fbpx

BMW 3-serie Touring (G21)

THE 3

Premiär för nya BMW 3-serie Touring

Nya BMW 3-serie Touring förenar innovation, funktionalitet och sportig dynamik till perfektion. Som en bil med uttalat sportiga köregenskaper omgiven av bilar med mer allroundbetonade egenskaper hänför den med sina mycket bränslesnåla BMW TwinPower Turbo-motorer, perfekt balanserade chassikomponenter och de allra senaste assistanssystemen med en kördynamik som är oöverträffad i klassen. Denna överlägsenhet är något som framgår tydligt även när bilen står stilla. Med innovativa lösningar för kupén och den intelligenta digitala BMW Personal Assistant avlastar den dig på många sätt – och skapar på så sätt tid för de saker i livet som verkligen är viktiga.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

BMW 3-serie Touring. Bränsleförbr. l/100 km bl. körning WLTP: 5,1-7,1. NEDC korr: 4,4-6,3. Utsläpp CO2 g/km. WLTP: 133-162. NEDC korr: 115-143. Miljöklass: EU6d-temp. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

PRIVATLEASING FRÅN:

4.595kr/mån

BMW 320d xDrive Touring Connected

Få ett prisförslag
Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månader löptid och en avtalad körsträcka om 3.000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för eventuella prisförändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Angivna priser är endast rekommenderade priser från BMW Northern Europe AB och varje enskild återförsäljare äger rätten att sätta eget pris.

INNOVATIV FUNKTIONALITET I BMW 3-SERIE TOURING.

Plats för allt som är viktigt för dig.
Vare sig det handlar om semester med familjen, en weekendresa eller en vända till matbutiken för att handla – BMW 3-serie Touring tar dig genom din vardag med komfort. Detta eftersom en mängd innovativa förvaringsfack och förvaringslösningar i kupén och i bagageutrymmet gör att det finns plats för allt det som du vill ta med dig. För mer skrymmande bagage kan du fälla baksätet helt automatiskt med en enkel knapptryckning och på så sätt mer än tredubbla lastvolymen på bara några sekunder. Även tyngre bagage kan lastas säkert tack vare de innovativa lastsäkringsskenorna i bagageutrymmets golv – dessa hissas upp automatiskt när du börjar köra och förhindrar då att packningen åker runt i bagageutrymmet. Och tack vare den innovativa Comfort Access-funktionen och stänger bakluckan beröringsfritt med en snabb rörelse med foten under den bakre stötfångaren. Denna och många andra utrustningar gör BMW 3-serie Touring till den sportigaste storlastaren i sin klass.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

Bakrutan kan öppnas separat.
Bakrutan kan öppnas separat, vilket är särskilt praktiskt när du ska lasta eller ta ut mindre väskor eller packning eftersom du inte behöva öppna hela bakluckan.

BMW Laserlight.
Extrautrustningens adaptiva BMW Laserlight lyser i helljusläget med laser nästan dubbelt så långt som konventionella strålkastare, upp till 530 m. Det leder till bättre sikt i mörker och därmed även till avsevärt högre säkerhet. Blå accenter och logon BMW Laser i strålkastaren demonstrerar bilens tydliga hightech-karaktär och sportiga ambitionsnivå.

Akustikglas.
Akustikglas i sidorutorna fram kompletterar vindrutan i akustikglas (standardutrustning) och reducerar ljudnivån avsevärt på alla platser i bilen. Glaset minimerar ljudet från luftflödet och omgivningen och gör även att motorn, däcken och vindrutetorkarna hörs mindre. Det är en extra stor fördel när man lyssnar på musik eller använder handsfree.

Comfort Access.
Med Comfort Access går det att låsa upp alla dörrar och starta bilen med knappen utan att fjärrkontrollen behöver tas fram. Dessutom kan BMW Digital Key på din smartphone eller ett NFC-chipkort användas för att öppna och starta bilen.

Welcome Light Carpet.
Welcome Light Carpet projicerar en läcker ljusgrafik bredvid dörrarna och på så sätt skapar en välkomnande stämning redan när du stiger in i bilen. När du stiger ur bilen ser Welcome Light-funktionen till att du gör det ännu bekvämare och säkrare.

Lastsäkringsskenor.
Lastsäkringsskenorna i bagageutrymmet minskar markant risken för att tung packning ska åka runt i bagageutrymmet under körning. Gummiskenorna hissas automatiskt upp något när bagageutrymmet stängs och när bilen startas.

