fbpx

THE 2

BMW 2-serie Active Tourer

SPELAR I STORSTADSLIGAN

Bli ett med stadens puls. Med glädje. Med stil. Med karaktär. BMW 2-serie Active Tourer hör hemma i moderna storstäder bland torg och caféer, i alléer och korsningar. Med lekfullhet och energi tar sig din bil an varje utmaning och bemästrar den skickligt. Dynamisk och smidig på trånga gator, flexibel och effektiv när tiden är knapp – en perfekt bil för aktiva storstadsmänniskor.

Aktuella erbjudanden:

BMW 2-serie Active Tourer (F45)

Det finns inga aktuella kampanjer för denna bilmodell.

bmw-2-series-active-tourer-Wallpaper-1920x1200-01.jpg.asset.1529919487753

Boka en provkörning

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

SEVÄRDHET FÖR FÖRBIPASSERANDE.

Nya BMW 2-serie Active Tourer är ett ständigt blickfång. Lika imponerande ur alla perspektiv och i alla detaljer. Den stora njuren och genomgående främre luftintag får bilen att utstråla handlingskraft och LED-strålkastarna inger respekt. Den dynamiska silhuetten med horisontell konturlinje och tydligt markerade tröskelbreddare ger BMW 2-serien en både sportig och modern karaktär.

LIKA HEMMA ÖVERALLT.

Ta ut svängarna i innerstan. Med BMW 2-serie Active Tourer är det ingen paradox. Gott om plats och suverän flexibilitet är två av bilens främsta egenskaper. Med upp till 1 510 liter variabelt bagageutrymme finns alltid rum för nya aktiviteter. Det är som en stående inbjudan. Stora dörrar underlättar in- och urstigning och extrautrustningens automatiska baklucka gör i- och urlastning betydligt enklare och bekvämare. Perfekt när du ska bocka av din att göra-lista.

Kontakta mig

När du skickar in din kontaktförfrågan godkänner du samtidigt M Bilar Groups Personuppgiftspolicy

SURFA IN TILL CITY.

Med BMW ConnectedDrive kan du verkligen koppla av under körningen. Uppkopplade digitala tjänster och appar liksom de intelligenta förarassistanssystemen från BMW Personal CoPilot ger allt stöd som behövs på korta eller långa sträckor. När du nått ett mål säkert och bekvämt återstår bara att ta sikte på nästa.

SUSA GENOM RUSNINGSTRAFIKEN.

Med BMW 2-serie Active Tourer blir staden till ett äventyr. De temperamentsfulla och effektiva motorerna är alltid redo för en spurt. Det adaptiva chassit och alla aerodynamikfunktioner ser till att bilen har perfekt kontakt med vägen. Med Driving Experience Control växlar du enkelt mellan olika körlägen – från extra bekvämt till mer sportigt. För ren kördynamik i storstadsdjungeln. Effektiv. Kraftfull. Kontrollerad. Från extra sparsam 3-cylindrig dieselmotor till temperamentsfull och vridmomentstark 4-cylindrig bensinmotor: BMW 2-serie Active Tourer är en riktig vägvinnare. Den sportigt avstämda 7-stegade Steptronic-växellådan med dubbelkoppling och den intelligenta fyrhjulsdriften xDrive ger optimalt väggrepp och extra mycket körglädje.

VÄGVINNARE.

Effektiv. Kraftfull. Kontrollerad. Från extra sparsam 3-cylindrig dieselmotor till temperamentsfull och vridmomentstark 4-cylindrig bensinmotor: BMW 2-serie Active Tourer är en riktig vägvinnare. Den sportigt avstämda 7-stegade Steptronic-växellådan med dubbelkoppling och den intelligenta fyrhjulsdriften xDrive ger optimalt väggrepp och extra mycket körglädje.

BMW 2-serie
Active Tourer

Vart du än är på väg

Nya BMW 2-serie active tourer med xDrive 4-hjulsdrift, över 90 km elektrisk räckvidd och en uppdaterad modern interiör med BMW Curved Display.
 
Precis som stadslivet är BMW 2-serie laddhybrid Active Tourer full av energi. Upplev accelerationen från 0 till 100 på bara 7,0 sekunder. Eller körglädjen på längre sträckor. I en bil som har allt du förväntar dig av en BMW.

Den elektriska räckvidden kommer därmed vara på upp till 93 km*.

 

0.8 L*
Förbruk, blandat l/100 km
1 KM*
elektrisk räckvidd

STORSTADSPULS.

Full av energi även invändigt. Med BMW 225e xDrive Active Tourer är stämningen given. Och läget! Tack vare de högt monterade sätena kan alla i bilen njuta av ett upphöjt perspektiv. Sätt dig tillrätta och gör dig redo att uppleva nya horisonter.

HÅLLBART AVTRYCK I STADSBILDEN.

Den går inte att ta miste på. Redan vid första anblicken är drivkraften påtaglig. De karakteristiska blå njurstavarna och navkåporna ger BMW 225e xDrive Active Tourer ett modernt och effektfullt utseende. Den stora njuren och det genomgående luftintaget bidrar ytterligare till den sportiga och dynamiska känslan hos BMW 225e xDrive Active Tourer. En typisk BMW med andra ord, unik och annorlunda.

KÖRGLÄDJE I EN STRID STRÖM

Laddad med energi. BMW 225e xDrive Active Tourer kombinerar flexibilitet och enastående förbrukningsvärden med BMW-typisk kördynamik. Perfekt för en tur genom storstaden!

SENASTE GENERATIONENS ANVÄNDARFUNKTIONER

BMW 2-serie Active Tourer har senaste generationens BMW iDrive och många innovativa funktioner som är allt annat än standard i kompaktklassen. BMW Curved Display och BMW Intelligent Personal Assistant är standard och du får en helt ny användarupplevelse.

BMW 225e & 230e xDrive Active Tourer

Systemeffekt kW (hk)

180 (245)

Acceleration 0–100 km/h s

7,0

Bränsleförbrukning blandad körning från l/100 km*

0,6-0,8

Koldioxidvärde blandad körning från g/km*

14-19

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Testing

Boka service - NY