fbpx

THE 6

BMW 6-serie Gran Turismo

ETT STATEMENT I SIG.

BMW 6-serie Gran Turismo visar vägen för en estetisk nytändning och erbjuder en rymlig och luxuös interiör. De suveräna köregenskaperna garanterar sportig dynamik i alla lägen och högsta tänkbara komfort på längre resor. Det här är en bil som är ett statement i sig – för tidlös design och uttalat modern körglädje.

Aktuella erbjudanden:

BMW 6-serie Gran Turismo (G32)

Det finns inga aktuella kampanjer för denna bilmodell.

BMW 6-serie Gran Turismo är en bil för anspråksfulla kunder som lägger stor vikt vid individualitet, estetik och enastående körkomfort.”

Adrian van Hooydonk, chefdesigner, BMW Group
bmw-6series-granturismo-Wallpaper-1920x1200-07

Boka en provkörning

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

STILSÄKER FÖLJESLAGARE.

Åkkomforten i BMW 6-serie Gran Turismo.

Den smakfulla och rymliga interiören med sin höga komfort gör BMW 6-serie Gran Turismo till en stilsäker följeslagare på längre resor. De aktiva chassifunktionerna låter de suveräna köregenskaperna komma till sin fulla rätt, vilket ger en imponerande smidighet i alla hastigheter.

ESTETIK FÖR ALLA SINNEN.

Designen för
BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW 6-serie Gran Turismo har en modern design som drar blickarna till sig med sina rena linjer. Under den svepande konturen döljer sig ett komfortkoncept där både lyxiga och funktionella aspekter har tillvaratagits. Byggd för att uppfylla högt ställda krav. En perfekt följeslagare som kan konsten att förena sportighet med elegans.

NÄRVARO MED STARK LYSKRAFT.

De adaptiva LED-strålkastarnas smala design och unikt formgivna ljuselement ger fronten hos BMW 6-serie Gran Turismo en bred och kraftfull utstrålning. De flacka, L-formade bakljusen bildar en tredimensionell inramning av LED-lamporna och formar ett dynamiskt bakparti.

EN ATMOSFÄR ATT LÄNGTA TILL.

Atmosfären inne i BMW 6-serie Gran Turismo är en upplevelse för alla sinnen. Ambient Light i elva olika designalternativ gör att du kan variera ljussättningen allt efter önskemål. Med Ambient Air-paketet ser du till att alltid ha frisk och fräsch luft i interiören. Den rymliga känslan fulländas av det nästan en kvadratmeter stora panoramaglastaket.

BMW ORIGINALTILLBEHÖR.

Oavsett om du ska på helgtripp eller långresa: BMW Originaltillbehör erbjuder passande lösningar vad du än behöver – och det välsorterade och breda produktutbudet gör din BMW 6-serie Gran Turismo ännu personligare.

NÄR VÄGEN ÄR SJÄLVA MÅLET.

Kördynamiken för
BMW 6-serie Gran Turismo.

Alltid redo att ge sig av: BMW 6-serie Gran Turismo är en mångsidighetens mästare. Högeffektiva motorer i kombination med intelligent aerodynamik och lättviktsteknik ger dig en maximalt dynamisk körupplevelse. Samtidigt ser det innovativa chassisystemet som Executive Drive till att ge suverän åkkomfort i alla lägen. Oavsett vart du är på väg – BMW 6-serie Gran Turismo är den perfekta följeslagaren.

KRAFTCENTRUM.

Motorerna för BMW 6-serie Gran Turismo.

Motorerna för BMW 6-serie Gran Turismo är veritabla kraftpaket och alltid en källa till ren körglädje. Utrustade med den senaste tekniken ger de enorma prestanda i kombination med hög varvvillighet och suveränt mjuk gång. Innovativa funktioner från BMW EfficientDynamics ger dessutom bästa betyg vad gäller koldioxidvärde och bränsleförbrukning.

AERODYNAMIK I SIN VACKRASTE FORM

Med sin silhuett bevisar BMW 6-serie Gran Turismo vad sportig elegans och skräddarsydd aerodynamik innebär – synlig vid första anblicken, kännbar direkt vad gäller köregenskaper, akustik och effektivitet. En bidragande faktor är bland annat den aktiva bakspoilern som fälls upp automatiskt i hastigheter över 120 km/h. Resultatet är mindre luftmotstånd och avsevärt förbättrat drivgrepp.

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGT.