Förvaringspaket.
Förvaringspaketet inkluderar ett fack med lock i instrumentpanelen på förarsidan, nät på baksidan av framsätenas ryggstöd samt två USB-uttag med laddfunktion i mittkonsolen bak. I bagageutrymmet finns ett extra förvaringsnät för mindre prylar och ett spännband på höger sida.

Genomlastningssystem.
Genomlastningssystemet omfattar ryggstöd bak som kan delas i förhållandet 40:20:40 för att ge extra stor flexibilitet. Exempelvis kan två passagerare sitta bekvämt i baksätet samtidigt som långa föremål, som skidor och snowboards, transporteras inne i bilen. Två praktiska dryckeshållare i mittarmstödet ingår också.

Ambient Light
Ambient Light med konturbelysning i fram- och bakdörrarna skapar en avkopplande och behaglig belysning i passagerarutrymmet. De sex dämpbara ljusdesignvarianterna har även en dynamisk funktion i fyra av varianterna. Welcome Light Carpet lyser upp marken under dörrarna vid in- och urstigning.

Harman Kardon Surround Sound System
Harman Kardon Surround Sound System har ett enastående ljud och består av en digitalförstärkare på 464 W med nio kanaler och 16 högtalare. Systemet ger en komplett ljudbild som fyller hela klangrummet. Fordonsanpassad och hastighetsberoende equalizing anpassar sig till övriga ljud i bilen, med fint avstämd kompensering.

ASSISTANSSYSTEM I BMW 3-SERIE TOURING.

Intuitiv och förutseende.
BMW 3-serie Touring är byggd för att ta dig säkert till din destination – och se till att vägen dit blir en sportig upplevelse. Dessutom möjliggör gör de intelligenta förarassistanssystemen som ingår i Driving Assistant Professional och Parking Assistant bilen delvis självkörande. Förutom den aktiva farthållaren med Stop&Go-funktionen inkl. kollisions-, fotgängar- och cyklistvarning med bromsfunktion finns till exempel även styr- och spårhållningsassistenten som hjälper dig i hastigheter upp till 210 km/h. Funktioner som är en bit på vägen mot autonom körning är bland annat Parkeringsassistenten, som automatiskt parkerar bilen åt dig, och backningsassistenten som automatiskt backar bilen samma väg som du kom. För optimal komfort och maximal säkerhet – i alla körsituationer.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

Driving Assistant Professional.
Driving Assistant Professional ger bästa tänkbara komfort och maximal säkerhet i många kritiska eller monotona körsituationer. Paketet omfattar styr- och spårhållningsassistent inkl passage-assistent, nödstoppsassistent, lokal riskvarning, kurshållningsassistent med aktivt sidokollisionsskydd och ytterligare säkerhetsfunktioner.

Styr- och spårhållningsassistent.
Styr- och spårhållningsassistenten inkl passage-assistent, som ingår i Driving Assistant Plus, kan aktiveras vid behov för att avlasta dig i monotona trafiksituationer. Systemet ger föraren komfortabel assistans vid körning på alla typer av vägar upp till en hastighet på 210 km/h med den aktiva farthållaren och ser till så att bilen alltid ligger mitt i filen.

BMW Drive Recorder.
Med BMW Drive Recorder kan du spela in en video av området runt bilen och spela upp den exempelvis på informationsdisplayen eller exportera den till din CE-enhet via USB. Viktig information om bilen som t ex hastighet och gps-koordinater sparas samtidigt som videon spelas in. BMW Drive Recorder har två underfunktioner, inspelning av händelser och inspelning av kollisioner.

Korsningsvarning med bromsfunktion.
Korsningvarningssystemet med bromsfunktion känner igen trafikljus, vägskyltar och korsande fordon och kan förhindra olyckor. Om en kollision är oundviklig, hjälper systemet till att minska kollisionshastigheten.

Parking Assistant Plus.
Parking Assistant Plus underlättar parkering och vändning på små ytor. Det omfattar bl a Surround View-systemet med Top View, Panorama View och 3D View samt parkeringshjälp på sidan, nödbromsfunktionen aktiv parkeringsdistanskontroll, parkeringsassistent för parkering parallellt med eller vinkelrätt mot gatan och backningsassistent.

Backningsassistent.
När du kör framåt i hastigheter upp till 35 km/h sparar backningsassistenten information om den valda vägen för att, när backen läggs i, vid behov kunna backa tillbaka samma väg som du kom. Det gör att du får hjälp med styrningen och istället kan koncentrera dig på att hålla koll på det som finns runt bilen.

Speed Limit Assist.
Den automatiska Speed Limit Assist anpassar den aktiva farthållaren dynamiskt efter kommande hastighetsgränser. Dessa visas av navigationssystemet längs resrutten och kontrolleras av kameran. Informationen som visas uppdateras löpande av hela BMW:s bilflotta.

UPPKOPPLINGSBARHET I BMW 3-SERIE TOURING.

Finns alltid där: den personliga assistenten.
Det är de personliga preferenserna och vanorna som skapar den unikt personliga känslan av komfort. BMW 3-serie Touring har ambitionen att lyfta komfortkänslan till en ny nivå varje gång du sätter dig i bilen. Därför finns den innovativa BMW Intelligent Personal Assistant alltid till hands. Systemet registrerar dina beslut och inställningar och lär känna dig bättre och bättre för varje dag som går. På ditt kommando styr den navigations-, entertainment- och Office-funktioner och vet alltid vilken som är den kortaste vägen till din italienska favoritrestaurang. Precis som en riktig assistent svarar den på dina frågor om bilen och gör på så sätt att du intuitivt lär känna din BMW 3-serie Touring och dess många innovativa utrustningar och funktioner.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

Connected Command.
Vill du kunna koncentrera dig helt på körningen? Då överlåter du bara åt dina passagerare att styra det åt dig. Med Connected Command är det mycket enkelt att göra. Via BMW Connected-appen kan passagerarna, efter att du frisläppt funktionerna, komma åt entertainment- och navigationssystemen och styra viktiga funktioner hos klimatanläggningen åt dig.

BMW Concierge Services
Är det soligt väder i Rom imorgon? När går mitt flyg? BMW Concierge Services finns där när du behöver och är bara en knapptryckning bort. Oavsett om du behöver boka bord på en restaurang, boka hotellrum eller ska gå på bio. Du kan till och med använda tjänsten för att betala. Concierge Service finns alltid där – var du än befinner dig och vad du än behöver.

Caring Car.
Komma fram utvilad eller koppla av vid stress? Med Caring Car är det inte ett problem. Med kommandot ”Hey BMW, jag är trött“ eller ”Hey BMW, jag känner mig stressad“ aktiverar BMW Intelligent Personal Assistant Caring Car-programmet Vitalize- eller Caring Car-avkopplingsprogrammet Relax. Båda talar till dina sinnen genom att de aktiverar ett samspel mellan olika funktioner i kupén.

Remote Software Upgrade.
Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med Remote Software Upgrade är och hålls din BMW alltid uppdaterad utan att du behöver boka tid hos din BMW Servicepartner. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon. På så sätt kan du låsa upp fler funktioner i bilen.

BMW Live Cockpit Professional
BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 10,25" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 12,3" instrumentdisplay. BMW Operating System 7.0 kan bland annat styras med kontrollreglaget för iDrive.

Digital Key.
Varför ska du ta med dig fjärrkontrollen när du ändå har din telefon? Med BMW Digital Key eller Key Card på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta motorn. Ladda ned den digitala nyckeln till din Android-telefon (tillgänglig för vissa modeller) och dela den med familj och vänner.

Connected Music.
Lyssna på din favoritmusik, var du än är. Klassisk konsert på motorvägen, jazz i rusningstrafiken och pop när du glider omkring i stan. Med Connected Music och det inbyggda SIM-kortet kan du strömma upp till 30 miljoner låtar online, direkt via BMW:s musikpartner Spotify, Deezer och Napster.

BMW Connected Drive Store.
Öppna dörren till BMW:s digitala värld. Tack vare ConnectedDrive Store kan du boka digitala tjänster. När du vill. Via etern.

KÖRDYNAMIKEN HOS BMW 3-SERIE TOURING.

Suverän kraftutveckling.
Ni har de bästa platserna innan det bär iväg: BMW 3-serie Touring är ledande i sin klass när det gäller prestanda och kördynamik. Och det som möjliggör detta är de kraftfulla BMW TwinPower-motorerna, som med sin spontana respons garanterar maximal körglädje redan på låga varvtal. Du kan dessutom välja hur sportig den ska vara: via Driving Experience Control kan du ställa in det adaptiva M chassit och Steptronic-sportväxellådan efter dina önskemål, från komfort till extra sportig. I bakgrunden säkerställer tillvalet M Sportdifferential i kombination med den variabla sportstyrningen att väghållningen optimeras och att köregenskaperna är kraftfulla och smidiga.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

VARIABEL SPORTSTYRNING.
Den variabla sportstyrningen med Servotronic ger direkta och smidiga köregenskaper med mindre styrkraft. Styrningens utväxling anpassar sig till rattutslaget. Det innebär att manöverförmågan ökar vid sportig körning och att det krävs mindre styrkraft vid parkering och i svängar.

