BMW 1-serie 5-dörrar

BMW 1-serie 5-dörrar

Imponerar. Inspirerar. Influerar. Med sportig design, dynamiska köregenskaper och perfekt uppkoppling är BMW 1-serie 5-dörrar en bil som tar dig med storm – och naturligtvis dit du vill. Snabb i vändningarna, snabb på den digitala motorvägen: en oslagbar kombination när man tar sig an nya utmaningar. En liten skillnad som gör stor skillnad.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

BMW 1-serie. Bränsleförbr. l/100 km bl. körning WLTP: 5,3-9,4. NEDC korr: 4,2-7,9. Utsläpp CO2 g/km bl. körning. WLTP: 138-212. NEDC korr: 111-180. Miljöklass: EU6/EU6c.Erbjudandet gäller så långt lagret räcker t o m 30/9. Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månader löptid och en avtalad körsträcka om 3.000 mil. Uppl- och admin. avgift f.n. 595 kr resp. 55 kr samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via BMW Financial Services Scandinavia AB. Med reservation för ev. prisförändringar och tryckfel. Bilarna i materialet är extrautrustade. Förbr- och utsläppsvärden beräknas för alla motoralt. i standardutförande och kan ändras beroende på utr.nivå. Angivna priser baseras på vägledande priser från BMW Northern Europe AB och varierar beroende på modell och utförande, varje enskild återförsäljare äger rätten att sätta egna priser

PRIVATLEASINGERBJUDANDE

JUST NU INGÅR VINTERHJUL. KÖR DIREKT – UTAN KONTANTINSATS

Privatleasing från 3.095 kr/mån.

Få ett prisförslagSe bilar i lager

HEAD TURNER.

Design och utrustning för BMW 1-serie 5-dörrar.

Designen för BMW 1-serie 5-dörrar kan sammanfattas i ett enda ord: dynamisk. Med sina perfekt avvägda proportioner utstrålar den en kompromisslöst sportig stil, in i minsta detalj. Koncentrerad perfektion på varje punkt – med osviklig känsla för helheten. Oavsett vilket utförande eller paket du väljer för att förädla din bil.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

THRILL SEEKER.

Kördynamik och effektivitet hos BMW 1-serie 5-dörrar.

Sportig och sparsam är ingen paradox. Tack vare varvvilliga turbomotorer med ordentligt bottendrag kommer BMW 1-serie 5-dörrar att ge dig temperamentsfulla och intensiva körupplevelser. Framför allt i kombination med extrautrustningens adaptiva M chassi och variabla sportstyrning. Oavsett om du kör i stadstrafik, på landsväg eller motorväg. Effektivitet är bara förnamnet: i ECO PRO-läget drar bilen så lite bränsle att du kommer att bli positivt överraskad när du ska tanka.

FYRHJULSDRIFT FÖR BMW 1-SERIEN.

Perfekt när väglaget inte är det. Och i kritiska trafiksituationer. Den intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive anpassar sig till alla tänkbara förhållanden. Resultatet är bättre kursstabilitet och idealiskt drivgrepp: för ännu mer dynamik och smidighet.

<strong>xDrive</strong>
Det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, xDrive, anpassar sig perfekt även till besvärliga körsituationer, genom att alltid leverera bästa tänkbara drivgrepp. Med xDrive och den dynamiska stabilitetskontrollen (DSC) behåller bilen sin stabilitet och spårhållning i alla lägen. xDrive fördelar drivkraften steglöst och flexibelt mellan hjulaxlarna med hjälp av DSC-sensorerna för att optimera drivgreppet och redan i ett tidigt skede motverka över- eller understyrningstendenser i kurvor. Dessutom bidrar systemet till att bilen startar säkert och stabilt även på halt underlag och i branta backar. DSC behöver inte ingripa lika ofta vid besvärliga vägförhållanden. Därigenom förenar xDrive fördelarna med fyrhjulsdrift – drivgrepp, spårstabilitet och körsäkerhet – med den dynamik som är så typisk för en BMW.

8-STEGAD STEPTRONIC-SPORTVÄXELLÅDA.

Extrautrustningens 8-stegade Steptronic-sportväxellåda ger högsta dynamik, effektivitet och körkomfort: korta växlingstider ger ännu snabbare acceleration, och de perfekt avstämda åtta växelstegen gör att du knappt känner av växlingen. Samtidigt hålls motorn på det idealiska varvtalet för att ge optimal kraftutveckling och tyst gång. I höga hastigheter gör åttans växel att motorns varvtal reduceras, vilket i sin tur även sänker förbrukningen och koldioxidutsläppen.

Läge Sport+

Rätt val för högsta prestanda och utpräglat sportig körning i gränsområdet är läget Sport+. De täta växelstegen med små varvtalssprång ger optimal acceleration. Dessutom aktiveras DTC-funktionen (dynamisk väggreppskontroll) som tillåter visst hjulspinn för de drivande hjulen.

Läge Sport

Läget Sport i kombination med adaptivt M chassi innebär en sportigare chassiavstämning med hårdare stötdämparinställning. Det ger mer direkt respons från drivlina och styrning – och oöverträffat stor körglädje.

Comfort-läget

När du vill resa bekvämare väljer du läget Comfort som kombinerar hög växlingskomfort med lägre varvtal. Tillsammans med det adaptiva M chassit blir ojämnheter i vägbanan knappt kännbara.

ECO PRO-läget

I ECO PRO-läget stegras effektiviteten genom att nedväxlingar undviks och funktionen ”segling” aktiveras. Tack vare att motorn är bortkopplad rullar bilen med minsta tänkbara motstånd. På så sätt minskas bränsleförbrukningen avsevärt, vilket i sin tur ökar räckvidden.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

DIGITAL NATIVE.

Uppkoppling och förarassistanssystem i BMW 1-serie 5-dörrar.

BMW 1-serie 5-dörrar är utrustad med en hel rad innovativa tekniska lösningar som gör att du kan koppla upp dig även när du är ute och kör – allt för att du ska komma fram utvilad och uppdaterad. Nya funktioner för navigation och underhållning visar vägen mot framtiden, och dina personliga smartphone-appar är nu ännu enklare att integrera och använda.

CONNECTED ALLROUNDER.

Uppkopplad på högsta nivå: med extrautrustningens digitala tjänster för BMW ConnectedDrive kan du utnyttja ett stort antal tjänster, smarta appar och högklassiga underhållningsfunktioner. Du kan till exempel skapa ett konto för någon av musiktjänsterna Spotify eller Napster. Då får du tillgång till miljontals låtar. Det rockar fett … oavsett vilken musikstil du gillar.

Apple CarPlay

Apple CarPlay-förberedelse möjliggör bekväm trådlös användning av utvalda iPhone-funktioner i bilen. Innehållet och funktionerna i telefonen, t ex musik, iMessage/sms, telefonfunktionen, Siri, navigation och en rad appar kan visas och användas via bilens displayer. Även röststyrningsfunktionen kan användas.

BMW Concierge Services

Med en knapptryckning får du via BMW Concierge Services tillgång till BMW Callcenter. Du kan t ex få hjälp att hitta en restaurang, en uttagsautomat eller ett jourapotek och på begäran skickas sedan den aktuella adressen direkt till ditt navigationssystem.

TOUR MANAGER.

BMW Connected är en innovativ app som på ett smart sätt hjälper dig att komma fram i tid och helt avslappnad. Appen hämtar tider och möten från kalendern i din smartphone och lägger till dem i navigationssystemet, som informerar dig om när du behöver åka och kontaktar andra om du blir försenad. Dessutom talar appen om var bilen står, hur mycket som finns kvar i tanken och om bilen är låst. Med appen kan du dessutom öppna och stänga din BMW 1-serie 5-dörrar. Om du skulle ha glömt bort var du ställde bilen: appen visar hur du ska gå för att komma dit.

Share Destination / Send to Car

Med BMW Connected kan du själv skicka adresser du har hittat i appar eller på webben direkt till din BMW 1-serie. Detsamma gäller din smartphone-kalender: om du har ett möte någon annanstans skickas både adressen och den önskade ankomsttiden till bilen. Systemet ställer automatiskt in rätt destination och tid i navigationssystemet i din BMW 1-serien.