BMW EfficientLightweight står för intelligent lättviktsteknik som inte bara är en bidragande faktor till ännu högre kördynamik och effektivitet, utan även gör bilen stabilare. Låg vikt är själva förutsättningen för hög kördynamik och enastående effektivitet. Till många komponenter används viktoptimerade material som höghållfast stål, aluminium och magnesium.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mer kraft. Mindre förbrukning. BMW EfficientDynamics är en strategi för att minimera bränsleförbrukning och koldioxidvärden och samtidigt öka kördynamiken och körglädjen. Teknikpaketet omfattar drivlinan, energistyrningen och bilkonceptet som helhet.

EN VÄRLD FULL AV MÖJLIGHETER.

Digitala tjänster och förarassistanssystem i
BMW 6-serie Gran Turismo.

Pålitliga assistenter ombord: BMW ConnectedDrive erbjuder ett stort antal intelligenta tjänster och funktioner som gör det ännu säkrare och bekvämare att köra BMW 6-serie Gran Turismo. Genom BMW Personal CoPilot får föraren tillgång till innovativa och tillförlitliga säkerhets- och assistanssystem som underlättar i alla tänkbara situationer.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligent förarassistans från BMW.

Allt under uppsikt: med Driving Assistant Plus från BMW Personal CoPilot har du alltid en assistent och hjälpande hand vid din sida. Paketet omfattar ett antal förarassistanssystem som både underlättar i monotona och besvärliga körsituationer samt förbättrar säkerheten och komforten i din BMW 6-serie Gran Turismo.

NÄR DU ÄLSKAR ATT PARKERA.

Intelligent förarassistans från BMW.

Med de intelligenta förarassistanssystemen från BMW Personal CoPilot och de digitala tjänsterna från BMW ConnectedDrive kommer du inse det roliga i att parkera. Glöm för små parkeringsfickor och besvärliga manövrar i trånga parkeringsgarage: slappna av och låt din BMW ta hand om det här i fortsättningen.

Utrustningspaketet Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar Surround View inkl Top View, Remote 3D View, parkeringsdistanskontroll (PDC) samt parkeringshjälp i sidled, aktiv PDC med nödbromsfunktion och parkeringsassistenten, som mäter parkeringsluckorna och parkerar bilen helt automatiskt parallellt med eller vinkelrätt mot gatan.

Med funktionen fjärrstyrd parkering kan föraren bekvämt stiga ur bilen och sedan fjärrstyra bilen när den kör framåt eller backar in i trånga parkeringsluckor eller garage, och när den sedan kör eller backar ut. Föraren aktiverar den fjärrstyrda parkeringsfunktionen med BMW Display Key, utanför bilen.

BMW CONNECTED.

BMW Connected är en digital mobilitetsassistent som underlättar vardagen och hjälper dig att komma fram utvilad och i tid. Viktig information som gäller resor och framkomlighet, exempelvis rekommenderad tid för avfärd, går att komma åt även utanför bilen med en smartphone eller smartwatch, och kan överföras direkt till bilen.

Med BMW Connected Onboard har föraren alltid bra översikt över all information som rör mobiliteten. Bildskärmen kan anpassas individuellt för att till exempel visa nästa destination och den personliga mobilitetsagendan. Informationen kan skickas till navigationssystemet och med ett enda klick startas navigationen för att du ska nå ditt nästa mål.

TJÄNSTER OCH FUNKTIONER FRÅN BMW CONNECTED DRIVE.

BMW 6-serie Gran Turismo erbjuder ett stort antal smarta tjänster för BMW ConnectedDrive. Intelligenta funktioner och tjänster för uppkoppling och förarassistans under körningen – allt för att göra körningen enklare och säkrare.

Med en knapptryckning får du via BMW Concierge Services tillgång till BMW Callcenter. Du kan t ex få hjälp att hitta en restaurang, en uttagsautomat eller ett jourapotek och på begäran skickas sedan den aktuella adressen direkt till ditt navigationssystem.

Utrustningen omfattar en fast installerad Wi-Fi Hotspot med LTE-standard för avgiftsbelagd uppkoppling till internet. Uppkopplingen sker via bilens fast monterade SIM-kort och ett tillhörande dataabonnemang (medför extra kostnader) hos en av BMW:s leverantörer.

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning omfattar stöd för laddskal med trådlös laddfunktion för telefonen och extra USB-anslutningar. En takantenn ingår, för att ge ännu bättre mottagning. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår Bluetooth Office och förberedelse för Wi-Fi Hotspot.

BMW Display Key visar ett antal av bilens funktioner som till viss del även kan styras med den integrerade pekskärmen. Bland annat kan funktioner som aktivering av kupévärmaren skötas med fjärrkontrollen.

BMW Head-Up Display i fullfärg projicerar den viktigaste informationen för körningen direkt i förarens synfält – för fullt fokus på vägen. Bland annat visas aktuell hastighet, navigationsanvisningar, Speed Limit-information med omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy