fbpx

THE 7

BMW 7-serie Sedan

Bemästra alla situationer, njut av varje ögonblick. BMW 7-serie Sedan står för självmedveten närvaro, osedvanlig prestanda och maximal komfort. BMW 745e laddhybrid förenar det bästa av två världar: effekten hos den sexcylindriga motorn och upp till 58 kilometers elektrisk räckvidd. BMW 750Li drivs av en nyutvecklad åttacylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor och standardsystemet xDrive, utvecklad för att inta en ledande ställning. Det emotionella formspråket hos den eleganta designen samt den behagliga atmosfären i kupén genom individuella anpassningssalternativ och tekniska innovationer gör den till en symbol för BMW:s lyxklass. Självständighet möter exklusivitet. Lyx möter prestanda.

Aktuella erbjudanden:

BMW 7-serie Sedan (G12)

Det finns inga aktuella kampanjer för denna bilmodell.

ÖVERTYGAR GENOM PERSONLIGHET

BMW 7-SERIE SEDANS DESIGN

I händelsernas centrum: BMW 7-serie Sedan imponerar från första stund genom sin speciella närvaro. Den självmedvetna karaktären framhävs framförallt genom den markerade fronten. På sidan understryker den vertikala Air Breathern bilens höjd. I samspel med lacken i Berninagrått med skiftande bärnstenseffekt uppnås en elegans som i kombination med 20″-däcken skapar ett uttryck av suverän dynamik. Redan innan du sätter dig i din BMW hälsas du välkommen av instegsbelysningen. I kupén finns exklusiva, förstklassigt bearbetade material som tillsammans med innovativa uppkopplingsmöjligheter skapar en oöverträffad atmosfär.

bmw-7series-sedan-inspire-highlight-05-desktop

Nya BMW 7-serien är vår tolkning av modern lyx, självmedveten närvaro och maximal komfort.”

Jozef Kabaň, designchef BMW

Boka en provkörning

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

PIONJÄR INOM SUVERÄNITET

UPPTÄCK MODELLER OCH UTRUSTNING FÖR BMW 7-SERIE SEDAN

BMW 7-serie Sedan har mycket hög närvaro genom exteriördesignen Pure Excellence som fängslar med ädelt Berninagrått med skiftande bärnstenseffekt samt 20" lättmetallhjul med många ekrar. Den kraftfulla åttacylindriga BMW TwinPower Turbo bensinmotorn med en toppeffekt av 390 kW (530 hk) med ett maximalt vridmoment på 750 Nm för maximal prestanda. Även interiören imponerar med exklusiva material som den utökade läderutrustningen ”Nappa” med kontrastsömmar i Cognac eller dekorlister av mörk amerikansk ek.

Exteriör

  • Främre stötfångare med designelement och njurstavar i högglanskrom

  • Bakre stötfångare med specifika designelement i högglanskrom

Interiör

  • Sportläderratt, alternativt läderratt med träinlägg

  • Innertak Alcantara; ytterligare Alcantara innertaksvarianter finns

  • Interiörlister i ädelträutförande ’Fineline’ högglans; ytterligare lister finns

  • Extra tjocka golvmattor

IMPONERANDE ELEGANS

BMW 7-SERIE SEDANS EXTERIÖR OCH INTERIÖR

En speciell form av utstrålning: BMW 7-serie Sedan ger ett starkt och beslutsamt intryck. De fokuserade strålkastarna och de imponerande sammankopplade dubbelnjurarna bildar den självmedvetna fronten och understryker fordonets aktuella karaktär vid första anblicken. Från de främre luftintagen till Air Breathern och bakvagnen skapas en flytande design. På så sätt ger BMW 7-serie Sedan både ett utdraget och elegant utseende. På insidan är BMW 7-serie Sedan både tydlig och högvärdig. Interiören i lyxigt helläder och det multimodulära manöverkonceptet framhäver den förstklassiga estetiken och den unika komforten. Dessutom ger ambientbelysningen kupén en unik atmosfär och avrundar det harmoniska designkonceptet på ett perfekt sätt.

BANBRYTANDE TEKNIK

BANBRYTANDE INNOVATIONER I BMW 7-SERIE SEDAN

Intuitiv med siktet mot framtiden. Snart nog kommer du att kunna välja om du vill köra själv eller om du vill att bilen ska köra åt dig. Redan idag ger förarhjälpsystemen BMW Personal CoPilot en försmak av hur körning kommer att te sig inom en snar framtid. Systemen hjälper föraren eller övertar även vissa uppgifter helt och hållet. I BMW 7-serie Sedan står föraren helt i fokus. Indikatorerna för BMW Live Cockpit Professional kan nämligen enkelt anpassas. BMW Intelligent Personal Assistant möjliggör snabb och bekväm användning av de enskilda funktionerna. En ny teknisk era.