Time-to-Leave-funktion

Du behöver aldrig mer komma för sent: BMW Connected talar om för dig via smartphone eller Apple Watch när det är bäst att åka för att du ska komma fram dit du ska i tid. Starttiden som systemet föreslår tar hänsyn till trafikdata i realtid.

Share your Estimated Time of Arrival

Om du ändå skulle hamna i bilkö kan du med BMW Connected enkelt skicka sms till väntande kollegor eller affärspartner så att de vet att du är försenad, och får reda på vilken tid du beräknas dyka upp. Helt utan att behöva röra vid telefonen.

BODY GUARD.

BMW 1-serie 5-dörrar erbjuder ett stort antal förarassistanssystem som gör livet lättare för dig. Driving Assistant med påkörnings- och fotgängarvarning med citybromsfunktion varnar i tid för andra fordon och fotgängare. Körfältsassistenten reagerar om du håller på att lämna filen av misstag och trötthetsvarnaren rekommenderar dig att ta en paus om den registerar tecken på trötthet. Och med den aktiva farthållaren och Speed Limit-information har du alltid full koll på hastigheterna. När du har kommit fram ser parkeringsassistenten till att fickparkeringen går smidigt.

Aktiv farthållare

Den aktiva farthållaren med Stop & Go inklusive påkörningsvarning med bromsfunktion reglerar både farten enligt den inställda hastigheten och håller avståndet till bilen framför. Bilen ser automatiskt till att accelerera och bromsa, vid behov tills bilen står still, samt håller det inställda avståndet till bilen framför, även i långsam trafik och bilköer.

Speed Limit-information

Speed Limit-information med visning av omkörningsförbud läser av hastighetsbegränsningar och förbud mot omkörning och visar informationen på kombiinstrumentets Info Display.

Parkeringsassistent

Parkeringsassistenten hjälper dig att parkera längs med och vinkelrätt mot körbanan. Systemet mäter även trånga parkeringsluckor när bilen kör förbi dem i låg fart. När en tillräckligt stor lucka hittats tar parkeringsassistenten över styrningen och föraren behöver bara välja rätt växel och sedan gasa och bromsa.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

BOKA EN PROVKÖRNING

BMW 1-serie 5-dörrar

Kliv in och kör iväg! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig om din provkörning.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

BILAR I LAGER

BMW 1-serie 5-dörrar

KONTAKTA MIG, JAG VILL VETA MER.

BMW 1-serie 5-dörrar

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

Andra har även tittat på:

Blå X3

BMW X3

| BMW X, Lagerkampanj, UNDER 9,5 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Blå 3-serie Gran Turismo

BMW 3-serie Gran Turismo

| BMW 3-serie, ÖVER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 7,5 PRISBASBELOPP, UNDER 8 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Blå 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring

| BMW 5-serie, UNDER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 8,5 PRISBASBELOPP, UNDER 9 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Blå 4-serie Coupé

BMW 4-serie Coupé

| BMW 4-serie | No Comments
M Aerodynamikpaket med frontspoiler, tröskelbreddare och bakspoiler med karakteristisk diffusorinsats i Dark Shadow metallic BMW-njure med nio exklusivt utformade stavar, framsidor i Svart högglans 18'' M lättmetallfälgar Stjärneker 400 M…

KONTAKTA OSS

Besök oss gärna i vår nya moderna anläggning i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro

VÄSTERÅS

Transformatorgatan 11
721 37 Västerås
Telefon: 021-17 11 80
vasteras@mbilar.com

LÄS MER
ESKILSTUNA

Västerleden 56
633 47 Eskilstuna
Telefon: 016-17 11 80
eskilstuna@mbilar.com

LÄS MER
DALARNA

Singelgatan 3
784 72 Borlänge
Telefon: 0243-315 300
dalarna@mbilar.com

LÄS MER
ÖREBRO

Bettorpsgatan 22
703 69 Örebro
019 – 16 43 80
orebro@mbilar.com

LÄS MER