny teknisk era.

BMW Operating System 7.0

Det innovativa användargränssnittet i operativsystemet BMW Operating System 7.0 möjliggör ännu enklare och mer intuitiv hantering av fordonsfunktionerna exempelvis via gester, röststyrning, pekskärm eller iDrive-styrning. Dessutom har funktionerna som styrs med iDrive-reglaget utökats ytterligare. Nu kan till exempel alla digitala tjänster och appar väljas direkt.

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och maximal säkerhet i många kritiska eller monotona körsituationer. Paketet omfattar styr- och spårhållningsassistent, lokal riskvarning, filhållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd och ytterligare säkerhetsfunktioner.

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View samt parkeringshjälp på sidan, nödbromsfunktionen aktiv parkeringsdistanskontroll (PDC), parkeringsassistent för parkering parallellt med eller vinkelrätt mot gatan och backningsassistent.

Remote Software Upgrade

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Bekvämt, säkert och avslappnat utan att du behöver uppsöka din BMW-serviceverkstad. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon.

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigation består av en högkvalitativ kombination av en 10,25" högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

EFFEKTIVITET OCH DYNAMIK PÅ HÖGSTA NIVÅ

MOTORALTERNATIV FÖR BMW 7-SERIE SEDAN

Optimal effekt finns i olika former – därför har BMW 7-serie Sedan ett flertal olika motoralternativ. Bredvid den sexcylindriga radmotorn BMW TwinPower Turbo höjer sig den extremt kraftfulla V8-motorn och den mäktiga V12-motorn över mängden. Som laddhybrid är bilen är dessutom extremt effektiv. Samspelet mellan den sexcylindriga motorn och det toppmoderna högvoltsbatteriet ger maximal effekt och förbättrade förbrukningsvärden. Tack vare den innovativa fyrhjulsdriften BMW xDrive överför BMW 7-serie Sedan alltid kraften till vägen - dynamiskt och suveränt.

BMW TwinPower Turbo 4-cylindrig bensinmotor

Den senaste generationens fyrcylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotor med en cylindervolym på 2,0 liter ger dig maximal körglädje. Den kännetecknas av temperamentsfull kraftutveckling och direkt gasrespons även vid låga varvtal samtidigt som den är bränsleeffektiv och uppvisar låga koldioxidvärden.

Rak 6-cylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinradmotor

Den raka sexcylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn från den senaste generationens BMW EfficientDynamics motorfamilj kännetecknas av imponerande kraftutveckling, silkeslen gång och ett mäktigt motorljud. Tack vare dubbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection och TwinScroll-turboaggregat har motorn en effekt på 250 kW (370 hk) och förbrukar endast 7,5 liter per 100 km vid blandad körning.

BMW TwinPower Turbo 8-cylindrig bensinmotor

M Performance TwinPower Turbo åttacylindriga-bensinmotorn kombinerar två turboaggregat, den steglöst variabla ventilstyrningen Valvetronic och direktinsprutningen High Precision Injection. Motorn ger en toppeffekt av 390 kW (530 hk) vid ett maximalt vridmoment på 750 Nm. De båda turboaggregaten är kompakt placerade mellan cylinderraderna.

M Performance TwinPower Turbo tolvcylindrig bensinmotor

Den tolvcylindriga bensinmotorn M Performance TwinPower Turbo är ett fulländat motorkoncept. Toppaggregatet präglas av suverän kraftutveckling och unik mjuk gång vilket bara kan realiseras i en V12-motor. Dessa egenskaper ger en oförglömlig kör- och reseupplevelse.

Elmotor

Banbrytande körupplevelse: Den centrala komponenten i drivningen av hybridväxellådan är elmotorn. Inom ramen för hybridfunktionen möjliggör e-drivningen rent elektrisk körning (eDrive) upp till 140 km/h utöver den sexcylindriga förbränningsmotorn. Vid bromsning och motorbromsning omvandlar e-drivningen bromsenergin till elektrisk energi och lagrar den i högvoltsbatteriet. Det optimala samspelet mellan effektivitet och dynamik.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

BILAR I LAGER

BMW 7-serie Sedan (G12)

PIONJÄR INOM SUVERÄNITET

UPPTÄCK MODELLER OCH UTRUSTNING FÖR BMW 7-SERIE SEDAN

PURE EXCELLENCE

BMW 7-serie Sedan har mycket hög närvaro genom exteriördesignen Pure Excellence som fängslar med ädelt Berninagrått med skiftande bärnstenseffekt samt 20" lättmetallhjul med många ekrar. Den kraftfulla åttacylindriga BMW TwinPower Turbo bensinmotorn med en toppeffekt av 390 kW (530 hk) med ett maximalt vridmoment på 750 Nm för maximal prestanda. Även interiören imponerar med exklusiva material som den utökade läderutrustningen ”Nappa” med kontrastsömmar i Cognac eller dekorlister av mörk amerikansk ek.

Exteriör
 • Främre stötfångare med designelement och njurstavar i högglanskrom
 • Bakre stötfångare med specifika designelement i högglanskrom
Interiör
 • Sportläderratt, alternativt läderratt med träinlägg
 • Innertak Alcantara; ytterligare Alcantara innertaksvarianter finns
 • Interiörlister i ädelträutförande ‘Fineline’ högglans; ytterligare lister finns
 • Extra tjocka golvmattor

M SPORTPAKET

Med M Sport får bilen en ännu sportigare karaktär. Sportiga stilelement på fram- och bakvagnen förstärker dessa effekter. Den dynamiska utstrålningen fulländas av exklusiva lackeringar, sportiga M lättmetallfälgar och ett stort antal läckra interiördetaljer.

Exteriör
 • M Aerodynamikpaket med frontspoiler, tröskelbreddare och bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow metallic
 • 19” M lättmetallfälgar dubbelekrar 647 M, alternativt 20″ M lättmetallfälgar dubbelekrar 817 M med olika däckdimensioner eller 20″ BMW Individual lättmetallfälgar V-ekrar 649 med olika däckdimensioner
 • Steptronic-sportväxellåda
 • M-märkning på sidorna
 • Ändrör i silverkrom, alternativt i mörkt krom
 • Lack i Alpinvitt uni, alternativt exklusiva lackeringar i Carbonsvart metallic och Donington grå metallic; andra lacker är möjliga
 • Exklusiva designdetaljer i silverkrom, alternativt i mörkt krom
Interiör
 • M instegslister, M fotstöd och M-pedaler
 • Komfortsäte i läder Dakota svart, fler klädselalternativ finns
 • M lädersportratt, alternativt lädersportratt
 • BMW Individual innertak Antracit, alternativt BMW Individual innertak Alcantara Antracit
 • Interiörlister ädelträutförande ”Fineline” Svart med högglansmetalleffekt, fler lister finns
 • Ambient Light med flera färgvarianter
 • Fjärrkontroll med exklusiv M-märkning

BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Den nya BMW M760Li xDrive ger ett mycket dynamiskt intryck med den tolvcylindriga TwinPower Turbo bensinmotorn och lacken Frozen Cashmere Silver metallic samt 20" lättmetallfälgar med V-ekrar. Den breda frontspoilern med imponerande luftintag och breda trösklar understryker bilens närvaro. Designelement i Ceriumgrått som njurramen och njurstavarna samt ytterbackspegelhusen och modellbeteckningen på bakvagnen är exklusiva detaljer. Samspelet mellan klädseln i BMW Individual helläderutrustningen ”Merino” Tartufo och dekorlisterna i svart pianolack understryker den ytterst förstklassiska materialkvaliteten i kupén medan funktioner som M läderratten, M fotstödet samt M pedaler framhäver sportigheten.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

KONTAKTA MIG, JAG VILL VETA MER.

BMW 7-serie Sedan (G12)

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

Andra har även tittat på:

Blå X3

BMW X3 (G01)

| BILMODELLER, BMW X3, UNDER 9,5 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring (G21)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Touring, Privatleasing | No Comments
JTNDJTIxLS0lMjBCTVclMjAzLVNlcmllJTIwLS0lM0UlMEElM0NzY3JpcHQlMjBkYXRhLXBhY2thZ2VuYW1lJTNEJTIybUJpbGFyR3JvdXAyMDE5JTIyJTIwZGF0YS1hc3NvcnRtZW50JTNEJTIyQVVDVFVESUFBWWtCd0FIVnF3QUdMQUFfJTIxJTIyJTIwZGF0YS1hY3Rpb25uYW1lJTNEJTIyU29rTGlzdGElMjIlMjBkYXRhLWlkbmFtZSUzRCUyMm9iamVrdCUyMiUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYWNjZXNzLmJ5dGJpbC5jb20lMkZtQmlsYXJHcm91cDIwMTklMkZhY2Nlc3MlMkZjb250ZW50JTJGZ2V0Y29udGVudCUyRjElMkZhY2Nlc3NwYWtldC1hdXRvbG9hZGVyLm1pbi5qcyUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==
Blå 3-serie Gran Turismo

BMW 3-serie Gran Turismo (F34)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Gran Turismo, ÖVER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 7,5 PRISBASBELOPP, UNDER 8 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå X1

BMW X1 (F48)

| BILMODELLER, BMW X1, Privatleasing | No Comments
Parkeringsdistanskontroll (PDC) bak Automatisk baklucka Farthållare med bromsfunktion Klimatautomatik med tvåzonsreglering BMW-njure med exklusivt utformade stavar med framsidan i Aluminium matt och högglansförkromad infattning Främre stötfångare med designdetaljer och hasplåt…

KONTAKTA OSS

Besök oss gärna i vår nya moderna anläggning i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro

VÄSTERÅS

Transformatorgatan 11
721 37 Västerås
Telefon: 021-17 11 80
vasteras@mbilar.com

LÄS MER
ESKILSTUNA

Västerleden 56
633 47 Eskilstuna
Telefon: 016-17 11 80
eskilstuna@mbilar.com

LÄS MER
DALARNA

Singelgatan 3
784 72 Borlänge
Telefon: 0243-315 300
dalarna@mbilar.com

LÄS MER
ÖREBRO

Bettorpsgatan 22
703 69 Örebro
019 – 16 43 80
orebro@mbilar.com

LÄS MER