EFFEKTIVITET OCH DYNAMIK PÅ HÖGSTA NIVÅ

MOTORALTERNATIV FÖR BMW 7-SERIE SEDAN

Optimal effekt finns i olika former – därför har BMW 7-serie Sedan ett flertal olika motoralternativ. Bredvid den sexcylindriga radmotorn BMW TwinPower Turbo höjer sig den extremt kraftfulla V8-motorn och den mäktiga V12-motorn över mängden. Som laddhybrid är bilen är dessutom extremt effektiv. Samspelet mellan den sexcylindriga motorn och det toppmoderna högvoltsbatteriet ger maximal effekt och förbättrade förbrukningsvärden. Tack vare den innovativa fyrhjulsdriften BMW xDrive överför BMW 7-serie Sedan alltid kraften till vägen - dynamiskt och suveränt.

BMW 745e Sedan

BMW 745e Sedan

För dig som reser i första klass. Nya BMW 745e Sedan fortsätter att sätta exklusivt resande i fokus med en elektrisk räckvidd på upp till 49 km*. Lyxåket låter dig förena det bästa av två världar. Samspelet mellan den sexcylindriga motorn och det toppmoderna högvoltsbatteriet ger maximal effekt, förbättrade förbrukning

Med BMW 745e laddhybrid kan man förena det bästa av två världar: den respektingivande effekten hos den sexcylindriga motorn och den banbrytande effektiviteten hos den senaste generationens högvoltsbatteri. Den centrala komponenten i hybridväxellådan är den innovativa E-motorn som är integrerad i den åttaväxlade automatväxellådan. Den gör det möjligt att köra helt elektriskt med en hastighet av upp till 140 km/h i upp till 58 kilometer**.

1 G/KM
koldioxidutsläpp
1 KM**
elektrisk räckvidd
BMW-745e-laddhybrid

Nya BMW 7-serien är vår tolkning av modern lyx, självmedveten närvaro och maximal komfort.

Jozef Kabaň, Designchef BMW

Bilen kan laddas bekvämt hemma, antingen med den medföljande laddkabeln eller med BMW i Wallbox, som kan ladda batteriet fullt på ca 2 h 50 min (Wallbox) till 4,5 timmar (vanligt vägguttag). Bilens laddanslutning sitter väl skyddad mot väder och vind under en lucka framtill på vänster sida av bilen.

Mobilitetstjänsten CHARGE NOW gör att du kan ladda bilen enkelt, smidigt och säkert vid offentliga laddstationer. Med hjälp av CHARGE NOW-webbplatsen, CHARGE NOW-appen eller direkt i navigationssystemet kan du se var lämpliga laddstationer finns både inom landets gränser och utomlands. Kontantfri tillgång via CHARGE NOW-kortet eller app-autentisering med månadsfaktura skapar en sömlös och användarvänlig laddningsupplevelse.

Den innovativa Plug-in-Hybrid-drivningen kombinerar en bränslesnål förbränningsmotor med en elmotor med hög effekt. Den extra höga systemeffekt som detta ger gör att du får räckvidden hos den förbränningsmotorbaserade drivningen samtidigt som du har möjlighet att köra med noll utsläpp.

En av de avgörande komponenterna i konceptet BMW eDrive är den intelligenta energistyrningen. Systemet sköter samspelet mellan elmotorn och alla andra delar i drivlinan för att få bästa tänkbara effektivitet i kombination med hög kördynamik.

Vid körning i eDrive-läge kan du välja mellan körlägena HYBRID; ELECTRIC och BATTERY CONTROL via de separata knappar som finns för detta. Detta gör att det är extra enkelt att konfigurera laddhybriden för olika körsituationer. Bilen startas alltid i HYBRID-läget, vilket säkerställer ett optimalt samspel mellan förbränningsmotorn och elmotorn.

Räcker batteriets laddnivå för att åka in till stan? Finns det någon laddstation i närheten? Med BMW Remote Services kan du se efter bekvämt via appen BMW Connected på din smartphone. Du kan fjärrstyra temperaturen, låsa bilen eller blinka med helljuset.

TEKNISKA DATA.

Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
2040
Max. tillåten vikt (kg)
2640
Tillåten vikt (kg)
675
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1330/1380
Bagagekapacitet min (liter)
515
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
750
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
2300
Motor
Cylindrar/ventiler
8/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
4395
Slaglängd/borrning (mm)
883/89
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
390(530)/5500-6000
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
750/1800-4600
Kompressionsförhållande: 1
10,5
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
4,0
Elmotor toppfart (km/h)
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
11,1-10,6
Koldioxidutsläpp (g/km)*
253-241
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
Tankvolym, ungefärlig (liter)
78
Fälgar
Däckdimension fram
245/45 R19 102Y XL
Däckdimension bak
245/45 R19 102Y XL
Fälgdimension och -material fram
8,5 J x 19 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
8,5 J x 19 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
Kombinerat vridmoment (Nm)
Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
2075
Max. tillåten vikt (kg)
2675
Tillåten vikt (kg)
675
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1340/1395
Bagagekapacitet min (liter)
515
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
750
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
2300
Motor
Cylindrar/ventiler
8/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
4395
Slaglängd/borrning (mm)
883/890
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
390 (530)/5500-6000
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
750/1800-4600
Kompressionsförhållande: 1
10,5
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
4,1
Elmotor toppfart (km/h)
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
11,1-10,6
Koldioxidutsläpp (g/km)*
254-241
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
Tankvolym, ungefärlig (liter)
78
Fälgar
Däckdimension fram
245/45 R19 102Y XL
Däckdimension bak
245/45 R19 102Y XL
Fälgdimension och -material fram
8,5 J x 19 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
8,5 J x 19 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
Kombinerat vridmoment (Nm)
Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
2295
Max. tillåten vikt (kg)
2840
Tillåten vikt (kg)
620
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1410/1490
Bagagekapacitet min (liter)
515
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
Motor
Cylindrar/ventiler
12/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
6592
Slaglängd/borrning (mm)
883/890
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
430 (585)/5250-5750
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
850/1600-4500
Kompressionsförhållande: 1
10,0
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
3,8
Elmotor toppfart (km/h)
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
13,9-13,0
Koldioxidutsläpp (g/km)*
316-297
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
Tankvolym, ungefärlig (liter)
78
Fälgar
Däckdimension fram
245/40 ZR20 99Y XL
Däckdimension bak
275/35 ZR20 102Y XL
Fälgdimension och -material fram
8,5 J x 20 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
10 J x 20 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
Kombinerat vridmoment (Nm)
Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
1955
Max. tillåten vikt (kg)
2560
Tillåten vikt (kg)
680
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1245/1375
Bagagekapacitet min (liter)
515
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
750
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
2100
Motor
Cylindrar/ventiler
6/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
2993
Slaglängd/borrning (mm)
90/84
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
195(265)/4000-4000
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
620/2000-2500
Kompressionsförhållande: 1
16,5
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
5,8
Elmotor toppfart (km/h)
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
7,3-6,6
Koldioxidutsläpp (g/km)*
194-172
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
Tankvolym, ungefärlig (liter)
78
Fälgar
Däckdimension fram
225/60 R17 99Y
Däckdimension bak
225/60 R17 99Y
Fälgdimension och -material fram
7,5 J x 17 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
7,5 J x 17 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
Kombinerat vridmoment (Nm)
Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
2005
Max. tillåten vikt (kg)
2625
Tillåten vikt (kg)
695
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1275/1415
Bagagekapacitet min (liter)
515
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
750
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
2100
Motor
Cylindrar/ventiler
6/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
2993
Slaglängd/borrning (mm)
900/840
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
195 (265)/4000
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
620/2000-2500
Kompressionsförhållande: 1
16,5
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
5,9
Elmotor toppfart (km/h)
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
7,4-6,6
Koldioxidutsläpp (g/km)*
195-173
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
Tankvolym, ungefärlig (liter)
78
Fälgar
Däckdimension fram
225/60 R17 99Y
Däckdimension bak
225/60 R17 99Y
Fälgdimension och -material fram
7,5 J x 17 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
7,5 J x 17 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
Kombinerat vridmoment (Nm)
Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
1990
Max. tillåten vikt (kg)
2605
Tillåten vikt (kg)
690
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1285/1390
Bagagekapacitet min (liter)
515
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
750
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
2300
Motor
Cylindrar/ventiler
6/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
2993
Slaglängd/borrning (mm)
90/84
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
235(320)/4400-4400
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
680/1750-2250
Kompressionsförhållande: 1
16,5
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
5,3
Elmotor toppfart (km/h)
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
7,5-6,8
Koldioxidutsläpp (g/km)*
197-11
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
Tankvolym, ungefärlig (liter)
