fbpx

Anders Bengtlars går i pension

Efter 26 år i gamet går Anders i pension 🥳

Anders Bengtlars började i bilbranschen 1996 på dåvarande Carlia i Falun, och har varit en del av  bilutvecklingens resa. Den första bilen han sålde var en Saab 900 SE 2,0i Coupé, ni kan tänka er att bilarna och utrustningsnivån skiljer sig en hel del från dagens!

Anders började i bilbranschen som säljare 1996, på dåvarande Carlia bil i Falun. Under dessa 26 år så har Anders sålt ca 3500 bilar och fått vara med om den spännande resan genom bilens utveckling, det har hänt så mycket!  

Den första bilen som Anders sålde var en Saab 900se 2,0i Coupé, där utrustningsnivån var helt annorlunda mot dagens bilar. Då var det centrallås, AC, ABS bromsar, servostyrning m.m som man pratade om. Idag så är det uppkopplade bilar som man kan prata med och inte så långt ifrån självkörande.

 Minnesvärt ögonblick
Anders har alltid varit noga med att möta kundens önskemål. En gång på den grad att han med kollegor faktiskt bytte hela inredningen mellan två bilar i hallen. Idag skulle detta i stort sett vara omöjligt med tanke på dagens airbags och all annan utrustning.   

Vad Anders kommer sakna
Det Anders kommer sakna mest är den sociala biten, att få träffa alla kunder både gamla trogna kunder men även skapa nya kontakter. Sina arbetskollegor kommer också vara saknade, då han har stortrivts på M BILAR.  

Anders vill tacka och hälsa till alla sina kunder under den tiden då han har haft nöjet att få leverera bil till dom.  

Vi på M BILAR vill tacka Anders för alla dessa år och trevliga stunder vi har haft tillsammans och lyckönska honom i sin nya roll som pensionär.

Anders Bengtlars

Välkommen in

Besök oss gärna i våra anläggningar i Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Mora och Örebro

Testing

Boka service - NY