fbpx

BMW 1-serie (F40)

THE 1

PREMIÄR FÄR NYA BMW 1-SERIE

Beroendeframkallande: Nya BMW 1-serie har kommit för att dra till sig allas blickar. Detta eftersom bilens imponerande design och det progressiva formspråket gör att den sticker ut från mängden redan vid första anblicken. Interiören imponerar även med sin moderna ambiens med hög kvalitet och känsla av rymd. Effektiva motorer, som i nya BMW 1-serie för första gången kan fås i kombination med framhjulsdrift och toppmoderna chassiteknologier ger en körupplevelse som präglas av dynamik och smidighet, medan innovativa teknologier och förarassistanssystem säkerställer att du och dina passagerare alltid anländer destinationen säkert och bekvämt.

BMW:s 1-serie står för genomtänkt sportighet och modern design. Upptäck de snygga utrustningarna i interiören och exteriören, dynamiskt optimerade drivline- och chassikomponenter samt innovativa teknologier och förarassistanssystem. När det gäller tekniska data hittar du information och fakta om BMW 1-seriens bränslesnåla motorer – med uppgift om till exempel hk, kW och Nm via förbrukning och CO2-utsläpp till enskilda modellers mått.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig
PRIVATLEASING FRÅN:

2.795 kr/mån

BMW 118i inkl metallic och sportline. (253.075 kr)

Lägg till Vinterhjul: 199 kr/mån
Lägg till Msport Paket: 199 kr/mån
Lägg till Automat: 199 kr/mån

Läs mer om erbjudandet
BMW 1-serie. Bränsleförbr. l/100 km bl. körning WLTP: 4,7-7,9. NEDC korr: 4,1-6,8. Utsläpp CO2 g/km. WLTP: 123-179. NEDC korr: 108-155. Miljöklass: EU6d-temp. Privatleasing anges inkl. moms, avser 36 månader löptid och en avtalad körsträcka om 3.000 mil. Uppl- och admin. avgift f.n. 595 kr resp. 55 kr samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Finansiering via BMW Financial Services Scandinavia AB. Med reservation för ev. prisförändringar och tryckfel. Bilarna i materialet är extrautrustade. Förbr- och utsläppsvärden beräknas för alla motoralt. i standardutförande och kan ändras beroende på utr.nivå. Angivna priser baseras på vägledande priser från BMW Northern Europe AB och varierar beroende på modell och utförande, varje enskild återförsäljare äger rätten att sätta egna priser

DESIGN.

Högkvalitativa utrustningar exteriört och Interiört hos BMW 1-serien.

Upptäck de sportiga designalternativen hos nya BMW 1-serien. Med de högkvalitativa utrustningarna för exteriören och interiören kan du anpassa din bil helt efter din smak och dina personliga behov.

Dubbelnjure.

Den karakteristiska dubbelnjuren är utformad som en sammanhängande enhet och kännetecknas av en ram i högglanskrom och stavar i svart högglans. Med sin centrala position understryker dubbelnjuren utseendemässigt pondusen och estetiken hos bilens front.

LED-strålkastare.

Alla LED-strålkastarens funktioner, t ex varselljus, halvljus och helljus, använder sig av energisnål LED-teknik. De sportigt utformade strålkastarna ökar säkerheten vid körning nattetid och vid dåligt väder genom sin utmärkta belysning och sitt dagsljusliknande ljus.

Backspeglar i Svart.

Backspeglarna är utförda i Svart högglans istället för i bilens färg. De understryker bilens sportiga stil och ger bilen ett personligare utseende.

BMW Individual Shadow Line högglans:

BMW Individual Shadow Line högglans omfattar ett flertal utrustningsdetaljer i Svart högglans. Utrustningen omfattar enhetlig dekor för fönsterlister, fönsterschaktinramning, inkl vertikala fönsterlister för bakdörrarna samt för B-stolparna, spegelinramningen, spegeltriangel och -fäste och spegelfoten.

Baklyktor.

De 2-delade baklyktorna är med sin skulpterade form utrustade med konventionell ljusteknik. Den ena baklyktan är monterad i karossen medan den andra är integrerad i bakluckan, vilket ger maximal lastbredd. Integrerad i baklyktorna finns även en backlampa med LED-reflektorteknik.

Ändrör.

De 90 mm breda ändrören (till vänster på 3-cylindriga motorer, till vänster och höger på 4-cylindriga motorer) förstärker bilens sportiga utseende.

Lädersportratt.

Svart lädersportratt med tre ekrar och galvaniserad dekor. Tjockare rattkrans och markerade tumgrepp ger en extra skön och greppvänlig känsla.

Sportstolar.

Sportstolar med höga sidostöd på både både sittdyna och ryggstöd ger föraren och framsätespassageraren perfekt stöd, även vid sportig körning i kurvorna. Även sittdynans lutning och djup och ryggstödets bredd kan ställas in individuellt.

Instegslister.

Instegslisterna med BMW-logo välkomnar dig och framsätespassageraren redan när dörren öppnas. BMW-texten på trösklarna på vänster och höger sida blir på så sätt till en designdetalj.

Interiörlister Illuminated Berlin.

Interiörlisterna Illuminated Berlin med accent ”High Matt” för instrumentpanel och dörrsidor ger kupén en progressiv atmosfär med exklusiv känsla. Det lysande mönstret i de diskret bakgrundsbelysta lister skapar en lika elegant som behaglig atmosfär i bilen.

Panoramaglastak.

Panoramaglastaket kan öppnas för att släppa in frisk luft och ger kupéutrymmet en ljus och behaglig atmosfär även när det är stängt. Det öppnas och stängs automatiskt med en knapptryckning eller via fjärrkontrollen och är utrustat med skjut- och lyftfunktion samt solskyddsgardin och vindavvisare.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

KÖRDYNAMIK.

Drivlinan, chassit och M sportstyrningen i BMW:s 1-serie.

Vare sig det handlar om kraftfull acceleration, smidiga köregenskaper eller perfekt väghållning – nya BMW 1-serien gör med sina effektstarka motorer och dynamiska drivline- och chassikomponenter varje resa till en höjdpunkt. Upptäck de utvalda kördynamikegenskaperna och konfigurera din egen BMW 1-serien.

BMW M135i xDrive motor.

En toppatlet som förmedlar ren körglädje. Den 4-cylindriga M TwinPower Turbo-bensinmotorn i BMW M135i xDrive kännetecknas av extra hög prestanda eftersom den är utrustad med nya kolvar, större turboaggregat, optimerad styrning av insugsluften, ett avancerat kylpaket och M Performance avgassystem med spjällstyrning.

M sportstyrning.

M sportstyrning med Servotronic möjliggör direkta och smidiga köregenskaper med mindre styrkraft. Bilen kan därmed styras med ännu större precision och ger ännu sportigare köregenskaper, särskilt på kurviga vägar.

Steptronic Sportväxellåda.

Den 8-stegade Steptronic-sportväxellådan möjliggör mycket sportig växling. Både vid automatisk och manuell växling med växelväljarspaken eller växelpaddlarna – för allt från avspänd och lugn körning till en utpräglat dynamisk körstil. I läget Sport och med växelväljarspaken i vänstra läget S/M är växlingskarakteristiken inställd på högsta möjliga prestanda.

BMW xDrive.

BMW xDrive, det intelligenta systemet för fyrhjulsdrift från BMW, fördelar drivkraften steglöst mellan fram- och bakhjulen för bättre grepp, kördynamik och körsäkerhet i alla körsituationer. Den elektroniskt reglerade kraftfördelningen motverkar över- och understyrningstendenser i kurvor och ökar därmed bilens smidighet.

Adaptivt chassi.

Det adaptiva chassit gör det möjligt att anpassa stötdämparegenskaperna till körsituationen och kombinerar körkomfort och kördynamik med maximal säkerhet. Med hjälp av reglaget för Driving Experience Control kan du välja mellan standardinställningen COMFORT eller läget SPORT.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

FÖRARASSISTANS OCH CONNECTIVITY.

Intelligenta teknologier och förarassistanssystem i BMW 1-serie.

Styr färddatorn med gester, överlåt parkeringen åt bilen eller fråga den intelligenta röstassistenten om var närmaste bensinstation finns. Nya BMW 1-serien erbjuder en mängd praktiska funktioner, digitala tjänster och förarassistanssystem – för maximal komfort och säkerhet.

Förarassistans.

Säkerhetspaketet Driving Assistant omfattar de kamerabaserade systemen påkörnings- och fotgängarvarning med inbromsningsfunktion, manuell Speed Limit-assistent inkl Speed Limit-information med visning av omkörningsförbud och framförhållning samt körfältsassistent. Dessutom ingår de radarbaserade funktionerna Lane Change Warning samt varningar för trafik från sidan bak och påkörning bakifrån.