78
Fälgar
Däckdimension fram
245/50 R18 100Y
Däckdimension bak
245/50 R18 100Y
Fälgdimension och -material fram
8,0 J x 18 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
8,0 J x 18 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
Kombinerat vridmoment (Nm)
Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
2025
Max. tillåten vikt (kg)
2645
Tillåten vikt (kg)
695
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1300/1415
Bagagekapacitet min (liter)
515
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
750
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
2300
Motor
Cylindrar/ventiler
6/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
2993
Slaglängd/borrning (mm)
900/840
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
235 (320)/4400
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
680/1750-2250
Kompressionsförhållande: 1
16,5
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
5,4
Elmotor toppfart (km/h)
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
7,5-6,8
Koldioxidutsläpp (g/km)*
198-177
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
Tankvolym, ungefärlig (liter)
78
Fälgar
Däckdimension fram
245/50 R18 100Y
Däckdimension bak
245/50 R18 100Y
Fälgdimension och -material fram
8 J x 18 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
8 J x 18 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
Kombinerat vridmoment (Nm)
Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
2035
Max. tillåten vikt (kg)
2640
Tillåten vikt (kg)
680
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1310/1390
Bagagekapacitet min (liter)
515
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
750
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
2300
Motor
Cylindrar/ventiler
6/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
2993
Slaglängd/borrning (mm)
90/84
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
294(400)/4400-4400
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
760/2000-3000
Kompressionsförhållande: 1
16,0
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
4,6
Elmotor toppfart (km/h)
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
7,7-7,1
Koldioxidutsläpp (g/km)*
201-185
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
Tankvolym, ungefärlig (liter)
78
Fälgar
Däckdimension fram
245/50 R18 100Y
Däckdimension bak
245/50 R18 100Y
Fälgdimension och -material fram
8,0 J x 18 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
8,0 J x 18 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
Kombinerat vridmoment (Nm)
Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
2075
Max. tillåten vikt (kg)
2690
Tillåten vikt (kg)
690
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1335/1415
Bagagekapacitet min (liter)
515
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
750
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
2300
Motor
Cylindrar/ventiler
6/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
2993
Slaglängd/borrning (mm)
900/840
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
294 (400)/4400
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
760/2000-3000
Kompressionsförhållande: 1
16,0
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
4,7
Elmotor toppfart (km/h)
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
7,8-7,2
Koldioxidutsläpp (g/km)*
205-187
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
Tankvolym, ungefärlig (liter)
78
Fälgar
Däckdimension fram
245/50 R18 100Y
Däckdimension bak
245/50 R18 100Y
Fälgdimension och -material fram
8 J x 18 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
8 J x 18 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
Kombinerat vridmoment (Nm)
Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
2070
Max. tillåten vikt (kg)
2655
Tillåten vikt (kg)
660
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1225/1480
Bagagekapacitet min (liter)
420
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
Motor
Cylindrar/ventiler
6/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
2998
Slaglängd/borrning (mm)
946/82
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
210(286)/5000-6000
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
450/1500-3500
Kompressionsförhållande: 1
11,0
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
5,2
Elmotor toppfart (km/h)
140
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
0,23-0,21
Koldioxidutsläpp (g/km)*
52-48
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
264-217
Tankvolym, ungefärlig (liter)
46
Fälgar
Däckdimension fram
245/50 R18 100Y
Däckdimension bak
245/50 R18 100Y
Fälgdimension och -material fram
8,0 J x 18 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
8,0 J x 18 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
54-58
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
12
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
3.1
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
4.4
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
83(113)/3 170
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
265/2 850-7 200
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
83(113)
Kombinerat vridmoment (Nm)
140
Vikt
Obelastad vikt EU (kg)
2160
Max. tillåten vikt (kg)
2705
Tillåten vikt (kg)
620
Tillåtet axeltryck fram/bak (kg)
1245/1500
Bagagekapacitet min (liter)
420
Släpvagnsvikt (obromsad) (kg)
Släpvagnsvikt (bromsad) (kg)
Motor
Cylindrar/ventiler
6/4
Cylindervolym (kubikcentimeter)
2998
Slaglängd/borrning (mm)
946/820
Motoreffekt kW (hk) vid v/min
210 (286)/5000-6500
Motorvridmoment (Nm) vid v/min
450/1500-3500
Kompressionsförhållande: 1
11,0
Prestanda
Toppfart (km/h)
250
Acceleration 0–100 km/h (sekunder)
5,1
Elmotor toppfart (km/h)
140
Bränsleförbrukning
Blandad körning (l/100 km)*
0,26-0,23
Koldioxidutsläpp (g/km)*
59-52
Elförbrukning, blandad körning (kWh/100 km)
288-259
Tankvolym, ungefärlig (liter)
46
Fälgar
Däckdimension fram
245/50 R18 100Y
Däckdimension bak
245/50 R18 100Y
Fälgdimension och -material fram
8 J x 18 tum, lättmetall
Fälgdimension och -material bak
8 J x 18 tum, lättmetall
Räckvidd och laddning
Elektrisk räckvidd (km)
54-50
Bruttokapacitet litium-jon batteri (kWh)
12
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (80 %) h
3.1
Laddningstid 3,7 kW/16 A, BMW i Wallbox (100 %) h
4.4
Elmotor
Elmotoreffekt kW (hk) vid v/min
83 (113)/3 170
Elmotor vridmoment (Nm) vid v/min
250/0-3 170
Kombinerad systemeffekt
Kombinerad effekt kW (hk)
240 (326)
Kombinerat vridmoment (Nm)
500

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy