fbpx

BMW 330e Sedan

HELT NYA BMW 330e Sedan.

292 hk* av ren körglädje driver nya BMW 330e framåt. En laddhybrid som med sin högeffektiva kombination av elmotor och 4-cylindrig BMW TwinPower Turbo-bensinmotor är en smärre revolution. Redo att återupptäcka världen. Mer information finns under Tekniska data. *

BMW 330e Sedan är mer än en laddhybrid: den är beviset för att framtidens teknik verkligen kan kombineras med historisk körglädje. Den kommer ha en elektrisk räckvidd på upp till 59 kilometer* från tidigare generation, vilket är en ökning med hela 50 procent. Bilen accelererar från 0 till 100 km/h på 6 sekunder blankt och har en bränsleförbrukning på 1,6 liter/100 km** vid blandad körning. Men låt dig inte imponeras av siffrorna, den verkliga storheten upptäcker du när du kör bilen. I nya BMW 330e kombineras den nya, ännu kraftfullare TwinPower Turbo-bensinmotorn med den högeffektiva elmotorn eDrive och BMW Efficient-Dynamics-tekniken för att leverera prestanda och köregenskaper som får dig att häpna. BMW 330e lanseras i september 2019, men går att beställa hos din närmaste återförsäljare nu.

1 G/KM
koldioxidutsläpp
1 KM*
elektrisk räckvidd

BMW 330e är en typisk BMW som kännetecknas av körglädje, prestanda och maximal effektivitet. Den innovativa BMW eDrive-tekniken möjliggör längre elräckvidd på upp till 60 km* – samtidigt som koldioxidutsläppen har kunnat reduceras väsentligt. 215kW (292hk)  –  135kW (184hk) vid körning med förbränningsmotor plus upp till 83kW (113hk) elektrisk körning

Det innovativa drivningskonceptet hos BMW 330e består av den nya, ännu kraftfullare 4-cylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotorn, den högeffektiva elmotorn eDrive och BMW EfficientDynamics-tekniken. Resultatet är högre prestanda, snabbare acceleration och avsevärt mycket lägre bränsleförbrukning. I reda tal: Systemeffekten är 215 kW (292 hk)*, med ett vridmoment på 420 Nm och en bränsleförbrukning på 1,7 liter/100 km vid blandad körning. BMW 3-serie är en laddhybrid som accelererar från 0 till 100 km/h på 6,0 sekunder och har en toppfart på 230 km/h. Mer information finns under Tekniska data. *

Med en elräckvidd på upp till 6 mil* är BMW 330e den perfekta följeslagaren. Energin som behövs lagras i det vätskekylda högprestandabatteriet som går att ladda enkelt och smidigt på några timmar, antingen i ett vanligt 230 V eluttag eller med BMW i Wallbox. Dessutom går bilen att ladda enkelt och bekvämt på publika laddstationer med en kabel från BMW Originaltillbehör.

En av de avgörande komponenterna i konceptet BMW eDrive är den intelligenta energistyrningen. Systemet sköter samspelet mellan alla delarna i BMW:s drivlina och elmotorn för att få bästa tänkbara effektivitet i kombination med hög kördynamik.

eDrive-drivningen har tre olika drivlägen som kan väljas med tillhörande knappar: HYBRID, ELECTRIC och BATTERY CONTROL. Det gör det extra enkelt att snabbt anpassa plug-in-hybriden till olika körsituationer. Bilen startas alltid i HYBRID-läget som säkerställer ett optimalt samspel mellan förbrännings- och elmotorn.

Med appen BMW Connected kan du inte bara kolla batteriets laddstatus, återstående räckvidd och var närmaste laddstation ligger, utan även de aktuella värdena för förbrukning och effektivitet för din BMW 330e – var och när du vill. Med fjärrstyrningsfunktionerna kan du dessutom starta laddningen och mäta hur effektiv din senaste körsträcka var. Tack vare smarta tips lär du dig att köra på ett sätt som optimerar räckvidden ytterligare. För att alltid ha perfekt temperatur i bilen kan du ställa in den redan i förväg med iDrive-reglaget eller appen BMW Connected.

Med boost-funktionen får förbränningsmotorn stöd av elmotorn, vilket innebär en extra effekt på upp till 30 kW (40 hk). Drivningen reagerar med ännu bättre respons när föraren gasar. Den tydligt märkbara boost-funktionen ger överlägset bra dragkraft och skapar en enastående och mycket sportig körupplevelse.

Aktuella erbjudanden:

BMW 330e Sedan (G20)

Det finns inga aktuella kampanjer för denna bilmodell.

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

THE 3

Läs mer om bilmodellen

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Testing

Boka service - NY