fbpx

THE 5

BMW 5-serie Touring

Fantastisk kördynamik, sportig design och maximal komfort – BMW 5-serie Touring är klart bäst i klassen. Utrustad med senaste tekniken, funktionella lösningar och maximalt sportiga attribut. En mångsidig karaktär med mängder av plats för alla tänkbara aktiviteter. Och som tar körglädjen till nya höjder, både i jobbet och på fritiden.

Aktuella erbjudanden:

BMW 5-serie Touring (G31)

Sportiga köregenskaper, extraordinär komfort och ett koncept som ger dig funktionella lösningar och perfekt förarassistans gör BMW 5-serie Touring till en suverän och allsidig följeslagare, både i jobbet och på fritiden.”

Adrian van Hooydonk, chefdesigner, BMW Group
bmw-5-touring-highlights-highlight-desktop-03

Boka en provkörning

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

UTFÖRANDEN OCH UTRUSTNING.

Utföranden för BMW 5-serie Touring

Med sina designelement i Svart högglans och exklusiva fälgar ger Sport Line en rejäl dos extra dynamik. I interiören stegras sportkänslan ytterligare med belyst logo ”Sport Line” och exklusiva sportstolar.

Exteriör

 • BMW njure med stavar i Svart högglans och högglansförkromad infattning

 • Främre stötfångare med detaljer i Svart högglans

 • LED-dimstrålkastare

 • 18″ lättmetallfälgar Dubbeleker 634 Orbitgrå, alternativt 19″ lättmetallfälgar V-eker 635 Ferritgrå, fler fälgar finns

 • Air Breather i Svart högglans

 • Fönsterlister, bakdörrarnas fönsterlist, fönsterschaktinramning, B-stolpe, spegeltriangel och spegelfot i Svart högglans

 • Takrails i Svart högglans eller Aluminium silver

 • Bakre stötfångare med speciell, horisontell dekor i Svart högglans för den bakre diffusorn

 • Ändrör i svartkrom på båda sidor, runda eller i alternativt utförande

Interiör

 • Belysta instegslister i aluminium med logo ”Sport Line”

 • Sportstolar för förare och framsätespassagerare, alternativt komfortstolar med elektrisk inställning fram

 • Stolsklädsel i tyg/läder Plectoid, alternativt i läder Dakota med speciell dekorsöm och tubsöm eller i exklusivläder Nappa, fler klädslar finns

 • Sportläderratt i svart inkl. multifunktion, alternativt BMW Individual läderratt i fint narvat läder

 • Fjärrkontroll med knappar och kromdekor i högglans

 • Instrumentpanel Svart, alternativt Sensatec Svart eller Dark Coffee eller BMW Individual läder Svart

 • Interiörlister Svart högglans med accentlist Pärlglanskrom, fler interiörlister finns

 • Ambient Light varierbart i sex färger

ANVÄNDARVÄNLIGA BMW 5-SERIE TOURING.

Känslan av obegränsad plats.

Användarvänlighet har alltid varit en ledstjärna för BMW 5-serie Touring. Tack vare nyskapande tekniska lösningar är det extra enkelt att lasta i och ur bagageutrymmet. Dessutom kan volymen utökas från 570 till 1 700 liter om du skulle behöva mer plats. Oavsett om det är en kort nöjestur eller en längre resa: du kommer att bli imponerad av hur flexibel, rymlig och dynamisk den här bilen är.

KÄNSLAN ATT KÖRA BMW 5-SERIE TOURING.

Atletisk. Dynamisk. Effektiv.

I sitt livs form och tekniskt fulländad – med BMW 5-serie Touring upplever du känslan av morgondagens körglädje redan idag. Kraftfulla motorer och innovativ lättviktsteknik förenas med aerodynamisk effektivitet och intelligent teknik – resultatet är en sällan skådad dynamisk helhetsupplevelse.

MILDHYBRIDTEKNIK.

Mildhybridtekniken återvinner rörelseenergin vid inbromsningar och stöder förbränningsmotorn vid accelerationer. Det minskar bränsleförbrukningen och utsläppen samtidigt som du kan dra nytta av de dynamikhöjande fördelarna med tekniken. Mildhybridteknik gör till och med att Auto start/stopp-funktionen reagerar snabbare och smidigare.

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

DIGITALA TJÄNSTER OCH FÖRARASSISTANSSYSTEM I BMW 5-SERIE SEDAN.

Ännu mer frihet.

För att lyckas med det man tar sig för i livet är det alltid viktigt att ha högklassig utrustning. De många digitala tjänsterna och förarassistanssystemen i BMW 5-serien är integrerade för perfekt uppkoppling. Funktionerna styrs enkelt och intuitivt för att ge maximal komfort, säkerhet och effektivitet.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

BMW Individual Collection erbjuder en mängd utrustningsalternativ för de riktigt kräsna: Trädekor från världens alla hörn, med perfekt ådring. Utsökt bearbetade och silkeslena läderklädslar av högsta kvalitet. Lackeringar vars skimmer, reflexion och djupverkan saknar motstycke. Och i färgnyanser som inte bara speglar tidsandan, utan är med och präglar den. Allt för att din BMW ska kännas som en del av din egen personlighet.

Inspirerad av motorsport.

BMW M550d xDRIVE TOURING

Design som får adrenalinet att strömma till. Kraft som känns i hela kroppen. Kombinerat med högsta precision och enastående smidighet till en ny definition av sportig körupplevelse. BMW M550d xDrive Touring är ett statement som signalerar stil, flexibilitet och koncentrerad kraft.

Fulländad kraftutveckling möter sportig utstrålning och enastående mångsidighet: BMW M550d xDrive Touring är en bil som ger gåshud. Med en mängd exklusiva utrustnings- och designmässiga höjdpunkter, intelligenta assistanssystem och innovativa digitala tjänster erbjuder allt som kan behövas i omkörningsfilen.

DESIGNEN OCH KÖRDYNAMIKEN HOS BMW M550d xDRIVE TOURING.

Högsta prestanda i sitt livs form.

BMW M550d xDrive Touring imponerar med atletisk utstrålning, extremt sportig prestanda och enastående mångsidighet. Upptäck attraktiva utrustningsalternativ inom områdena design, drivlina och chassi.

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Testing

Boka service - NY