Parking Assistant.

Parking Assistant underlättar parkering av bilen. Backkameran ser till att ge bättre sikt bakåt. Den aktiva parkeringsdistanskontrollen ger bättre skydd mot parkeringsskador. Parkeringsassistenten parkerar bilen automatiskt längs med och vinkelrätt mot körbanan och kör ut från parkeringsfickan igen. Backningsassistenten underlättar för dig vid backning där det är ont om plats.

BMW geststyrning.

Med BMW geststyrning kan vissa definierade funktioner styras med bestämda handrörelser. För utvalda funktioner kan systemet identifiera t ex gester som ”svepa” eller ”peka” som kan användas för att avvisa eller ta emot inkommande samtal. Genom att snurra pekfingret kan man dessutom höja och sänka volymen.

BMW Head-Up Display.

Den stora BMW Head-Up Displayen med hela färgskalan projicerar information som är viktig för körningen direkt i förarens synfält, utan att distrahera föraren från trafiken. Beroende på utrustning visas bland annat aktuell hastighet, navigationsanvisningar, hastighetsbegränsningar inkl omkörningsförbud samt telefon- och infotainmentlistor.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation omfattar en kombination av en 10,25" stor högupplöst informationsdisplay med pekfunktion och en helt digital 10,25" instrumentdisplay. BMW Operating System 7.0 kan bland annat styras med kontrollreglaget iDrive Touch.

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, vem är du?” Vore det inte underbart om det även fanns en personlig assistent i din BMW? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunicera med din BMW. Den vet vad du behöver, blir bara bättre och bättre och hjälper till i många situationer. Du kan även ge den ett personligt aktiveringsord. Assistenten kan förklara allt som har med bilen att göra så att även du lär känna din BMW ännu bättre.

Digital Key.

Varför ska du ta med dig fjärrkontrollen när du ändå har din telefon? Med BMW Digital Key eller Key Card på din smartphone kan du låsa och låsa upp din BMW och till och med starta motorn. Ladda ned den digitala nyckeln till din Android-telefon (tillgänglig för vissa modeller) och dela den med familj och vänner. * Funktionen är endast tillgänglig på utvalda Samsung-mobilmodeller.

Remote Software Upgrade.

Är din BMW uppdaterad och utrustad med den senaste programvaran? Med hjälp av Remote Software Upgrade är och förblir din BMW alltid uppdaterad. Bekvämt, säkert och avslappnat utan att du behöver uppsöka din BMW-serviceverkstad. Uppgraderingarna fjärrinstalleras på liknande sätt som för en smarttelefon.

BMW Remote Services.

Låste jag verkligen bilen och var någonstans var det jag parkerade nu igen? Med BMW Remote Services och appen BMW Connected får du åtkomst till bilen även om du inte är i närheten. Du kan blinka med helljuset, reglera kupétemperaturen eller låsa din BMW med din smartphone, oavsett var du är.

Telefoni med trådlös laddning.

Bluetooth-förberedelse Professional med trådlös laddning har stöd för laddskal med trådlös laddfunktion och en extra mikrofon för bättre samtalskvalitet. En extern antenn ingår, för att ge ännu bättre överföring. Via Bluetooth kan två telefoner och en musikspelare vara anslutna samtidigt. Dessutom ingår förberedelse för Wi-Fi Hotspot.

Wi-Fi Hotspot.

Du kan delta i videokonferenser med din surfplatta eller titta på din favoritserie på telefonen. Wi-Fi Hotspot ger dig snabb LTE-uppkoppling (4G) via bilens fast monterade sim-kort, förutsatt att motsvarande nät är tillgängligt där du är. Du och dina passagerare kan surfa med upp till tio mobila enheter samtidigt.

Apple CarPlay-förberedelse.

Vill du inte vara utan dina iPhone-funktioner utan vill kunna styra dem som vanligt när du sitter i din BMW? Med Apple CarPlay® -förberedelse kan du använda telefonfunktionerna, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify och Apple Music trådlöst. Via röstknappen på ratten kan du styra telefonen med Apples röstassistent Siri.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagBoka en ProvkörningKontakta mig

BOKA EN PROVKÖRNING

BMW 1-serie (F40)

Kliv in och kör iväg! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig om din provkörning.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

UTFÖRANDEN OCH UTRUSTNING.

Karakteristiska modellvarianter av BMW 1-serie.

Modell M Sport

Med M Sport gör du bilen ännu sportigare. Förutom en mängd detaljer som vässar looken för exteriören och interiören tar M Sport körglädjen till nästa nivå. Tack vare bl.a. M Sportchassit och M Aerodynamikpaketet optimeras de kördynamiska kvaliteterna märkbart.

Exteriör
 • M Aerodynamikpaket med frontspoiler, tröskelbreddare och bakspoiler med diffusorinsats i Dark Shadow metallic
 • BMW-njure med exklusivt utformade stavar i satinerad aluminium
 • LED-dimstrålkastare
 • 17” M lättmetallfälgar Dubbeleker 550 M Bicolor, fler fälgar finns
 • M sportchassi, fler chassialternativ finns.
 • M sportstyrning
 • BMW Individual Shadow Line högglans
 • M-emblem på sidorna
 • Exklusivlackering i Alpinvitt, fler lackeringar finns
 • M Sport innehåller även följande utrustning:
 • Parkeringsdistanskontroll (PDC) fram och bak
 • Låsbara hjulbultar
Interiör
 • M instegslister, M fotstöd och M-pedaler
 • Golvmattor i antracit med exklusiv M-dekor (endast med alcantara/Sensatec-kombination Svart med kontrastsöm Blå eller läder Vernasca Svart med kontrastsöm Blå).
 • Sportstolar för förare och framsätespassagerare i tyg Trigon Sensatec Svart, fler klädselalternativ finns
 • M lädersportratt, M sportstyrning
 • Bilnyckel med exklusiv M-märkning
 • BMW Individual innertak Antracit
 • Kombiinstrument med M-specifik display
 • Interiörlister Illuminated Boston med accentlist Pärlglanskrom, fler interiörlister finns
 • Förvaringspaket, farthållare med bromsfunktion
 • M Sport innehåller även följande utrustning:
 • Förvaringspaket
 • Farthållare med bromsfunktion
 • Höjdinställning för passagerarstolen

Modell Luxury Line

Utförandet Luxury Line framhäver bilens eleganta sida. Lyxiga designelement i satinerad aluminium ger exteriören en exklusiv look. Det stilfulla utseendet märks även i interiören. Här fulländas det luxuösa intrycket av förstklassig läderklädsel och sobra interiörlister.

Exteriör
 • BMW-njure med exklusivt utformade stavar i satinerad aluminium
 • Frontspoiler med designelement med Line-specifik geometri
 • Främre stötfångare med designdetaljer i satinerad aluminium
 • LED-strålkastare, LED-dimstrålkastare
 • LED-dimstrålkastare
 • 17” lättmetallfälgar Multieker 547; fler fälgar finns
 • BMW Individual Exteriör Line Aluminium satinerad
 • Modell Luxury Line innehåller även följande utrustning:
 • Parkeringsdistanskontroll (PDC) fram och bak
 • Låsbara hjulbultar
Interiör
 • Instegslister i aluminium med logo ”BMW”
 • Stolar i läder Dakota med perforering Svart med kontrastsöm i Svart, fler klädslar finns (läder Dakota omfattar sätets mittsektion, sidopaneler och nackstöd. Design med perforerad klädsel i den övre delen av ryggstödet.)
 • Lädersportratt med multifunktion
 • Dekorsöm på instrumentpanelens ovansida
 • Interiörlister Illuminated Nice med accentlist Pärlglanskrom, fler interiörlister finns
 • Förvaringspaket, farthållare med bromsfunktion
 • Modell Luxury Line innehåller även följande utrustning:
 • Förvaringspaket
 • Farthållare med bromsfunktion
 • Höjdinställning för passagerarstolen

Modell Sport Line

I utförandet Sport Line utstrålar bilen ännu mer dynamik. Distinkta detaljer i Svart högglans ger både exteriören och interiören ett extra sportigt utseende. Sportstolarna för förare och framsätespassagerare ger dessutom maximal komfort och optimalt stöd. Sport Line omfattar även utrustningen för Advantage-paketet och LED-dimstrålkastare.