STEPTRONIC SPORTVÄXELLÅDA.
Den åttastegade Steptronic-sportväxellådan möjliggör mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.

BMW TWINPOWER TURBO 4-CYLINDRIG BENSINMOTOR
Den senaste generationens fyrcylindriga BMW TwinPower Turbo-bensinmotor med en cylindervolym på 2,0 liter ger dig maximal körglädje. Den kännetecknas av temperamentsfull kraftutveckling och direkt gasrespons även vid låga varvtal samtidigt som den är bränsleeffektiv och uppvisar låga koldioxidvärden.

M SPORTDIFFERENTIAL.
M sportdifferentialen ger optimalt drivgrepp och maximal körstabilitet även vid fullt gaspådrag ut ur tvära svängar, vid höga kurvhastigheter eller vid körning på olika underlag. Drivgreppet maximeras via en elektroniskt reglerad lamellspärr som minskar skillnaderna i rotationshastighet mellan bakhjulen.

M SPORTBROMSAR (från 30i, extrautrustning för 20i).
M sportbromsar med 4-kolvs fasta bromsok fram och 1-kolvs flytande bromsok bak i blå färg med M-logo har stora bromsskivor och därmed extra stor bromskraft.

ADAPTIVT M CHASSI.
Det adaptiva M chassit är sänkt tio millimeter och anpassas elektroniskt till körförhållandena och körsituationen i alla lägen. Dessutom kan du ställa in chassits egenskaper för den önskade körstilen med Driving Experience Control – från komfort till sportig inställning med utpräglat smidiga köregenskaper.

BOKA EN PROVKÖRNING

BMW 3-serie Touring (G21)

Kliv in och kör iväg! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig om din provkörning.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

BILAR I LAGER

ALLA BMW 3-SERIE

KONTAKTA MIG, JAG VILL VETA MER.

BMW 3-serie Touring (G21)

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

Andra har även tittat på:

Blå X3

BMW X3 (G01)

| BILMODELLER, BMW X3, UNDER 9,5 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring (G21)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Touring, Privatleasing | No Comments
JTNDJTIxLS0lMjBCTVclMjAzLVNlcmllJTIwLS0lM0UlMEElM0NzY3JpcHQlMjBkYXRhLXBhY2thZ2VuYW1lJTNEJTIybUJpbGFyR3JvdXAyMDE5JTIyJTIwZGF0YS1hc3NvcnRtZW50JTNEJTIyQVVDVFVESUFBWWtCd0FIVnF3QUdMQUFfJTIxJTIyJTIwZGF0YS1hY3Rpb25uYW1lJTNEJTIyU29rTGlzdGElMjIlMjBkYXRhLWlkbmFtZSUzRCUyMm9iamVrdCUyMiUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYWNjZXNzLmJ5dGJpbC5jb20lMkZtQmlsYXJHcm91cDIwMTklMkZhY2Nlc3MlMkZjb250ZW50JTJGZ2V0Y29udGVudCUyRjElMkZhY2Nlc3NwYWtldC1hdXRvbG9hZGVyLm1pbi5qcyUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==
Blå 3-serie Gran Turismo

BMW 3-serie Gran Turismo (F34)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Gran Turismo, ÖVER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 7,5 PRISBASBELOPP, UNDER 8 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå X1

BMW X1 (F48)

| BILMODELLER, BMW X1, Privatleasing | No Comments
Parkeringsdistanskontroll (PDC) bak Automatisk baklucka Farthållare med bromsfunktion Klimatautomatik med tvåzonsreglering BMW-njure med exklusivt utformade stavar med framsidan i Aluminium matt och högglansförkromad infattning Främre stötfångare med designdetaljer och hasplåt…

KONTAKTA OSS

Besök oss gärna i vår nya moderna anläggning i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro

VÄSTERÅS

Transformatorgatan 11
721 37 Västerås
Telefon: 021-17 11 80
vasteras@mbilar.com

LÄS MER
ESKILSTUNA

Västerleden 56
633 47 Eskilstuna
Telefon: 016-17 11 80
eskilstuna@mbilar.com

LÄS MER
DALARNA

Singelgatan 3
784 72 Borlänge
Telefon: 0243-315 300
dalarna@mbilar.com

LÄS MER
ÖREBRO

Bettorpsgatan 22
703 69 Örebro
019 – 16 43 80
orebro@mbilar.com

LÄS MER