Exteriör
 • BMW-njure med exklusivt utformade stavar i Svart högglans
 • Främre stötfångare med detaljer i Svart högglans
 • Luftintag på sidorna fram i svart högglans
 • LED-strålkastare, LED-dimstrålkastare
 • LED-dimstrålkastare
 • 17” lättmetallfälgar Dubbeleker 549, fler fälgar finns
 • Backspegelkåpor i bilens färg, finns i Svart som tillval
 • BMW Individual Shadow Line högglans
 • Bakre stötfångare med speciella detaljer i Svart högglans
 • Sport Line inkluderar även följande utrustning:
 • Parkeringsdistanskontroll (PDC) fram och bak
 • Låsbara hjulbultar
Interiör
 • Instegslister i aluminium med logo ”BMW”
 • Sportstolar för förare och framsätespassagerare i tyg/Sensatec Antracit med accent Grå eller accent Orange som tillval; fler klädselalternativ finns
 • Lädersportratt med multifunktion
 • Dekorsöm på instrumentpanelens ovansida
 • Interiörlister Illuminated Berlin med accentlist Pärlglanskrom, fler interiörlister finns
 • Förvaringspaket, farthållare med bromsfunktion
 • Sport Line inkluderar även följande utrustning:
 • Förvaringspaket
 • Farthållare med bromsfunktion

Advantage-paket

Advantage-paketet erbjuder en rad funktionella utrustningsdetaljer för exteriören och interiören som bidrar till att öka både komforten och säkerheten i bilen.

Exteriör
 • 16” lättmetallfälgar Stjärneker 517 (endast för 116i/116d)
 • Parkeringsdistanskontroll (PDC) fram och bak
 • Låsbara hjulbultar
Interiör
 • Förvaringspaket
 • Farthållare med bromsfunktion
 • Höjdinställning för passagerarstolen

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Få ett prisförslagKontakta migBoka en Provkörning

KONTAKTA MIG, JAG VILL VETA MER.

BMW 1-serie (F40)

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor.
Välj din återförsäljare*

VästeråsEskilstunaDalarnaÖrebro
Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnummer*

Andra har även tittat på:

Blå X3

BMW X3 (G01)

| BILMODELLER, BMW X3, UNDER 9,5 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring (G21)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Touring, Privatleasing | No Comments
JTNDJTIxLS0lMjBCTVclMjAzLVNlcmllJTIwLS0lM0UlMEElM0NzY3JpcHQlMjBkYXRhLXBhY2thZ2VuYW1lJTNEJTIybUJpbGFyR3JvdXAyMDE5JTIyJTIwZGF0YS1hc3NvcnRtZW50JTNEJTIyQVVDVFVESUFBWWtCd0FIVnF3QUdMQUFfJTIxJTIyJTIwZGF0YS1hY3Rpb25uYW1lJTNEJTIyU29rTGlzdGElMjIlMjBkYXRhLWlkbmFtZSUzRCUyMm9iamVrdCUyMiUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYWNjZXNzLmJ5dGJpbC5jb20lMkZtQmlsYXJHcm91cDIwMTklMkZhY2Nlc3MlMkZjb250ZW50JTJGZ2V0Y29udGVudCUyRjElMkZhY2Nlc3NwYWtldC1hdXRvbG9hZGVyLm1pbi5qcyUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==
Blå 3-serie Gran Turismo

BMW 3-serie Gran Turismo (F34)

| BILMODELLER, BMW 3-serie Gran Turismo, ÖVER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 10 PRISBASBELOPP, UNDER 7,5 PRISBASBELOPP, UNDER 8 PRISBASBELOPP | No Comments
Unika erbjudanden för dig som kör tjänstebil. Oavsett dina behov och förutsättningar har BMW en tjänstebil för dig. Vi har en mängd olika modeller, här uppdelade efter 6,5 till 10,5…
Mörkgrå X1

BMW X1 (F48)

| BILMODELLER, BMW X1, Privatleasing | No Comments
Parkeringsdistanskontroll (PDC) bak Automatisk baklucka Farthållare med bromsfunktion Klimatautomatik med tvåzonsreglering BMW-njure med exklusivt utformade stavar med framsidan i Aluminium matt och högglansförkromad infattning Främre stötfångare med designdetaljer och hasplåt…

KONTAKTA OSS

Besök oss gärna i vår nya moderna anläggning i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro

VÄSTERÅS

Transformatorgatan 11
721 37 Västerås
Telefon: 021-17 11 80
vasteras@mbilar.com

LÄS MER
ESKILSTUNA

Västerleden 56
633 47 Eskilstuna
Telefon: 016-17 11 80
eskilstuna@mbilar.com

LÄS MER
DALARNA

Singelgatan 3
784 72 Borlänge
Telefon: 0243-315 300
dalarna@mbilar.com

LÄS MER
ÖREBRO

Bettorpsgatan 22
703 69 Örebro
019 – 16 43 80
orebro@mbilar.com

LÄS MER